- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FIREBLADE78 #19430 üzenetére
Én így adtam el itt az aprón. Az M7-es mellett találkoztunk egy benzinkúton. No problem. Persze nem akartam átverni senkit. Ha olyan embertől vennél, aki igen, akkor meg tökmindegy, hol veszed át.
Mi azt csináltuk, hogy a normál módon is használt gépemet vittem fel. Volt nálam mobil WiFi, így ki tudtuk próbálni. Neteztünk, Skype-oltunk, filmet néztünk, zenét hallgattunk, fájlokat másolgattunk, meg minden ami kell. Így kiderült, hogy működik. Teljes képernyőn fehér, fekete képet néztünk a pixelhiba miatt. Megmutattam az Apple oldalát is, ahol a szériaszámot lehet ellenőrizni és hogy mennyi garancia van a termékre (2 hónap volt még). Csekkoltuk az akkut is ( 45 ciklus). Miután mindent rendben találtunk és én is megszámoltam a pénzt, kijelentkeztem minden szolgáltatásból (iCloud, kulcskarika, FaceTime, stb), kivettem a készüléket a saját fiókomból és kikapcsoltam. Újraindítottam és ALT gombbal beléptem a lemezkezelőbe, majd formáztam a diszket. Végül rányomtam a telepítésre és lecsuktam a tetejét. Amikor otthon felnyitotta simán felment neki a rendszer. Ennyi. Azt gondolom ennél korrektebben nem lehet használt gépet eladni...
Esetleg kérd meg te is, hogy hasonló módon tesztelhesd, mielőtt átveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged