- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
válasz
liqquid #1125 üzenetére
Na 1 kis bővebb akit érdekelne (X-718BK): Kicsit nehezen találtam rá a boltokban, neten keresgélve, de végül találtam helyet ahol kapható volt egész jó áron.
Az anyagáról annyit, hogy ez már ilyen érdes műanyag ami kicsit furcsa elsőre de egész kellemes, és minőségi, egyedi hatást nyújt.
A 3200 DPi elég rendesen érezhető! Volt már 2000DPI-s optikás x7-esem, de az meg se közelítette ezt a pontosságot, valahogy ebbe nagyon jó érzékelőt építettek szerencsére, azt mondhatom, hogy ez már van olyan pontos mint az MX518-asom, volt.
És a további dolog még, hogy jóval kényelmesebb és komfortosabb!
A gombjai jó minőségűek és egész halkak!
Egyetlen egy gombról tudnék negatívumot mondani, a 3x katt gombról ami az én példányomba és gondolom a többibe is eléggé lötyög és csak középen nyomva lehet normálisan üzemeltetni.
A görgő teljesen halk mint a többinél és egész jó talán 1 picit túl könnyen léptet, de azért nem vészes, a lenyomása is rendben van (jóval könnyebb és jobb mint a logitech-eknél) ennek már műanyag között gumis változat, ami minőségibb mint a régebbi modelleké.
A szoftvere pedig nagyon hasznos és teljes mértékben kalibrálható könnyedén, főnyeremény.
A kábele se túl merev és vastag ahhoz képest, hogy 1000Hz-en üzemel, és ez idővel még úgyis jobban bejáródik.
Hát nagyjából ennyit tudtam róla összeszedni, én nagyon ajánlom mindenkinek, eddigi legjobb egerem, azt mondhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kerékpársportok
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- Autós kamera eladó
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- Samsung Galaxy Book3 360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest