Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_rowley
tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Nemtom mit csináltál azzal az egérrel.. de azok vasbetonból vannak. legalábbis a 750bf-em abból volt ameddig a földhöz nem vágtam úgy Istenesen
mérgemben.. azt csak a balgomb ragadt be szétkaptam visszapattintottam azt jo, de már nem annyira mint újkorába
szal vettem egy 750bh-t
-
törölt tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Igazából golyós egeret vettem volna, csak nem lehet kapni ilyen színben

Na de... lényeg a lényeg, nem érzem szükségét hogy lézerrel vágjam az egérpadot, bőven megteszi a light fény is

Egyébként ma megvettem....X-710-BH.
Még csak szimpla használatban próbálgattam, de tetszik! Kifejezetten tetszik!!!
Az X-708 után kicsit furcsa, mert ez nem olyan sima. Bár mondjuk ez volt az egyik ok, hogy lecseréltem
Nagyon kellemes a fogása, egyáltalán nem csúszik és megmaradt a kényelmes fogás, ami nagyon jó, mert már nagyon megszoktam ezt a kényelmes formát.
Este kipróbálom játékban, majd esetleg nyilatkozom hogy milyen volt.... -
ThaBoss
senior tag
Köszi

Egy régi Samsung SMOP5000WX-et szeretnék vele nyugdíjazni, már kiszolgált bőven
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Debian GNU/Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Socket AM5
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mérgemben.. azt csak a balgomb ragadt be szétkaptam visszapattintottam azt jo, de már nem annyira mint újkorába

Ha 2 évet kibírt kemény igénybevételek mellett akkor szerintem megérett a cserére. Az enyém is kb 2 éves lehet de még jól szuperál.