- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Kindle
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
canniball #5447 üzenetére
Megértem az aggodalmadat. Nem lenne jó belefutni egy kompatibilitási problémába. MSI-nél nem tudom mi a helyzet, szerintem annyira nem kényes a memóriákra. Viszont az biztos, hogy E350-es Brazos esetében Asrock-al ment a Geil ramom, MSI-nél néha-néha fagyogatott. Azonban védelmére hozom fel, hogy most édesapám gépében egy 1866 Corsair memória van, 1333 Mhz-en CL6-os időzítéssel és tökéletes. Szóval nem gondolnám, hogy rossz a memória kompatibilitás úgy alapjában véve.
Most nekem Asrock A85X Extreme 6 van, Geil Evo Laggera Cl10-es 2133-as memóriával, a gyári 1,65V helyett 1,5-ön üzemel, a gyári időzítések mellett. Én elégedett vagyok vele és stabil is vele a gép. Előtte próbáltam Patriot Viper 1866-os memóriákkal és Corsair 1866-os Venegane-el, azokkal is tökéletes volt. Szóval nem kell ennyire félni tőle. Legtöbb boltban cserélnek, ha netről rendeled meg, akkor pedig kötelező visszavenni az árut 8 napon belül, indoklás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest