- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_rowley
tag
válasz
zitromz
üzenetére
Pont ma vettem egy olyat amiről te írtál, nos nekem is 750bf-em volt.. a különbségek: predátor fej mintázat a tetején
, van egy kis pöcök ami ha az asztalon van érzékeli h huzogatod stb és ha felemeled az egeret akkor észreveszi a kis pöcök h nem nyomja alulról semmi így a kurzor nem mozog. ennyi a változás, ja meg nehéz felismerni a sárga led-et
a kis váltó pöckön. Azért vettem ezt mert ez volt a legnormálisabb egér egész szegeden a "olcsó " árkategóriában
750bf-el meg az volt a baj h földhöz vágtam.. és beragadt a bal gomb..
aztán szétkaptam aztán a jobb gomb utána megcsináltam , de akkor már akartam egy újat
és ez lett nos vége a wall of text-nek 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, van egy kis pöcök ami ha az asztalon van érzékeli h huzogatod stb és ha felemeled az egeret akkor észreveszi a kis pöcök h nem nyomja alulról semmi így a kurzor nem mozog. ennyi a változás, ja meg nehéz felismerni a sárga led-et