- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Szerintem a HD7870 2GB a legjobb az új VGA-k közül - nem a legerősebb, de pont mindenre elég viszonylag csekély fogyasztásával jó ár esetén bajnok lehet.
Ár tekintetében azzal egyetértek, hogy túlárazták, bár egy új és jó kártyának olyan alacsony ár a mi pénznemünkben...
De fog ez csökkenni, fölösleges kapkodni. Aztán még nem jelent meg az ennek megfelelő NV kártya, egyrészt nézzük meg az milyen lesz, másrészt az is kell az árcsökkenéshez: piaci verseny. Persze nem annak megjelenését követő héten fog esni a kártyák ára, de az idő a mi malmunkra hajtja a vizet... 
-
akela91
addikt
Szerk gomb már nincs, de akkor nézzük az új árakkal:
Én még ha egy áron lenne a 7950 és a 7870, akkor is elgondolkodnék, hogy a 7870-et vegyem az EDDIGI tesztek alapján. Nem csak a nyers teljesítmény számít, ha jól bírja az OC-t (márpedig elvileg jól bírja), illetve sokkal kevesebbet fogyaszt, sokkal halkabb, akkor szerintem nincs miről beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De fog ez csökkenni, fölösleges kapkodni. Aztán még nem jelent meg az ennek megfelelő NV kártya, egyrészt nézzük meg az milyen lesz, másrészt az is kell az árcsökkenéshez: piaci verseny. Persze nem annak megjelenését követő héten fog esni a kártyák ára, de az idő a mi malmunkra hajtja a vizet... 

kapar