Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
stfx
aktív tag
Most hogy mindenki varja a Quest 3 szemelyes tapasztalatokat, had osszam meg a sajatomat a Pimax Crystalrol Questem volt, Indexem van, es sok rosszat olvastam a Pimaxrol. Ahoz kepest pozitiv csalodas volt, a telepites tok sima volt, a hardvernak sincs semmi hibaja. Amitol feltem az a sulya, de jol ki van egyensulyozva a hatso akksival, es index (810g) utan nem volt szamomra gaz, de nehezebb (960g). A gyari firmwarrel nem volt stand alone mod, nem volt auto IPD, nem volt foveated rendering, es nem volt tul jo a tracking. Aztan raszantam magam a firmware frissitesre (amitol fostam, mert 1-2 hete volt tobbszoros aramszunet nalunk). Az emlitetteket mind beletettek/javitottak, tehat amikor tok szar trackingrol beszelnek az meg regi firmware-el volt. Az egyetlen hibaja most hogy kicsit kesik a hang displayporton (ehez kepest usb-c meg nem kesik), ezt allitolag az oktoberi frissites orvosolni fogja. Minimum konfignak 8magos Ryzen 7 3700-at irnak, ehez kepest siman megy a 6magos Ryzen 5 3600-amon. RTX 3080-al hajtom, balanced modban aminek a felbontasa 3232*3824, 90Hz-el szepen viszi a 3080. Maximum felbontasban 4312*5100 mar a legtobb jatek csak diavetites, de pl az Aircart viszi maximumba, 70fps-el, majd a dynamic foveated renderinget bekapcsolva felugrott 90fps-re. Amit nem ertek hogy lehet allitani a DFR-t, es extreme-n se latok sehol se pixeleket, akarmilyen gyorsan nezek mashova. Ettol nagyon feltem, hogy ha valahova odanezek akkor eloszor pixeles lesz a kep, aztan berakja a nagyobb felbontasut, de nem, olyan mintha az egesz kep a full felbontason keszulne, nem birok olyan gyorsan mashova nezni hogy szarabb legyen a kep. Es hat igen, a kepminoseg odab@sz. Nemcsak a felbontas, hanem a szinek is, meg a local dimmingel a fekete az nagyon adja. 2D filmet is nagyon jo nezni rajta. Nincs godray, nincs SDE, jok a lencsek. A Phasmophobiat kipobaltam, de a full tok sotetben egybol befostam, inkabb kileptem Jelenleg 90 es 120Hz van, de beta firmweareben mar van 72Hz , tehat nem csak a sim editionban lesz, es meg igernek 144/160 Hz-et, de ez se erdekel az indexet se hasznaltam 144Hz-en, a 120 nekem eleg volt. Ami meg furcsa volt szamomra hogy tok jo a fulese, nem is ertettem hogy miert vesznek hozza DMAS-t, de megneztem hogy nez ki a DMAS meg az eredeti fules, es kiderult hogy en DMAS-al kaptam alapbol. A stand alone mod az nem erdekel, a storeba is csak par jatek van, de hulye aki nem questet vesz stand alone gamingre. Jelenleg nincs hozza program pc-s streamingre, azt csak jovore igerik. A pass through az nagyon gaz kb mint quest1-en, fekete feher, lehet hogy nincs is, csak kalibralaskor lattam. Indexen ki tudtam alul kukucskalni ha pl inni akartam, itt nem lehet, le kell vennem a headsetet. En azt mondom nekem nagyon megerte ...
... azt a par like-ot amit dobtam az MRTV nyeremenyjatekara, ahol megnyertem -
stfx
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40574 üzenetére
Ellenoriztesd le a fileokat. Nyomjal jobb gombot balra a jatek neven, ott properties, majd a menuben local files es ott valaszd a verify integrity of game files.
-
stfx
aktív tag
Egy ideje megjelent a VR kompatibilis Reshade
Elesit, es az lcd mosott szineit probalja kompenzalni, eleg faszan. -
stfx
aktív tag
válasz barcalaci84 #38422 üzenetére
A Beat Saber is csak moddal tolti le a zeneket multiplayerbe, licenszeles miatt sose lesz ilyen funkcio a gyari kiadasokba. A Synth Riders igy is lepett egy eleg mereszset, ha a hostnak megvannak a DLC-k, akkor a szobaba mindenki akinek nincs is meg a DLC, tud azokkal a mappokal jatszani.
-
stfx
aktív tag
Ingyen Wolves in the wall
-
-
stfx
aktív tag
Na a facebook ellenzoknek csak igaza volt, redditen jopar embernek bannoltak a facebook accountjat, es baszhatja az uj questjet. Nem kamu facebook profilokrol van szo, volt akinek sose volt facebookja , most csinalt igazi adatokkal telefonnal megerositve, hozzakapcsolta a tobb eves oculus accountjat, aztan 10perc mulva ban a semmibol. Oculus a facebookhoz kuldi oket reklamalni, ott meg visszairtak hogy nem lehet visszacsinalni.
-
stfx
aktív tag
A windows 10 2004-es frissitese elcseszte a basestationok power managmentjet. Nem tudom hogy mindenkinel rossz vagy config fuggo, de eleg kellemetlen hogy vagy nem ebrednek fel a base stationok, vagy nem kapcsolnak le amikor kellene. Engem szivat, es az MS ki tudja mikor fogja kijavitani. Szerencsere talaltam egy androidos appot amivel lehet vezerelni oket. Van valaki aki 2004-es windowsal nem sziv a basestationokkal?
-
stfx
aktív tag
Vox Machinae
Historical low most steamen, es nagyon odab*sz, nem csak mech rajongoknak ajalnom. -
stfx
aktív tag
válasz Dyingsoul #30476 üzenetére
Mivel nagy beat saberes vagy nagyon ajanlom a Synth Riderst
-
stfx
aktív tag
Ha valaki nem ismerne a Vox Machinaet annak nagyon tudom ajanlani meg akcios estig, nagyon jo kis meches game.
-
stfx
aktív tag
válasz MlbMatic #28378 üzenetére
Oculusos jatekok nem mennek indexen alapbol. A revive-al futtathatoak az oculusos jatekok de nem mind. Osszehasonlitasi alapom nincs, az index kenyelmes, nagyon kenyes arra hogy veszed fel, szeritem itt is volt aki azert kuldte vissza mert nem birta elviselni a glare-t, de akkor nem jol rakta fel. Tegnap azt hittem hogy meghalt a 2-bol az egyik basestationom, nem is vilagitott, a jobb kezem mindig leesett Alyxba, ekkor szembe alltam az 1 bastestationommel es ugy is tokeletes volt vegig a tarcking. Rift S-t szerintem hamarabb kapsz mint indexet, nezegetni kell az amazont meg a tobbieket. Amazon.de-n ma volt pl quest. A Rift S-ednek meg garisnak kellene lennie, meg nem jelent meg 1 eve, mi tortent vele?
-
stfx
aktív tag
-
stfx
aktív tag
válasz barcalaci84 #27081 üzenetére
Jok a regi modok 1.7-hez. scoresaber is megy vele, lehet nyugodtan frissiteni nekem minden ment, de en nem streamelek.
-
stfx
aktív tag
-
stfx
aktív tag
válasz lanszelot #26905 üzenetére
Mapping Video Tutorial https://youtu.be/gW2ZRYFXc48
Mapping Text Guide https://docs.google.com/document/d/1Hj2HeZrRvtFFnn88sJyydy-swm3vJZOQDpzpVNkTj4g/edit?usp=sharing -
stfx
aktív tag
válasz Sziszifeca #26739 üzenetére
Ahol a hand travelt kell megcsinalni, mindig lengesd fel le a szabad kezed, en igy csinaltam.
-
stfx
aktív tag
Addig baszogatjatok a2d2-t amig megveszi a beat sabert, es mehettek vissza gyakorolni hogy megtartsatok a magyar top helyezeseiteket
Ingyen Merry Snowballs -
stfx
aktív tag
válasz tobias88888 #26500 üzenetére
-
stfx
aktív tag
De van.
-
stfx
aktív tag
Regen volt mar beat saber map ajanlas, ugyhogy en is megteszem, kezdve egy karacsonyival:
Carol Of The Cartels
1788-L - A B Y S S
Paladin - EnV
The Wall (Buunshin Remix)
Ezekhez kell mappingextensions mod, de iszonyat feldobjak a grafikat. -
stfx
aktív tag
Annyit boven meger, nekem is megvan, csak indexen ahogy elkezdodik a jatek par loves utan fekete kep lesz. Majd meg megnezem hetvegen, nem beta steamvr-al, meg friss nvidia driverrel. Megneztem a moonridert amit ajanlgatsz a Beat Saber helyett, de azt kell hogy mondjam hogy a Beat Saber meger +30€-t ahhoz kepest. Meg latom te is szereted a ritmus jatekokat, a Synth Riderst ajanlanam neked most 12,36€ steamen, de van nativ quest portja is, es vannak custom songok hozza.
-
stfx
aktív tag
Beatszablyaszoknak egy must have mod:
AdaptiveSFXRemover
Nem is ertem itt miert nem volt lazadas az adaptive SFX level ellen. -
stfx
aktív tag
válasz BS19830216 #25449 üzenetére
Ha le tudod kuponozni akkor az alzaban van egy bontott 170-ert.
-
stfx
aktív tag
válasz kiskuplung #25252 üzenetére
Pistol Whipbe nem az ellenfelek jonnek ritmusra, hanem neked kell ritmusra loni oket. A pont szamozas is igy van, max 100 pont a celzasra, es max 100 pont az utemre. Dec 9-en jon egy uj palya hozza.
-
stfx
aktív tag
Ugy nez ki a viveporton sincs DRM mint az epic storeon. Lejart az infinity elofizetesem, de ami fel volt installalva jatek az azota is elindul.
-
stfx
aktív tag
Tudtok valami jol mukodo proggit amibe VR 180 3D-be fel tudom venni az eppen futtatott jatekot? Utolag GearVR-on szeretnem megmutatni VR-be. A VRCapture csak fekete kepet vesz fel, azt se az index felbontasaba, csak 1080P-be.
-
stfx
aktív tag
Pistol Whip moddolashoz kis segitseg, hogy nektek mar ne kelljen kiscreenshotolni a palyadatatokat, meg a fileneveket kikeresni:
The Grave 130BPM 3M 48S 188965030.wem
Black Magic 112BPM 2M 46S 328155820.wem
R U Afraid 95BPM 2M 12S 835190149.wem
Revelations 120BPM 3M 27S 911538891.wem
Lillith 150BPM 2M 41S 741863471.wem
Trap Requiem 75BPM 3M 32S 760798879.wem
Replicants 75BPM 2M 41S 562235120.wem
Download the future 115BPM 3M 3S 728015708.wem
Death 130BPM 5M 21S 698540507.wem
The Fall 105BPM 2M 32S 835190149.wem[ Szerkesztve ]
-
stfx
aktív tag
Kiprobaltam a Pistol Whiphez a custom song moddolast. Hat ez iszonyu jo. Nekem tetszettek a beepitett zenek is, de azert glitch hoppra nehezebb elkapni az utemet. Ha valaki nem akar regisztralgatni a konvertalashoz itt leszedheti a grave palyahoz valot. Azt a filet kell kicserelni a pistol whip konyvtarba, es a grave-n jatszani.
-
stfx
aktív tag
válasz Jinxb1rd #24610 üzenetére
Na bekapcsoltam a dead eyet, ami alapbol be volt csak en kikapcsoltam mert ugy +20% pont. Igy steam szerint osszesen 2 oram van benne, es megvolt a 10 palya easyn. Meg van a jatekba egy coming soon palya hiredetes. En meg ennyire jatekba nem eltem bele magam, aminek az eredmenye az lett hogy a kontrollerrel haromszor is akkorat bekuldtem a falnak, hogy a garanciam mar tuti ugrott. Rovid a jatek, de nagyon jo.
-
stfx
aktív tag
válasz Jinxb1rd #24610 üzenetére
Hat nem mostanaba fogom vegignyomni, easyn az osszes palyan elhasaltam. Mondjuk nem vagyok nagy gamer, de BS megy experten, meg a Synth Riders is hard/experten. Dragulni meg nem fog, mert nem early access. Maga a jatek elvezetes nagyon, de ugy is mindenki az arral fog dobalozni.
-
stfx
aktív tag
Synth Ridershez custom palyak.
[ Szerkesztve ]
-
stfx
aktív tag
A saber tailor beallitasaid leirnad? Nekem fel se tunt hogy rosszul allna a kard a kezemben, de olvastam egy top100-as BS jatekost akinek a beallitasat kiprobaltam de az borzaszto volt. Most igy alapon nekem tokeletesnek tunik, ahogy fogom a kontrollert a kezemben, felfele all a kard ahogy varna is az ember, de az o beallitasaval olyan mintha pisztolyt fognak, elore nez a kard. Viszont beraktak a bogarat a fulembe, hogy expert+ on majd rajovok hogy nem jol all. Mivel csak indexen BS-eztem ezert nincs osszehasonlitasi alapom.
-
stfx
aktív tag
válasz Dyingsoul #23343 üzenetére
Hat ha a melegedes a legnagyobb gondod az indexel, akkor szerintem nyugodtan belevaghatsz. Ott az usb rajta, egy usb venti meg nyomtatsz hozza tartot es kesz. En egyebkent mindig kihuzom az arambol az indexet, igy nem meleg felvetelkor, es par ora utan se gondolom hogy megsutne, de egyszer nyaron bedugva maradt es akkor tenyleg meleg volt felvenni, dehat ilyen miatt az ember nem hagyja ki a beat sabert Ha meg a cv1-el 3 szenzorral is tracking problemaid vannak, akkor az index 2 base stationnal megvaltas. Nekem az egyik base stationt az ajtom takarja ha nyitva van es joparszor elofordult elfelejtettem becsukni, es beat saberbe csak a 2-3. szam utan vettem eszre hogy nem az igazi a tracking.
-
stfx
aktív tag
Ritmus jatek kedveloknek STUMPER. Egyet fizet kettot kap, es meg akcios is, 8.74EUR. Olyan mint a Synth Riders, viszont jelenleg nem megy indexen.
-
stfx
aktív tag
válasz wollnerd #21868 üzenetére
A Beat Saberhez van YUR.FIT kaloria szamlalo mod, a Synth Ridersbe alapbol be van epitve. Ha kaloriaegetes a cel akkor probald ki a Synth Riderst, szerintem az jobban fogyaszt. Sajnos nalam valamiert a Synth Riders 0 Caloriat mutat ezert nem tudom szamokkal alatamasztani, de mar irtam a devnek rola.
-
stfx
aktív tag
BOXVR meg 3 napig ingyen jatszhato.
-
stfx
aktív tag
válasz s7evcsenko #21323 üzenetére
Ingyenes volt az oculus storeba, nem ugy mint a robo recall es a tobbi ami jart meg a Rift melle. Nem igaz hogy 3 evig nem vettek eszre hogy mindenki revive-al jatsza akinek nincs riftje, foleg hogy az oculus support eleg aktiv redditen. Ingyenes volt es most visszavettek. Milyen huzas lenne ha az epic store is elvenne az ingyen megszerzett jatekokat, menne a siras egybol. Itt az elvlel van baj, mert megcsinalhatta volna hogy mostantol fizetos nem rift tulajoknak, de igy hogy visszavettek azoktol akik "ingyen megvettek" az nem volt korrekt.
-
stfx
aktív tag
Azt vagjatok hogy az oculus mindenkitol elvette a Lucky's Tale-t, csak a CV1 tulajoknak hagyta meg?
-
stfx
aktív tag
válasz #15779328 #21218 üzenetére
Hat ilyen szekem se lesz, de a szimulatorok nagyon jol neznek ki indexen, olvashato muszerfallal. Meg egy jotanacs, a hatso gasketet is tedd be, hiaba irjak hogy gyereknek, meg kis fejueknek van. Nekem nagy a fejem es belefer. Mindenki el van ajulva a face gaskettol, amit tenyleg jo, de a hatso, uristen mennyire kenyelmes.
-
stfx
aktív tag
válasz #15779328 #21118 üzenetére
Szerintem rendelj hozza face gasketet. Annak idejen a 32EUR-ra learazott steam controlleremre valami 18euro volt a szallitas. Ezt most rendeltem meg 43euroert es nem volt szallitasi koltseg hozza, de szerintem csak azert mert julius 31 jelenik meg. Nem hinnem hogy utanna a valve lenyelne a 18euros szallitasi dijat, es hidd el szukseged lesz ra, hacsak nem ulve szimulatorozni fogsz.
-
stfx
aktív tag
Steames VR videoplayert tudtok ajanlani? GearVR-on a skybox volt a legjobb, de steamen annak annyira rossz a kepminosege, hogy az hasznalhatattlan. Amiket probaltam meg deoVR, meg mermaid VR, de azok le se jatszottak normalisan a VR videokat.
-
stfx
aktív tag
válasz abydos #21124 üzenetére
Cserelgetni kell mindent, meg figyelni a marketet mi mikor eri meg.
Mondjuk nekem mar minden egyes akar 3centes tranzakciot is meg kell mobilautentikalnom, meg rengetegszer kiirja hogy you made too many request, meg akkor is ha aznap nem is marketeztem.
(#21125) s7evcsenko: Komoly:
[kép]A beat saber szerintem rajtam kivul mindenkinek megvan, de addig nem veszem meg amig nem lesz jo indexen, mert pont az indexes patch rontotta el. Viszont nem lattam meg emliteni a Synth Riderst. Ma egy ropke 6 orat toltottem benne, szerintem nagyon jo jatek, erdemes most megvenni EA-ba amig olcsobb. Jobban is nez ki mar mint a steames videon.
[ Szerkesztve ]
-
stfx
aktív tag
válasz s7evcsenko #21119 üzenetére
Ja annyit kartyaztam ossze, majusba meg csak 8x0eurom volt mikor megrendeltem, mondom csak osszehozom aug vegere, a teljeset, de ha nem akkor kifizetem a kulonbozetet. Aztan eleg jol ment a biznisz, es mikor irtak hogy megvehetem mar 1081eurom volt.
-
stfx
aktív tag
válasz #15779328 #21112 üzenetére
Majus 4-en foglaltam, aug 31-ig igertek akkor. Mult szombaton jott az email hogy 7 napom van hogy megvegyem, meg aznap megvettem. Hetfon postaztak, csutortokre itt volt. Mondjuk eleg para volt, ahogy ranyomtam a buy gombra, kiirta hogy valami hiba probaljam meg kesobb. A penzt levonta a walletembol, es ott volt a kosarba az index. De megneztem purchase historym es ott volt hogy processing, meg irtam is a steam supportnak hogy biztos megkapom, es mar hetfon valaszoltak hogy rendben van minden. Viszont bent maradt a kosarba a full kit, szoval vehettem volna meg egyett.
[ Szerkesztve ]
-
stfx
aktív tag
Megjott az indexem:
-Nincs SDE
-Nincs fekete (mint RGB 0,0,0 OLED-en, de LCD HMD-n a legjobb)
-Nincs para a basestationok elhelyezesevel (Egyik a szekreny tetejere, a masik a hangfalra kerult, 2 perc)
-Nincs parasodas (GearVR-on nekem ventit kellett raknom az S7-re ez miatt)
-Nincs tokeletes HMD,es meg egy jo darabig nem is lesz, de teljesen meg vagyok elegedve vele.
-Nincs tobb energiam. -
stfx
aktív tag
válasz pellesmartin #21072 üzenetére
Ha a megfelelő GearVR-t veszed hozzá akkor a kép jobb minőségű lesz mint a PSVR, de az S9+ nem 4K+.
Az ALVR nevű programra keres rá, avval tudsz pc-ről streamelni, de csak olyan játékok fognak menni amikkezelnek gamepadot, vagy egét/billentyűzettet. -
stfx
aktív tag
A valve felporgette egy kicsit a dolgokat, mar megvehetok az augusztus es szeptember vegi foglalasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest