- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #102244 üzenetére
Geia sou! El sem tudom ma már képzelni, hogy miként tudtam vizsgázni görögül
A tudásom mára kimerül pár köszönésben, udvariassági formulában, alapvetően tudok rendelni-vásárolni. Passzív tudásban kicsit több maradt, megértem az étlapot és sikerrel vettem egy kis szigeten az autó bérlést is. Ez utóbbinál vicces volt, hogy felfogtam, hogy mit vakerál végtelen sebességre kapcsolva a nő, de válaszolni már csak tőmondatokban tudtam. Mondjuk azt is úgy fogtam fel, hogy pár szót megértettem, néhányat kikövetkeztettem, a lusta sógorát meg visszatérően szapulta aki éppen elvitte az egyik autót mosni.
Hazafelé a komp olyan viharba került, hogy az orvosin kötöttem ki. Mire elértem a magyar határra 30 centi hóban autókáztam. A határőrök rendesek voltak behívtak a bódéjukba, kb. 2 órát vártam, hogy átengedjenek, mert kint egy balesetnél elveszett az útlevelem. Mire átértem bezárt a másik oldali benzinkút, Keszthelyre éppen hogy csak begurultam.
De a C64-et is fejleszteni kellett. Amikor először lett, akkor szinte minden ment magnóval, aztán már turbó betöltővel, még kicsit később már floppy is kellett. szerk: Czo már leírta
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel i7 9700K
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest