Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
köszi közben az előbb már rájöttem, elég hihetetlen bug...
-
flashpointer
őstag
valami gagyi VR szemüvegben próbáltam egy androidos telefont (Redmi 4 Prime) és ahogy becsukom a szemüvegbe laggol a mozgáskövetés, de amúgy meg nem Ha résnyire kinyitom akkor is látszik hogy laggos, viszont ha jobban akkor megszűnik... 3d videókban és alkalmazásokban is ugyanez a helyzet.
Értelmes magyarázatot még nem találtam rá, esetleg valaki találkozott már ilyennel? -
flashpointer
őstag
válasz Menthirist #2266 üzenetére
Filmezni / elore renderelt cuccot is lehet nezni vele ami nagysagrendekkel kevesebb kakaot igenyel. Habar nem tudom az ilyen 2D filmek mennyire hatnak terbelien ha forgolodhattsz nezelodhetsz
-
flashpointer
őstag
3d Videok mennek azert azt nem probaltad, csak siman a jutubon?
-
flashpointer
őstag
válasz clyvejhamma #1821 üzenetére
Ha igy csuszik tovabb a rendeles lehet megjelenik a 2.0 verzio mire az utolso elorendelesek is kimennek vagy boltba kerul a cv1.
-
flashpointer
őstag
Erdekes hogy CF-ben alig gyorsul
-
flashpointer
őstag
Az én ticketemre mikor canceleztem fél nap múlva jött válasz aztán mikor aznap nem volt időm válaszolni következő nap délelőtt megint írtak hogy mivanmár
-
flashpointer
őstag
válasz clyvejhamma #1462 üzenetére
Jha, war thunderben amugy is vadaszni kell a pixeleket hogy honnan kozelit az ellen, ezen akkor a rift nem fog segiteni : )
-
-
flashpointer
őstag
woot februárban előrendelhető a vive
-
flashpointer
őstag
válasz tikshow #1027 üzenetére
Tegnap megnéztem a jelenleg készülő PS VR játékok nagyrészét amiből van youtube gameplay.
1-2-t nem is tudom hogy vállalhattak fel annyira no comment, ilyen fotóháttérbe bemontázsolt gagyi 3d robotok...
Kb. Ninendo 64 szintjén vannak grafikailag ami lehet szórakoztató de ennyiben ki is merül.
Szimulátorokhoz alapból gyenge, a látványra épülő játékokhoz használhatatlan. -
flashpointer
őstag
700 dolcsi, nem is sok !
Ezzel a technológiával jó kis sétálós tereket lehetne létrehozni
[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
hát ezt a PS VR videót most találtam feldobta a napom
60fps fullhd kulcsaszak -
flashpointer
őstag
Adhattak volna dragabban is, lehet a menedzser uti az asztalt hogy ha ennyiert elkapkodtak meg egy szazast ratolhattak volna, es megtehetik mert nincs az hogy akkor valasztasz a kunkurenciabol.
A legfobb problema hogy a tobbi gyarto is tuti ez alapjan lovi be az arat.
Habar ha onnan is nezhetjuk hogy ahhoz kepest milyen uttoro termekroll van szo megis elerheto aru, nem mint az elso szamitogepek vagy tv-k vagy radiok ami fel-1 eves megtakaritasok voltak, jobb helyen egy het alatt megvan az ara.[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
Már júniusnál tart a shipping pedig egy napja se jelent meg, van egy tippem hogy boltba besétálva inkább csak ősszel vagy azután lehet majd megvásárolni.
Amúgy egy átlagos AAA játékba milyen nehéz lehet implementálni a riftet nem csak megjelenítésre hanem irányításra is? Mert ha jelentős felár akkor azthiszemígy az oculus ára jópár játék támogatását késlelteti vagy nem is fognak rá igényt tartani : /
-
flashpointer
őstag
Na mégis meg lett rendelve, fél óra átgondolás +1 hónap.
mindennel együtt 750-et írt. -
flashpointer
őstag
600, én is elő akartam rendelni de így inkább megvárom a teszteket : /
mellesleg nekem 60k-t mutat -
flashpointer
őstag
válasz rayman2006 #487 üzenetére
Mondjuk pl. az elite dangerous játék pont játszhatatlan bármilyen amd kártyával, így csak Nvidiát (980 +) ajánlanak hozzá.
Az itteni jövendőmondó cikkek alapján meg nem érdemes dönteni, meg kell várni a külföldi teszteket.
Valószínűleg a következő generációs kártyák fognak igazán passzolni a VR-hez. -
flashpointer
őstag
válasz BlackDesert #375 üzenetére
Az elosztó a sebességet is elosztja ami kb. 99%-ban tökmindegy de gondolom nem véletlenül kell 3.0 .
Szóval vagy alaplapi kivezetés vagy ha az sem elég pci-os usb bővítőkártya párezerért amennyiben nem miniITX a konfig. -
flashpointer
őstag
válasz Kicsimix #284 üzenetére
Elite Dangeroushoz jelenleg nem ajanlanak AMD-s karit mert jatszhatatlanul belaggol teljesitmenytol fuggetlenul. Ilyenek mellett hiaba van barmi hardveres extra amig nem javitjak annyit er a VR-nek mint egy darab kavics.
Mire szukseg lesz kijon az nvidia is ezekkel, aztan mindenki szaladhat lecserelni a gtx 970 980-kat, mert lehet hogy eroben nem lesz akkora elorelepes de olyan extra funkciok kerulnek bele amik elengedhetetlenek.
En sem veszek kartyat az tuti amig nem jelennek meg az ujak mindket reszrol, addig meg majd elleszek a VR filmekkel[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
válasz BlackDesert #250 üzenetére
Mert a két Oculus kijelző teljesen mást mutat és mindkét képet teljesen külön kell számolni, míg a monitorok ugyanazt : )
-
flashpointer
őstag
Rock band vr? Ez minden?
-
flashpointer
őstag
válasz unrealnoise #222 üzenetére
Oh, csak nehogy hamarabb jöjjön mint alá az új videókarik mert nem bírom ki
-
flashpointer
őstag