Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
liqquid #1116 üzenetére
Én X-750BF-t használok kb 2 éve, semmi baj a lézerével.
Előtte volt egy Razer Copperhead-em, az volt a legszebb egér amit valaha láttam, de a kábele olyan kemény volt, hogy nem lehetett normálisan használni, eltolta az egeret amikor elengedtem, a fogása meg kriminálisan szar volt.
A Razer azért érezhetően pontosabb volt (folyamatosabb volt a mozgás).
Havernál próbáltam G5-öt, de annak se jött be a fogása.Az X-750BF-nél nem olyan zavaró az a pár pixel ugrálás , főleg hogy mintha nem is lenne kábel rajta. Tarcsiban van még egy X-718BF optikai is itthon, az is jó egér
-
Shad0w
senior tag
válasz
liqquid #1116 üzenetére
X-718F-em van, logi G5-el tudtam összehasonlítani, és semmi különbség nincs, csak más a fogása a kettőnek (G5 kényelmesebb).
A fűtés dolog jól jöhet, de az A4Tech az nekem már kezd hasonlítani a samsungra, ugyanazt hozzák ki más burkolatban. De lehet, hogy vmi szar optika került bele, hogy ellensúlyozzák az extra funkció árát.
Próbáltam lézerest, de nem konkrétan A4tech-et, hanem Sharkoon-t, de ez csak egy átmatricázott A4Tech. A linken lévő hsz-ben, meg az utánalévőkben sztm minden lényegeset leírtam, amúgymeg 2 hét alatt meghalt hál istennek...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest