Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Glottis
üzenetére
Ismerőseim gépeiben vagy 8 Sapphire VGA dolgozik hibátlanul. Nekem ez az 5. Zafír, szó nélkül teszi a dolgát, és a tuningtartalék is korrekt. Beletenyereltél ennyi. A Sapphire-ok előtt volt 2 HIS kártyám az első hibátlan aztán upgrade-eltem egy HIS x1650pro-ra annyit én még nem szívtam kártyával. Folyamatosan fagyott többször visszavittem gar-ba, persze náluk sosem produkálta a hibát nálam is teljesen random. Kellett neki vagy fél mire rájöttünk haverokkal hogy mivel AGP-és kártya volt ezért volt a kártyán egy PciE-AGP "fordító" chip. Az melegedett túl feleszkábáltam rá egy SÜN-t és máris javult a cucc. Igaz aztán túladtam rajta, persze szinte féláron a hiba miatt. Nah szóval meg lehet szívni bármelyik gyártóval. De ha be tudnám szerezni megint vennék HIS kártyát, mivel úgy gondolom az 1ik legjobb only Radeon gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest