Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Elnézést kérek, de le kellett törölnöm jó pár videót, meg a fentebb linkelt lejátszási listát, mivel kitettem egy másik oldalon is az AMD A6 6400K játék videókat, pusztán azzal a céllal, hogy aki esetleg hasonló masinával kipróbálná pl a Star Wars Battlefrontot, lássa mire számíthat. A nyereményem a cselekményért, több mint egy tucat minuszolás lett a videók alatt, nem is beszélve a lekicsinylő megjegyzésekért amit nem igazán tudok hová tenni, általában csak itt osztok meg APU videókat, és nem vagyok gameplay csatorna sem ahogy gamer sem igazán, munkára használom a gépemet, és pénzt sem keresek a videóimmal, tényleg a jó szándék vezérelt. Elnézést az off-ért de sajnos ilyesmit eddig csak hazai fórumokon tapasztaltam, és most kijött belőlem.
    A Battlefront játék videókat itt tekintheti meg akit érdekel, és még nem látta, bár nem sok maradt.
    Ha valakiből tömény ellenszenvet váltana ki az írásom, vagy a linkem legyen szíves inkább itt, vagy privátban elküldeni a fenébe, és kérlek ne minuszoljatok! :D köszönöm! :R

Más: Mekkora teljesítmény növekedésre számíthatok ha a A6 6400K procit lecserélem egy csúcs APU-ra?
    Mert néha pl ha videóvágó programmal dolgozom, nagyon kevésnek találom a teljesítményét, bár lehet a ramokat is bővitenem kellene, mert pl After Effects hamar megeszi a 8gb-ot.
    És azét nagy ritkán elő szoktam venni valamilyen játékot is, sajnos most nincs keretem, hogy lecseréljem, az egész konfigot (proci+vga). Köszi előre is a választ! :R

Új hozzászólás Aktív témák