Új hozzászólás Aktív témák
-
h_rowley
tag
válasz
CHIPman #1148 üzenetére
Nemtom mit csináltál azzal az egérrel.. de azok vasbetonból vannak. legalábbis a 750bf-em abból volt ameddig a földhöz nem vágtam úgy Istenesen
mérgemben.. azt csak a balgomb ragadt be szétkaptam visszapattintottam azt jo, de már nem annyira mint újkorába
szal vettem egy 750bh-t
-
h_rowley
tag
válasz
zitromz #1145 üzenetére
Pont ma vettem egy olyat amiről te írtál, nos nekem is 750bf-em volt.. a különbségek: predátor fej mintázat a tetején
, van egy kis pöcök ami ha az asztalon van érzékeli h huzogatod stb és ha felemeled az egeret akkor észreveszi a kis pöcök h nem nyomja alulról semmi így a kurzor nem mozog. ennyi a változás, ja meg nehéz felismerni a sárga led-et
a kis váltó pöckön. Azért vettem ezt mert ez volt a legnormálisabb egér egész szegeden a "olcsó " árkategóriában
750bf-el meg az volt a baj h földhöz vágtam.. és beragadt a bal gomb..
aztán szétkaptam aztán a jobb gomb utána megcsináltam , de akkor már akartam egy újat
és ez lett nos vége a wall of text-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Computex 2025: hálózati adattárak a Synology fémjelzésével
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest