Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
válasz
liqquid #1125 üzenetére
Na 1 kis bővebb akit érdekelne (X-718BK): Kicsit nehezen találtam rá a boltokban, neten keresgélve, de végül találtam helyet ahol kapható volt egész jó áron.
Az anyagáról annyit, hogy ez már ilyen érdes műanyag ami kicsit furcsa elsőre de egész kellemes, és minőségi, egyedi hatást nyújt.
A 3200 DPi elég rendesen érezhető! Volt már 2000DPI-s optikás x7-esem, de az meg se közelítette ezt a pontosságot, valahogy ebbe nagyon jó érzékelőt építettek szerencsére, azt mondhatom, hogy ez már van olyan pontos mint az MX518-asom, volt.
És a további dolog még, hogy jóval kényelmesebb és komfortosabb!
A gombjai jó minőségűek és egész halkak!
Egyetlen egy gombról tudnék negatívumot mondani, a 3x katt gombról ami az én példányomba és gondolom a többibe is eléggé lötyög és csak középen nyomva lehet normálisan üzemeltetni.
A görgő teljesen halk mint a többinél és egész jó talán 1 picit túl könnyen léptet, de azért nem vészes, a lenyomása is rendben van (jóval könnyebb és jobb mint a logitech-eknél) ennek már műanyag között gumis változat, ami minőségibb mint a régebbi modelleké.
A szoftvere pedig nagyon hasznos és teljes mértékben kalibrálható könnyedén, főnyeremény.
A kábele se túl merev és vastag ahhoz képest, hogy 1000Hz-en üzemel, és ez idővel még úgyis jobban bejáródik.
Hát nagyjából ennyit tudtam róla összeszedni, én nagyon ajánlom mindenkinek, eddigi legjobb egerem, azt mondhatom.
-
ati2
őstag
válasz
liqquid #1116 üzenetére
Én X-750BF-t használok kb 2 éve, semmi baj a lézerével.
Előtte volt egy Razer Copperhead-em, az volt a legszebb egér amit valaha láttam, de a kábele olyan kemény volt, hogy nem lehetett normálisan használni, eltolta az egeret amikor elengedtem, a fogása meg kriminálisan szar volt.
A Razer azért érezhetően pontosabb volt (folyamatosabb volt a mozgás).
Havernál próbáltam G5-öt, de annak se jött be a fogása.Az X-750BF-nél nem olyan zavaró az a pár pixel ugrálás , főleg hogy mintha nem is lenne kábel rajta. Tarcsiban van még egy X-718BF optikai is itthon, az is jó egér
-
Shad0w
senior tag
válasz
liqquid #1116 üzenetére
X-718F-em van, logi G5-el tudtam összehasonlítani, és semmi különbség nincs, csak más a fogása a kettőnek (G5 kényelmesebb).
A fűtés dolog jól jöhet, de az A4Tech az nekem már kezd hasonlítani a samsungra, ugyanazt hozzák ki más burkolatban. De lehet, hogy vmi szar optika került bele, hogy ellensúlyozzák az extra funkció árát.
Próbáltam lézerest, de nem konkrétan A4tech-et, hanem Sharkoon-t, de ez csak egy átmatricázott A4Tech. A linken lévő hsz-ben, meg az utánalévőkben sztm minden lényegeset leírtam, amúgymeg 2 hét alatt meghalt hál istennek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest