- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
MasterDeeJay #100657 üzenetére
Hát könnyen lehet, h én is a Veszkomp-ban vettem a cuccokat, legalább egy részét, illetve a Levendula üzletházban az S.W System-nél is sokat vásároltam akkoriban. A Sulinetes gépet az utóbbinál vettük az tuti, nem sokkal később meg átálltam a webshop-os vásárlásra.
Nálam a 6600GT-t a 8600GT váltotta, majd 9600GT, GTS250, GTS450, talán 550-es is volt belőle nekem (ha létezett olyan, nem emlékszem már). 9600-tól már mindegyik Gigabyte volt, az rémlik, meg a gyakori cserékkel nem sok felárral tudtam mindig feljebb váltani.
Az Abit GF4-en a venti döglött be, arra emlékszem, aztán utána eladtam az ST6-os gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged