- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Daffni2 #14322 üzenetére
Köszönöm!
Na most ebből melyiket kell nézni?Mert van GPU, Memory, meg GPU Power?
(#14319) levi1392: A kérdés az mire akarod használni az emelt órajeleket? Tartós játék vagy csak meg akarod nézni mennyi a vége? Mert ha utóbbi akkor elég 5 perc meg ha gond nélkül lefut a Final Benchmark nem lesz gond a tesztekkel. De ha játékra akarod belőni akkor a Furmark-ot ereszd rá vagy 25 percre a kiszemelt órajelre ha nem melegszik túl VRM- ek sem akkor nem lesz gond. Személy szerint úgy csináltam hogy amit kb m9inden 5850 tud az 850/1200Mhz innen 20Mhz-ekkel lépkedtem felfele 900Mhz felett meg 10 ha elindul a Furmark és kb 5 percig stabil akkor oks. Ha hibázik nyilvánvaló hogy nem bírja. Na ha kb megvan a vége akkor ereszd rá 10 percre ha csak Vantage-elni akarsz. Ha jászani akkor kb 25 percre. Ha nincs hiba és a VRM ek sem melegszenek túl akkor ott a vég. De nem érdemes csutkán használni folyamatosan. Én pld belőttem 850/1200-ra oszt csókolom. Pedig a max beton stabilan 950/1200 ráersztettem a Furmark ot Xtreme burning/stabilty teszt 8xMsaa-val így ment egy órán keresztül 1x sem hibázott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest