- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
100% osztom. Ugyanez a PowerPC Linux-al. Terminál/UNIX fórumok. Itt nem sok mindenre megy az ember. Gyak a terminálban "lakom" és magyar fórumokat nem is nagyon olvasok. Szegény inteles minim annyira elhanyagolt, hogy el is adom. Én ebben a világban idegennek érzem magam. :-P
Ozora <3
-
addikt
válasz zsoltee10 #22693 üzenetére
Van rá külön topic, szerintem inkább ott érdeklődj, itt erősen kerülni szoktuk a témát, bár néhányunknak van saját építésű hackintosha (is), jellemzően az elégedetlenkedőknek
Egyébként én továbbra sem ajánlom laikusnak. Ha informatikus vagy, érdekel kicsit az OSX belső működése, és nem riadsz vissza tőle hogy néha olvasgatni kell (angolul) és hackelgetni, akkor esetleg.
-
zsoltee10
addikt
Köszönöm mindenkinek a véleményeket információkat!
Egy kicsit azért elkeseredtem, mert a jelek szerint csak erős kompromisszumokkal tudok megszabadulni a windowstól. Konzolt 1-2 játék miatt nem akarok venni, meg nem is tudnám azt megszokni, 20 éve használok számítógépet és az egér+bill kombót már megszoktam. Öcsémnek van xbox, de nekem nem jön be.
Ez esetben tehát kéne vennem mondjuk egy Mac minit, amiben gari időn belül még a vinyót se cserélhetem SSD-re, gyárilag pedig nem SSD-vel jön, ami azért 2015-ben kicsit fura. Meg egy asztali gépet, amit csak akkor kapcsolok be, ha játszani szeretnék, amire nem nagyon van időm. Ez így túl drága megoldás.
Hackintos gépekről vélemény?
ezt találtam az aprón:
-
addikt
Nemtom, és simán dugnám, izé, megvenném Régi Mac Pro szerű ház, csak persze újragondolva, lehet pl. kisebb is. Benne egy erősebb imacnek megfelelő HW, ram és pci-e slotokkal, drive helyekkel. Mindez valahol az iMac és a Mini ára között, hiszen nincs monitor. GPU-t meg úgyis lehetne bele haxolni, ahogy a rgi Mac Pro-ba is lehet
Igazából aki azt mondja erre hogy hülyeség, az rögtön alá is írja hogy a jelenlegi Mini és iMac nem oké, sem árban, sem hw-ben. Na ezért nem lesz mostanában ilyen gép
-
wm2
őstag
hát meg egy izmos Mac Pro vkariból is vesz egy gamer PC-t, a mini-hez meg elfelejtettem odaírni, hogy "medium" + egy pici beállításokkal persze és az "active set"-en belűl "magas"-ra kell állítani a fan controlt, de szépen viszi az Arkham City-t (ha vki beéri ilyen játszókkal) meg a Bioshock-ot. Persze SSD-t tenni kell bele. A Sata1 SSD-m jobban hasít, mint az a laptopvinyó ami benne van.
Ozora <3
-
addikt
válasz zsoltee10 #22678 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de elég felejtős a dolog. Ami az igényeidnek megfelelne, az az egyel régebbi generációs Mac Pro, de mire kifaszázod (ram, ssd, gpu), nyaldosni fogja a fél milliót, és egy garancia nélküli 3-5 éves géped van.
Sajnos az Apple nem lő erre a piacra, pedig régi Mac Pro kialakítású gépet, amiben nem Xeon van hanem i5/i7 vinne mindenki mint a cukrot, de ez amolyan szent grálja a desktop maceseknek, és ahogy a helyzet áll, valószínűleg az is marad.
A többiek által ajánlott mac mini + konzol amúgy jó megoldás lehet, de eléggé kompromisszumos az is sok tekintetben.
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Jaja, gyakorlatilag minden perifériám porosodik. Apple Bluetooth Billentyűzet, Apple Magic Trackpad, Zalman egérpad, Thunderbolt LAN átalakító. Talán egyszer ha veszek új gépet majd használom. Ha meg nem, hát nem...
Egérre visszatérve. Szerintem bármi jó lesz, ami viszonylag friss és nem BT. Ha saját szoftvere is van, nézd meg, hogy elérhető-e a Kapitányra is. Nehogy olyat vegyél, ami nem támogatott. Nekem a Razer azért sem jött be, mert a gyári alkalmazásban nem lehetett állítani a görgetést. USB Overdrive-val és SmoothMouse-szal viszont egész jól elment.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Isual
veterán
Sziasztok!
Nem teljesen ide való a kérdés, de húgomnak kellene segíteni és az asztalis beárazós topicban nem tudtak.
Tudnátok egy ~reális árat mondani a következő használt, lány tulajdonosnál lakó, gyönyörű mid 2010-es 21.5"-os iMacre:
Billentyűzet (magyar), magic mouse, fehér külső ODD
OS X 10.10.1
3.06 GHz Core i3
12 GB DDR3 RAM
ATI Radeon HD4670 VGA
64GB SSD
500GB HDDKöszönöm ha tudtok segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
Ezekkel a játékokkal elboldogul a mini: http://www.intel.com/support/graphics/intelirisgraphics5100/sb/CS-034978.htm Én Tomb-ot meg Batman-t toltam. Vitte de rendesen pörgött is a venti 70 fok körül. Komolyabb játékokra kell egy konzol vagy win.
Ozora <3
-
TigerCat
nagyúr
Melyiket használod?
Nekem ez bevált, bár tényleg néha érdekesen működik...Az egeres kérdésedre:
Nekem mindkettő itt porosodik a szekrényben, mert épp nincs külső kijelzőm. A billentyűzet nagyon jó, imádom, de a tapipad csak másodlagos egy jó egér mellett. Ami most bevált, az a Logitech MX Anywhere 2. Minden állítható, hiba nélkül teszi a dolgát. Igaz nem Bluetooth kapcsolaton, hanem a saját adójával. Rengeteget kipróbáltam, jócskán 100 ezer felett költöttem egerekre, mire ez meglett. Egy hangyányit lehetne nagyobb, de nem vészes. Megszoktam, szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Szeretnék venni egy szép és jó egeret illetve billentyűzetet a Macmini-hez.
Sokan panaszkodtatok az Apple egerére ezért tennék le róla Bár nagyon tetszik.
Billentyűzetet még lehet megveszem egyébként.
A MagicTrackpad-ot milyen dolgokra ajánljátok? Az nem helyettesítheti az egeret?Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
TBMC
addikt
ha jatszani akarsz + mac et, erdemes lehet elgondolkozni a konzolokon, vagy ha mindenkepp sz.gepen szeretnel jatszani akkor az csak-es kizarolag windowsos gepen fog szamodra teljes igenyt nyujtani.
azpedig csak Te tudod, Te penztarcad, mit engedhetsz meg magadnak , mi segitunk ha barmi kerdesed van
-
Totheground
addikt
Az alapszitü az, hogy játszani (főleg FPSt) egy mac nem annyira ideális. Egyrészte mert vagy ki sem adják rendesen a játékot OSX-re, vagy szar erőforrásigényes portot csinálnak. A jó port ritka, mint a fehér holló. Az utólagos bővítés meg tényleg zűrös, videókártyát pl tuti, nem tudsz cserélni bennük. Mondjuk össze tudod úgy válogatni a gépet, hogy azért legyen elég kraft a videókártyában, de ahhoz eléggé mélyen a tárcába kell nyúlni.
Vagy venni egy Mac Pro-t.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
A folyamatos problémák windows alatt és az android hülyeségei miatt erősen gondolkodom Apple rendszerekre való átálláson. Az iphone oké, de számítógép tekintetében még nem igazodok ki.
Tehát a helyzet az, hogy nincs szükségem notebookra, épp most adtam el egy felső kategóriás Asus notit. Asztali gépet szeretnék, de az iMac és a Mac mini nem elégíti ki maradéktalanul az igényeimet. Pl. bővíthetőség. A Mac mini szimpatikus ugyan, de ha később szeretnék komolyabb vga-t, mert pl. a Far Cry 5-öt szeretném majd végig játszani, akkor meg leszek lőve. Az iMac meg a full integrált megoldás miatt nem túl szimpatikus, mert se vga teljesítményben nem elég, se SSD-t nem tudok bele tenni, az újabbakban már mintha a memória is integrált lenne, ha jól olvasgattam itt a topicban.
Szóval asztali megoldások léteznek-e, ami bővíthető és akár komolyabb grafikus teljesítménnyel rendelkezik? Szeretném kipróbálni az OSX-et a Windows helyett.
Bocs, ha láma kérdéseim vannak, de az Apple világa eddig ismeretlen volt számomra.
Előre is köszi!
-
oszy
veterán
Én annyira nem foglalkozom velel, mert inkább a telefonról szoktam "felnézni" oda.
Más:
Létezik olyan fordító kiegészítő safarihoz amilyen a firefoxhoz? Csak azt fordítja le, ami ki van jelölve jobb klikk után? Ez az egész oldalas fordítás szörnyű!!!
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
TBMC
addikt
masnak is csinal olyat az uj safari yose alatt, facebookot bongeszve kepmegjeleniteskor az eddig a kepernyo kozepen lathato kepeket a bal felso sarokba dobalja..
ezt mi a fene okozhatja? a legujabb update ota csinalja...
(el capt alatt, rmbpron tokeletes)
-
MacX iPhone iPad Video Converter november 9-ig aktiválni kell.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Franzis Analog Projects
1 napig ingyenes.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
madgie
titán
Fájlrendszer ellenőrzés nem talált hibát, smart ezzel a külső rack-kel nem akar valamiért menni (soha nem is ment). Megcserélni nem tudom, ez a gyári 2.5" apple vinyó, a másik két ház meg 3.5" méretű.
Egyébként meg akartam nézni a konzolban a dolgot, erre hiába indítottam el egy 25 gigás torrentet, csináltam a képeket és ment a HD videó, most meg se nyikkant. Tudod, a fogfájás is a fogorvosnál múlik el
-
-
-
twine
veterán
válasz TigerCat #22659 üzenetére
Félre érhető voltam...mivel kezdő osx-es voltam tuti ami fix alapon, mikor az ssd-t "beheggesztettem" a gépbe, rajta hagytam a hdd-n a gyári rendszert,,, és az ssd-re pendrive-ról zúztam rá a maverickset....
Az egész cumó így maradt azóta is, csak az "ssd-s" rendszer frissítgette magát napjainkig...(sem időm, sem kedvem nem volt vele pcsölni, hogy formázzam a hdd-t, mivel nem volt usb-s háttértáram, amire mentettem volna az addig felgyülemlett adatokat,,stb...stb...)
Na így véletlen sem akarom eladni..., mert halál "paraszt"...
Szóval most jön az, hogy mindkét meghajtót formázom, aztán kap az ssd egy szép új osx-et,, és használhatja az új gazdi boldogan...csak rémlett hogy pram törlés is kell, hogy elfelejtsen minden személyes dolgot a gép, ezért kérdeztem itt a topicban, mi lehet még...(?)Hát ezért nem annyira egyszerű...(persze az...nem egy nagy mutatvány..csak kicsit körülményesebb szvsz. mint egy "book" visszaállítása
(Most aztán jól részleteztem a gépem)
-
TigerCat
nagyúr
-
twine
veterán
válasz TigerCat #22657 üzenetére
Köszönöm, a segítő szándékot,,, bár úgy látom azért egy hordoztató gép és egy asztali között jelentős eltérések vannak...
("Elindítottam a telepítést, és lecsuktam a tetejét", illetve itt a gyári rendszer még a gyári hdd-n van,,, az általam használt pedig mavericks óta az ssd-n...és még sorolhatnám a különbségeket...
Ettől függetlenül köszönöm a segítséged,,, tényleg korrektül adtad el a géped[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
igen en is ezt veltem felfedezni, hogy picit gyengebb a kartya, tovabbiakban a gyengebb orajelu procik is szerepet jatszottak. de ha esetleg valaki talal teljes tesztet linkelje mar be pls. en is nagyon kivancsi lennek ra
a kijelzo valtozott valamit? szinhuseget illetoen? vagy ugyan azon panellel szerelik oket mint anno' a 2014 late 5k-kat?
-
rol33
aktív tag
-
twine
veterán
Köszönöm mindenkinek....
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Tiszta telepítés a lelke mindennek, penről bootolsz, formázod a vinyót és mehet a friss telepítés, ha megvan akkor az üdvözlő szöveg után ki is kapcsolhatod, következő bekapcsolásnál olyan lesz mint az első indításkor.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sweet122
tag
Hali!
Lenne egy olyan problemam, hogy van egy 2011-es Mac Minim, amin 10.10-es OS X van, es telepitenem az El Captaint, de mikor odaer, hogy ujra kell inditani a gepet, akkor bezar minden alkalmazast, elsotetul a kep, de az eger latszik es nem indul ujra. Ugyanezt csinalja, ha a normal kikapcsolast vagy ujrainditast valasztom.
Emellett meg..
A photos-nal ha sokaig megy egyszer csak ujraindul a gep, es feljon az a hibauzenet, aminel a kinai karakterek is vannak alul. Szerintem ez a tulmelegedes miatt lehet, mert olyankor nagyon meleg szokott lenni a gep burkolata.
A masik, hogy egy ideje a Safari hasznalhatatlan, mert amint belepek es megnyitnek egy oldalt, kiirja a Webtartalom varatlanul kilepett. De ezt minden oldalnal.
Ha valaki segit, azt megkoszonnem.
-
wm2
őstag
-
twine
veterán
nahh....piacra került a fentebb említett mini...
A kérdésem az lenne,(mert baromi régen csináltam ilyet) hogy ha csinálok egy kapitány telepítő pendrive-ot, és elindítok egy friss telepítést,,akkor tudom olyan állapotra hozni a gépet, mintha "friss vásárlás" lenne, első bekapcsolás?
Mármint, hogy az új tulaj csak bekapcsolja, és induljanak a kérdések....(fiók, stb...) vagy végig kell vinni a telepítést és megadni felh. nevet stb.... aztán majd mókól vele az új tulaj....?!illetve hogyan tudok minden adatomat biztosan törölni róla?
Egyszer már nyomtam végig egy ilyen telepítést egy ismerős gépén, ahol minden adatot törölni kellett..stb....de már semmire nem emlékszem belőle...volt valami billkombi, amivel a pram-ot is törölni kellett/lehetett, hogy ne emlékezzen semmire..stb...
ilyenekre lennék kíváncsi...
Ha megtennétek, hogy segítségemre vagytok ebben...
KöszönettelPs:
Gondoltam ha beesik egy vevő készítek neki egy kávét, és amíg megisszuk, lezavarom a "felszántást/besózást"...
Amíg nincs vevő, nem akarom dobozban tárolni a szekrényben... -
blakey
titán
Bár ez nem az "én feladatom", de :
Free Leawo Mac DVD Ripper
Free Easy Calculator*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz DanielK #22641 üzenetére
"Alma" menü/ About This Mac/ System Report/ Memory/ Manufacturer mellette van egy kód, az alapján a neten meg tudod nézni, alatta ill. felette a többi info:
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
madgie
titán
Nekem meg megint elkezdett akadni minden, megint torrentezés közben, tehát lehet az utorrent a ludas (csak miért a kernel_task megy fel az egekbe?).
-
DanielK
addikt
Van rá mód, hogy megtudjam az imacemben milyen memória van? Gyártó és pontos típus?
Anélkül, hogy a hátsó ajtót ki kellene nyitnom és kivenni egyet?
late 2013-as 27" iMac (default) -
Mister_X
nagyúr
válasz Ear001 #22617 üzenetére
Én eddig abban a hitben voltam, hogy a minit kiveszem a dobozból és tudom használni - de ezek szerint az az iMac... Bár árban nem sokkal vészesebb a különbözet - most raktam össze (tervben) egy ITX PC-t Core i3-mal, 8GB RAM-mal és 1TB-s HDD-vel 165.000Ft lett a vége, minit 170-től kapni és mindkettőhöz kellene periféria, de nem kérdés, hogy előbbi nyerő, mert abba bele tudok nyúlni + erősebb már most.
Na mindegy, erre még aludni kell.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
TigerCat
nagyúr
válasz Ragnar95 #22636 üzenetére
Érdekes, hogy ez az új funkció kísértetiesen emlékeztet a Vista-ban debütált UAC-ra, mégsem látok ellene kézzel-lábbal tiltakozó embereket. Mennyit számít, hogy az Apple szeretetmárka...
Érdemes elolvasni a könyvet is ezzel kapcsolatban. Nekem nagyon tetszett, 2x is elolvastam.
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz Ragnar95 #22634 üzenetére
Ahogy a szavaiból kivettem, szerintem a terminálos megoldással csinálta. Az is működhet kapitány alatt? Speckó engem nem nagyon érdekel, mert jól elvagyok a Paragonnal, de ha igen, akkor ingyen nem rossz.
-
twine
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ...
Az állapota olyan amelyet vázoltam...az alsó műanyag burkolaton kívül gyakorlatilag karcmentes...(és a műanyag sem leharcolt, félre értés ne essék) doboza is megvan....
Szóval a 220k-t nyugodt szívvel mondhatom, de akár 230-240 környékére is lehet hirdetni az alkudozók miatt, ha jól értem...
Köszönöm mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
-
twine
veterán
Srácok....
Szerintetek mi a jelenlegi reális ára egy 2012 late i7(2,3Ghz) mini-nek?
Már nem garis....
+ 256Gb SSD + 16Gb RAM + wireless apple keyboardIncifincit bővebben az infómnál...
Alig volt izzasztva....gyakorlatilag a gyerek youtube-ozik rajta egy éve
néha néha final cut....de nem egy "szétfeszített" gép....A reális árat a piaci árra értettem, amennyiért el is lehet adni,,nem csak hónapokig hirdetni...
Néztem ugyan a "piacot",,de ahogy látom, elég nagy a szórás....
Köszönettel
Üdv -
válasz donchef #22623 üzenetére
Biztosan, mert alapból csak olvassa. Kicsit konkrétabb megoldás név kellene, mert nem egy program foglalkozik a témával. Lehet, hogy csak frissíteni kellene az új verzióra, lehet még nem támogatja a "kaptiányt".
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
donchef
csendes tag
NTFS, de eddig is az volt.
Asszem felraktam anno valami "ntfs for os x" történetet, lehetséges hogy a frissítés által elszállt? -
-
donchef
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem El Capitan-ra és azóta a külső vinyóimat csak olvasni tudom, nem tudok törölni róla és írni rá?
Tudnátok erre valami megoldást javasolni?Köszi
-
blakey
titán
válasz blakey #22618 üzenetére
Közben próbáltam utána járni és nálam azért nem jön elő, mert bal oldalon használom a Dock-ot. DE akkor is csak teljes képernyőn jön elő ha oda húzom a kurzort.
-
blakey
titán
válasz buci30 #22616 üzenetére
Valami beállítási gond, de nem találom, hogy mi lehet, akár rendszer sz9ntű, nekem nem ugrik elő, az biztos.
-
Mister_X
nagyúr
Mac minihez még billentyűzet se jár?
Továbbá, egyel előbbi iMac (és Mac mini) generációban mit lehet módosítani? Most tudom, hogy semmit se lehet.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
blakey
titán
válasz buci30 #22609 üzenetére
Vagy én nem értem, vagy …, nekem nem jön elő az oldalsáv. Esetleg egy videó? Teljes képernyőn sincs könyvjelző automatikus megjelenés ha oda viszem a kurzort.
-
TigerCat
nagyúr
(#22606) oszy:
Nem fog menni, olvastam az oldalukon. Egyelőre semmilyen megoldás nincs a dologra.(#22609) buci30:
Találtam pár bejegyzést ezzel kapcsolatban, de ilyen-olyan fapados megoldásokon kívül nagyjából semmi. Nem tudod módosítani, ez van. Bár ha vigasztal, csak teljes képernyős böngészés közben csinálja...(#22610) wm2:
Nekem csak ABP van felrakva Safari alá, így is elég jól elvagyok vele. Amiket írtál tényleg hasznosak? Még nem kerestem rá...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
wm2
őstag
válasz TigerCat #22601 üzenetére
Azért OS X alól barangolni sem fenékig tejföl. GlimmerBlocker (az ABP egy fos), Little Snitch és Ghostery nélkül meg lennék lőve. Mondjuk teszek is róla. Viszont tényleg elképesztő dolgok mennek a háttérben. Egy 30% erőforrást simán megspórolsz ha ezeket kiszórod. A böngésző/internet beállításokat most hagyjuk. Ált. itt kezdődik.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
blakey
titán
válasz buci30 #22607 üzenetére
A Status Bar-on kapcsold be ill. ki a könyvjelzőket, hátha segít. Igazándiból nem értem, mert nálam nincs ilyen.
-
buci30
addikt
Természetesen Safariba
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Froclee
őstag
iTunes alól Apple Music csak nálam f0ssa össze magát megint? szaggat a stream
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Naja, ha a felhasználók mindenre rányomnak, hogy igen, telepítem, akkor egy idő után jócskán tele lesz szeméttel. Ilyen téren van mit tanulni az OS X-től, ahol igenis bekéri a rendszer jelszavát, ha valami módosítást szeretne végrehajtani. Aki meg ezek után is csodálkozik, hogy ez, vagy az miért van telepítve, azzal el kell beszélgetni, újra el kell magyarázni, vagy korlátozott fiókba kell költöztetni. Ja, könnyen beszélek. Nem vagyunk nagy cég, összesen van 16 gépünk.
Nabammeg, kétszer ment. Ehh, tapipaddal léptem vissza.
:-)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Házimozi belépő szinten
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- X box one s all digital
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD