Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
Hátha valakit érdekel (Tahiti LE tapasztalatok):
Matej:
"Szia!
Eljött az idő egy szubjketív 7870 Tahiti értékelésnek.
Rövid leszek, ígérem.Teljesítmény: Ahogy a legtöbb review-ben írják, szolid kis kártya. Szép, erős kártya, jó teljesítménnyel. Nagyon nem húzkodtam, mert nincs értelme, vitt mindent FullHD-ban. Teljesen elégedett vagyok vele.
Hőmérséklet, hang: Első alkalommal gépe bekapcs., venti felpörög, majd leáll, gyakorlatilag nem volt hangja a kártyának. Pár percig, utána felpörgött és nem hangos, de hallható módon adta a világ tudtára, hogy ő létezik.
Majd jöttek a tesztek. WOT, Far Cry 3, Vantage, 3DMark 11, Mechwarrior online.
Na, itt már azért jól hallható a kártya. Cseppet sem halk, viszont cserébe legalább meleg is. A max. hőmérséklet, amit mértem 86 fok volt és még nincs is nyár.Összegszés: Jó kártya, tunnigos emberkék számára lenne létjogosultsága, HA nem ez a hűtésmegoldás lenne rajta. Kíváncsian várom, hogy kijön-e majd rendes (pl. Windforce) hűtésű verzió is, mert így azért vannak hiányosságok."
MZsoltee:
Az itt leírtakat alá tudom támasztani messzemenőleg. Én is egy 7870 Tahiti tulaja vagyok 2-3 hete. Volt már több 3d11 teszt linkem is. 7870-esről váltottam, de hát nem nagy élmény, aki teheti vegyen inkább 7870-et valami frankó hűtővel. A kari tényleg nem rossz tuningban jelenleg 1175/1500nál járok a gyári 975 helyett, a memóriával nem játszottam, mert nem hoz sokat. Teljesítménye elegendő, de ennek megvan az ára a venti 40%ig mondható csöndesnek onnan felfelé sajnos már megjön a hangja elég rendesen. A legmagasabb általam mért hőfok 79°C volt."
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest