Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_rowley
tag
válasz
CHIPman #1148 üzenetére
Nemtom mit csináltál azzal az egérrel.. de azok vasbetonból vannak. legalábbis a 750bf-em abból volt ameddig a földhöz nem vágtam úgy Istenesen
mérgemben.. azt csak a balgomb ragadt be szétkaptam visszapattintottam azt jo, de már nem annyira mint újkorába
szal vettem egy 750bh-t
-
h_rowley
tag
válasz
zitromz #1145 üzenetére
Pont ma vettem egy olyat amiről te írtál, nos nekem is 750bf-em volt.. a különbségek: predátor fej mintázat a tetején
, van egy kis pöcök ami ha az asztalon van érzékeli h huzogatod stb és ha felemeled az egeret akkor észreveszi a kis pöcök h nem nyomja alulról semmi így a kurzor nem mozog. ennyi a változás, ja meg nehéz felismerni a sárga led-et
a kis váltó pöckön. Azért vettem ezt mert ez volt a legnormálisabb egér egész szegeden a "olcsó " árkategóriában
750bf-el meg az volt a baj h földhöz vágtam.. és beragadt a bal gomb..
aztán szétkaptam aztán a jobb gomb utána megcsináltam , de akkor már akartam egy újat
és ez lett nos vége a wall of text-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest