Új hozzászólás Aktív témák

• Thocy a ZAGY

tag

válasz Gabesz26 #1282 üzenetére

Az AMD gyári hűtő hangjához:

Most rendeltem az unokatestvéremnek egy Asrock FM2-es alaplapot és egy A4-5300 procit gyári hűtéssel, mert itt többen is úgy vélték, hogy alapjáraton nem hangos, de ez bizony alap fordulaton is zavaróan brummog (felpörögve meg visít :) ), bár kétségtelen, hogy az eddigi noname vackához képest ez is felüdülés lesz neki.

Persze kinek a pap, kinek a papné, ahogy eleink mondották vala, s biztosan az is közrejátszik az ítéletemben, hogy az Antec ház + táp páros mellett a 800-as fordulatra leszabályozott AC Freezer 7 pro (bőven elég az első generációs E6300 core 2 duo mellé, hülyére terhelve is csak langyos a borda) elkényeztetett az elmúlt hat év során, mióta itt duruzsol (ha direkt figyelek, néha meghallom a hangját) nálam, de ettől függetlenül is zavarónak tűnt a telepítés és beállítás/kipróbálás alatt.

Szóval ha fontos a halk működés (játék vagy filmnézés alatt nem fog zavarni, de egyébként szerintem igen), akkor pár ezer forintot még érdemes lehet rááldozni egy normális - úgy értem halkabb, mert legalábbis ehhez a procihoz a teljesítménye bőven elég a gyárinak is - hűtőre.

Egyébként pedig:

A proci viszont kellemes meglepetés, egy SSD-vel és 4GB memóriával megsegítve úgy dobálja Ubuntu 12.10 alatt az ablakokat, hogy öröm nézni (a zárt meghajtó telepítése után a full HD film és flash röccenésmentes, ahogy kell, az ezer éves Q3 motorra építkező Open Arena mindent maxra állítva nyilván tökéletesen játszható, de ennél keményebb dolgokra nem fogja használni), a többnyire jobban támogatott Windows alatt pedig gondolom még frankóbb.

Új hozzászólás Aktív témák