Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
liqquid #1116 üzenetére
Én X-750BF-t használok kb 2 éve, semmi baj a lézerével.
Előtte volt egy Razer Copperhead-em, az volt a legszebb egér amit valaha láttam, de a kábele olyan kemény volt, hogy nem lehetett normálisan használni, eltolta az egeret amikor elengedtem, a fogása meg kriminálisan szar volt.
A Razer azért érezhetően pontosabb volt (folyamatosabb volt a mozgás).
Havernál próbáltam G5-öt, de annak se jött be a fogása.Az X-750BF-nél nem olyan zavaró az a pár pixel ugrálás , főleg hogy mintha nem is lenne kábel rajta. Tarcsiban van még egy X-718BF optikai is itthon, az is jó egér
-
Shad0w
senior tag
válasz
liqquid #1116 üzenetére
X-718F-em van, logi G5-el tudtam összehasonlítani, és semmi különbség nincs, csak más a fogása a kettőnek (G5 kényelmesebb).
A fűtés dolog jól jöhet, de az A4Tech az nekem már kezd hasonlítani a samsungra, ugyanazt hozzák ki más burkolatban. De lehet, hogy vmi szar optika került bele, hogy ellensúlyozzák az extra funkció árát.
Próbáltam lézerest, de nem konkrétan A4tech-et, hanem Sharkoon-t, de ez csak egy átmatricázott A4Tech. A linken lévő hsz-ben, meg az utánalévőkben sztm minden lényegeset leírtam, amúgymeg 2 hét alatt meghalt hál istennek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- SSD kibeszélő
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest