Új hozzászólás Aktív témák

• night17

csendes tag

Nem nem, felejtős semmi fesz, hogyan adhatnék neki amikor, nem jó a biosom? Lehet srácok az lesz a megoldás, hogy az ipon-al felveszem a kapcsolatot h hibás a termék, mert hasonlóról szerintem még senkisem hallott vagy olvasott, vázolom h i futott le ma. Alaplap + 2133mhzes 8gb (2*4Gb) kinkston hyperx beast cl11+ 1tb vinyó+ dvd iró+ a10 5800k. megjött összeraktuk, betoltuk neki a win7 64bitet már a legelején akartam h nosza akkor bootolj, belép bios, és láss csodát fekete képernyő+ digitális óra, kurzort mozgat kockánként előjövő háttér ( ez mode) és semmi reagálás, nyomok neki egy mem ok! gombot. Gép elindul, bootol a lemez felnyomom kb 15 perc alatt a win-t, irja h 1333mhz-a ramok frekvenciája... Tulajdonképpen ezzel elmondtam mindent amit tudni illik, értetlenül állok a dolgok előtt, nem egy két napot töltötem forumozással, h olyan gépet tegyek össze ami számomra megfelel, és hogy kompatibilis legyen egymással minden, igaz ez az én hibám talán mohóságom h túl magas frekvenciájú ramot vettem, mert néztem videót amin azt hirdetik az igp, profitál a magasabb frekijü ramokból. a történet ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák