- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Egér probléma
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Autós kamerák
- RAM topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_rowley
tag
válasz
CHIPman #1148 üzenetére
Nemtom mit csináltál azzal az egérrel.. de azok vasbetonból vannak. legalábbis a 750bf-em abból volt ameddig a földhöz nem vágtam úgy Istenesen
mérgemben.. azt csak a balgomb ragadt be szétkaptam visszapattintottam azt jo, de már nem annyira mint újkorába
szal vettem egy 750bh-t
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
A második X7-esem, és a harmadik A4tech egerem halt be részben mostanára. A jelenlegi egy XL-755K, ami azért nem az alsó réteg. Teljesen elromlott a kisgomb a bal egérgomb sarkában valamint a görgő középső gombja is csak erős nyomásra reagál. Továbbá a görgő is véletlenszerű irányba érzékeli a görgetést, és egyszerre többet is. Az egér így gyakorlatilag használhatatlan, gari már nincs. Mit tudok tenni? Dobjam ki az ablakon ismét a hétezres egeret? -
h_rowley
tag
válasz
zitromz #1145 üzenetére
Pont ma vettem egy olyat amiről te írtál, nos nekem is 750bf-em volt.. a különbségek: predátor fej mintázat a tetején
, van egy kis pöcök ami ha az asztalon van érzékeli h huzogatod stb és ha felemeled az egeret akkor észreveszi a kis pöcök h nem nyomja alulról semmi így a kurzor nem mozog. ennyi a változás, ja meg nehéz felismerni a sárga led-et
a kis váltó pöckön. Azért vettem ezt mert ez volt a legnormálisabb egér egész szegeden a "olcsó " árkategóriában
750bf-el meg az volt a baj h földhöz vágtam.. és beragadt a bal gomb..
aztán szétkaptam aztán a jobb gomb utána megcsináltam , de akkor már akartam egy újat
és ez lett nos vége a wall of text-nek
-
epinephrin
csendes tag
Hi!
Én a mai nap büszke tulaja vagyok egy A4-Tech XL747H-nek! Remek kis egér, nagyon kézre áll. Nagyobb kezűeknek is(mint pl én). Eddig Logitech párti voltam, de remek kis alternativa az X7 sorozat. Ajánlom mindenkinek!
-
zitromz
tag
halihó
egy A4tech 750BH egeret néztem ki magamnak
milyen tapasztalatok vannak erről az Anti Vibration funkcióról?
jól járnék evvel az egérrel vagy maradjak a 750BFnél? -
olisadebe
tag
üdv.egérrel lenne gondom ,/MSI/ olyan mint az X7-es !de azért leírom a modelt is
X-750F drivert keresek win 7 64bit alá, de sehol sem találom ! valaki már megtalálta a megoldást!?
köszke -
jantsike
csendes tag
Sikerült
Amúgy nagyon megvagyok vele elégedve -
jantsike
csendes tag
Sziasztok
Van egy A4Tech X-710 BH eddig be bírtam állítani az oldalsó gombokat de valamiért elment Nem tudna segíteni valaki hogy kell visszaállítani előre is köszi -
malystryx
senior tag
Mindenkinek elnézést a linkelésért, de nem tudom megcsinálni... :-(
-
malystryx
senior tag
válasz
devpetx #1103 üzenetére
Kedves Devpetx!
Én is most készülök megrendelni az X-710 BH-t. Küllemre nagyon tetszik, bár még nem volt ehhez hasonló egerem, ami most van az már vagy 10-12 éves. Nincs vele baj, de már a sok használattól teljesen tükörsimák lettek a gombok, és az oldala..
Az lenne a kérdésem, hogy eddig meg vagy elégedve az X-710-el?? Valakinek van még ilyen?
Drivert honnan lehet tölteni hozzá?Egérpadom sincs, eddig egy "konyharuhán" futott a régi :-)
Szerintetek ez milyen választás?
<a href="http://www.joszamitogep.hu/szamitogep/eger/egerpad_cs_szka/func/surface_1030_fekete__fekete_" target="ujablak">egérpad</a> -
Shad0w
senior tag
válasz
BudaiZoli #1136 üzenetére
Az A4tech lézerével adódhatnak gondok, szal én csak optikásat javaslok. Sztm a legjobb most az X-748K, tudásban az X-738K ugyanaz, csak más a fogása, de ránézésre nem túl bizalomgerjesztő.
Elvileg mindegyik oscar egérnél lehet állítani a makrókat. Amúgymeg X7-es egerek.
-
BudaiZoli
tag
köszönöm! Amúgy mi a véleményetek egy A4TECH XL-755K USB egérről? Leginkább lövöldőzös játékra kellene. Ezen állítható a makro? Mert leginkább olyan kéne, amin állíthatom a makrot, de azért nem 15 000 Ft..
Valakinek ötlet? vagy ajánlás?
mi a különbség egy lézeres vagy optikai egér között? Bocsi a sok kérdésért...
-
mathgery
aktív tag
sziasztok!
Én egy bf 750 egeret használok, de egérpadom nincs hozzá. Biztos volt róla szó, de nem nagyon van időm visszaolvasni ezért bocsánat, de milyen egérpadot ajánlotok hozzá, ami emberi árban van 2-3 ezer forint!?
előre is kösz! -
voyi
aktív tag
válasz
pintérnorbi #1128 üzenetére
gyártó oldalán ezek a paraméterek szerepelnek ennél az egérnél
125.12L x 72.11W x 42.31H mm
-
pintérnorbi
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek egy A4-Tech XL747H gamer egérrel ,de sajnos nem tudom a környékben kipróbálni egy boltban sem hogy milyen a fogása.
Esetleg ,valaki megtudná adni ennek az egerentyünek a méreteit(hosszúság-széllesség-magasság)?
Így lenne viszonyítási alapom az egér méretét illetően.Köszi szépen!
-
caprine
senior tag
Nekem is volt WOP-35
Elajándékoztam mert behülyült. Álló állapotában a kurzor össze vissza ugrált, vagy csak éppen átugrott a képernyő ellentétes részére.
Azóta is volt több A4tech, még noti egér is, a kis mérete ellenére szerettem, kissé el is koptattam az alját, pöpec állapotban volt napi 8 óra, és kb. 3 év után is.
Ezután vettem egy egyszerűbb (nem emlékszem a típusára) A4tech-et, de törte a kezemet, elajándékoztam.
Egy 718-at vettem a keresztfiamnak, rengeteget megy vele, de még mindig müxik, mondjuk a lakozott felülete nem tetszik.
A mostani 750BF-nek időnként a bal gombja mintha akadna, nem jár már olyan simán, ha kell valakinek olcson odaadom, egy Razer Deathadder van beüzemelve helyette.
Teljesítmény/ár viszonyban az A4tech X7xx mindent visz, ez tény, de nem bír ki annyit mint egy Logitech MX xxx sorozatú egér.
Ha valami olcsobb egér kell és nincs extrém igény akkor a Gigabyte GA M6800/ 6850 a maga 2500 forintos árával tökéletes (ilyenem is van).
-
liqquid
tag
válasz
liqquid #1125 üzenetére
Na 1 kis bővebb akit érdekelne (X-718BK): Kicsit nehezen találtam rá a boltokban, neten keresgélve, de végül találtam helyet ahol kapható volt egész jó áron.
Az anyagáról annyit, hogy ez már ilyen érdes műanyag ami kicsit furcsa elsőre de egész kellemes, és minőségi, egyedi hatást nyújt.
A 3200 DPi elég rendesen érezhető! Volt már 2000DPI-s optikás x7-esem, de az meg se közelítette ezt a pontosságot, valahogy ebbe nagyon jó érzékelőt építettek szerencsére, azt mondhatom, hogy ez már van olyan pontos mint az MX518-asom, volt.
És a további dolog még, hogy jóval kényelmesebb és komfortosabb!
A gombjai jó minőségűek és egész halkak!
Egyetlen egy gombról tudnék negatívumot mondani, a 3x katt gombról ami az én példányomba és gondolom a többibe is eléggé lötyög és csak középen nyomva lehet normálisan üzemeltetni.
A görgő teljesen halk mint a többinél és egész jó talán 1 picit túl könnyen léptet, de azért nem vészes, a lenyomása is rendben van (jóval könnyebb és jobb mint a logitech-eknél) ennek már műanyag között gumis változat, ami minőségibb mint a régebbi modelleké.
A szoftvere pedig nagyon hasznos és teljes mértékben kalibrálható könnyedén, főnyeremény.
A kábele se túl merev és vastag ahhoz képest, hogy 1000Hz-en üzemel, és ez idővel még úgyis jobban bejáródik.
Hát nagyjából ennyit tudtam róla összeszedni, én nagyon ajánlom mindenkinek, eddigi legjobb egerem, azt mondhatom.
-
liqquid
tag
Na megvettem az X-718BK-t. Konklúzió, nagyon pontos, kényelmes, igényes jó, csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Még majd írok róla, eddig csak pozitív!
-
Tasareo
csendes tag
lol, tényleg
még a dobozán is rajta van
ez hülye kérdés volt -
Tasareo
csendes tag
Hali
Nekem van egy a4tech XL-750BF típusú egerem.
Olyan problémám lenne, hogy van rajta 1 duplakatt gomb, és lehet hogy én tudom rosszul, de nem kéne annak úgy működnie, pl.: ha van egy videó, és neadj isten ki is akarom tenni teljes képernyőre a videót, akkor azzal 1 kattintással kiteszem...?
Mert nekem úgy csinál, hogy kiteszi, de meg is állítja, úgy mintha 3szor kattintana.
Szóval, az lenne a kérdés, hogy ez most hiba, vagy valami beállítás kell csak?ha hülyén fogalmaztam bocs
-
ati2
őstag
válasz
liqquid #1116 üzenetére
Én X-750BF-t használok kb 2 éve, semmi baj a lézerével.
Előtte volt egy Razer Copperhead-em, az volt a legszebb egér amit valaha láttam, de a kábele olyan kemény volt, hogy nem lehetett normálisan használni, eltolta az egeret amikor elengedtem, a fogása meg kriminálisan szar volt.
A Razer azért érezhetően pontosabb volt (folyamatosabb volt a mozgás).
Havernál próbáltam G5-öt, de annak se jött be a fogása.Az X-750BF-nél nem olyan zavaró az a pár pixel ugrálás , főleg hogy mintha nem is lenne kábel rajta. Tarcsiban van még egy X-718BF optikai is itthon, az is jó egér
-
liqquid
tag
Amúgy a K és BK a típusszámukban az mit jelent? Miben különböznek? Mert látszólag 1formák... Anyaghasználat? Méret? Netán valami a belsejében?
-
Shad0w
senior tag
válasz
liqquid #1116 üzenetére
X-718F-em van, logi G5-el tudtam összehasonlítani, és semmi különbség nincs, csak más a fogása a kettőnek (G5 kényelmesebb).
A fűtés dolog jól jöhet, de az A4Tech az nekem már kezd hasonlítani a samsungra, ugyanazt hozzák ki más burkolatban. De lehet, hogy vmi szar optika került bele, hogy ellensúlyozzák az extra funkció árát.
Próbáltam lézerest, de nem konkrétan A4tech-et, hanem Sharkoon-t, de ez csak egy átmatricázott A4Tech. A linken lévő hsz-ben, meg az utánalévőkben sztm minden lényegeset leírtam, amúgymeg 2 hét alatt meghalt hál istennek...
-
liqquid
tag
Hát ezzel vitatkoznék, mert előttem van egy MX518 meg egy X-766FS és az mx az nagyon pontosan megy ha lassan mozgatom, az X7 meg olyan mintha kihagyna picit, nagyobbakat ugrik, ugyanolyan sebességnél (X7-nél 1el visszavettem win-be a sebességet mert kicsit nagyobb DPI és úgy lett 1forma sebességű a 2...) (dpi az ugye loginál1800 x7nél2000).
Szóval itt ez kicsit megbukott, de nem tudom, hogy ebbe a hűtő fűtős csodába szarabb optikát raktak e mint mondjuk az oscar-okba, ja és, hogy a 3200dpi-s oscar optikás amit írtam, jobb lehet e ennél, a hűtő fűtő nekem nem fontos, nem használom csak az alakja miatt vettem az egeret, mert az nagyon jó.
Lézert te amúgy teszteltél X7-ből valamelyik típusnál és ha igen melyiknél mert erről a lézer dologról elég vegyesek a vélemények.
-
-
liqquid
tag
3mat néztem ki igazából amik jó teljesítménnyel és formával bírnak, bár nem tudom, hogy itthon melyik méretet forgalmazzák de sajnos úgy tudom a nagy kezű méretet, mert nekem a normál volt kézhez álló, de még lehet ez is beleférne, szóval ezekről van szó:
Ha ezekből valamelyiknek a pontosságát valaki hasonlította össze MX500 vagy MX518-al az nagyon érdekelne, de egyéb tapasztalatok is erről a 3 fajtáról. (Anti-Vibrate-ből is lenne jó de azoknál félek a mikro-kapcsoló meghibásodásától...)
-
liqquid
tag
És ilyen egérpadot te hol kapsz? Megsúghatod ha majd visszatérek X7-re megint, mert tesztelgettem egy 2000DPI-s X7-eset összehasonlítva egy MX518-al, hát az MX pontosságban verte! Viszont kényelemre az X7 a nyerő, a görgője pedig az MX-emnek 2 hónap után már szarakodik, agyam elszáll...
Nem tudom ha az A4tech lézere lenne ilyen pontos akkor bevállalnám a cserét, de csak ha ezt valaki megerősítené, vagy tesztelte volna mind a 2őt, 2 fajta egérpadon is próbáltam, egy razer goliathus-on és egy Stealpad QCK-n, a QCK-n jobban teljesítettek de még ott is pontosabb volt a Logi. Kérdés, hogy van e ilyen pontos X7, mert akkor visszatérnék ha lenne...
(az egérpadot is ezért kérdezem mert gondolom azt az egerekhez igazították és azokon lehetnek a legpontosabbak)
-
apollo12
veterán
heló valaki nem tudja hol lehet rendelni egy x7 g100 billentyűzetet????????????
-
Dr.Én
veterán
Hali
Játékra..(főleg multira) mennyire lenne megfelelő ezen egér...A4 tech XL 75BF ?
-
havast
aktív tag
es amugy az x710fs-nel is vannak ilyen gorgoproblemak??ezt tudja valaki??
elore is kosz a valaszt! -
devpetx
csendes tag
Végül egy A4tech x-710BH mellett döntöttem, egy kicsit alacsonyabb mint a régi egerem, szokni kell, de nagyon tetszik
-
Szétszedtem megint az egeret.. igaz, most lusta voltam, igy a görgőt nem szedtem szét, csak megtakatítgattam a görgő kapcsolóját.. adtam neki egy kis kontaksprayt megint.. igy összerakott állapotban.. meg csipesszel kicsit megnyomogattam összefelé a rögzítéseket rajta... most megint jó, kb 1-2 hete... nem tom meddig. de ha megint szórakozik, majd megint szétkapom .. ennyire nem tart semmiből..
-
devpetx
csendes tag
Hát, ezt néztem még ki: A4Tech X-748K Oscar optikai egér
nagyon jól néz ki, és valahogy jobban tetszik -
FanatiK
csendes tag
Én is csak jót hallotam róla eddig szerintem jó választás
-
devpetx
csendes tag
Hétfőn tervezem megvenni az A4Tech X-710BH egeret, valakinek van valami ellenvéleménye róla? vagy valami rossz tapasztalat?
Mivel eddig csak jót hallottam róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest