-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #54162 üzenetére
fogalmam sincs, hogy jutottam el ezekig a hwoldalakig... de arra emlekszem, hogy a p2 benchmarkjait mar aktivan bugaztam neten, amikor megjelent
igy az mmx/bx korszakban mar eleg felkeszult voltam abbol, mint mit veszek legkozelebb.
nekem ez a vmit hasonlitok vmivel, eleg kardinalis dolog volt, mivel mar kozepsuliban is mindig bekeredzkedtem az uj geptermekbe, tanarikba es a hasonlitgattam a 486dx2ot a dxel meg az otthoni dlcvel. probaltam osszegyujteni a bencheket, es adatbazisokat csinaltam belole, ami az akkori magazinokban baromi ritkan fordult elo. ha vmelyik haver vett vmit, atmentem letesztelni. a magyar magazinokban ilyesmi tesztek nem voltak tul gyakoriak - ezutan a netes hasonlitgatasok a nalunk meg nem is kaphato hwekkel - maga volt a mennyorszag.
95 elott alig volt epkezlab benchmark, csak azutan kezdtek elszaporodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest