Új hozzászólás Aktív témák

• Konfigos

őstag

válasz kovsol #1088 üzenetére

Én a magam részéről(és most kövezzen meg bárki érte) de "játék" vizet veszek rá.Én is egy 6k-s keretből akartam gazdálkodni,amit azért kapunk használtan léghűtő közel se tud annyit mint az Asetek LCLC(alias corsair h50) vízhűtés.Árba meg ugyanott vagyok én mivel van ventim is hozzá.Kb egy 10-12k-s léghűtést leveri még,felette már elvérzik persze.De akkor is érdemes nézni a 10-12k vs 6k árat.Nekem volt komoly 40k-s vizem is régebben így nem félek tőle igazán.

Használtan ami jó vétel lenne rá jelenleg: Alpenföhn Brocken,ez szerintem még a fenti vizet is elveri annyira jó,csak nekem nem futja rá most.Szóba jöhet még a Freezer pro 13 is akár,az is nagyjából 6k körül mozog használtan.Hyper 212 plus esetleg,vagy evo kiadás.Hyper tx3 vagy tx3 evo szintén nem rossz,és az megvan kb 3-4k-ból használtan.Újonnan sokkal kisebb a lehetőségek tárháza sajnos.De a leggazdaságosabb szerintem az a tx3 hűtő egy plusz ventivel ami szívja róla hátul és lehetőség szerint továbbitja egy házhűtőnek ami meg kitolja a házból.Elég kicsi és ahhoz képest nem rossz egyáltalán szerintem.Újonnan amik szóba jöhetnek 6k alatt:ez,ez,ez,ez,ez.Ezek közel azonosak,nagyjából tx3 szintüek.

Új hozzászólás Aktív témák