Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri7619
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Régebben, nagyjából 17évvel ezelőtt használtam a 3D max 4 progit. Az Aurum Bocca 3D studio max könyvéből tanulgattam, de az a könyv már nincs meg, és a MAX is sokat fejlődött azóta.
Angolul nem nagyon tudok.
2 könyvet találtam. Van esetleg újabb kiadású magyar könyv ezeknél?Ezt:
http://www.molybolt.hu/index.php?BODY=Bookinfo&OP=details&ID=64925&VISIT=1&sz=kelly-l-murdock&t=3ds-max-7-biblia-i-iiTermészetesen a fenti link egyben működik...
És ezt: http://www.kiskapu.hu/konyvek/3ds-max-7/
Ezeket a könyveket a 3Ds max 2016-ban használni tudnám? Vagy egy csomó olyan pontba ütköznék, ami a könyvben megvan, de a progiban már teljesen máshol és máshogy, más néven és fejlettebb verzióban, vagyis lehet használhatatlan lenne a könyv?
Még ha nem is teljesen az alapoktól ,de előröl kell kezdenem a tanulást. Nem profi szintig szeretnék eljutni, de egy középszintet szívesen megcéloznék. pl. oldsmobil, űrhajó, autók, tankok, lakások, esős jelenet, víz stb... modellezni, karaktereket viszont kevésbé szeretnék. Most már van gép is hozzá
17 éve még órákba telt egy kép render, persze attól függ mit kellett kiszámítania. A leghosszabb renderem egyetlen képen, 2 nap volt 
Most lehet eltartana pár percig az i7-es procival.
A tanácsotokat kérném!
Van esetleg újabb kiadású magyar könyv? Használható az általam belinkelt könyvek a 3ds max 2016-ban? Utána pedig Yotube oktatókra gondoltam....
Szerintetek? A tanácsotokat kérném! Olyan tanácsot, ami előrevisz. Segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
17 éve még órákba telt egy kép render, persze attól függ mit kellett kiszámítania. A leghosszabb renderem egyetlen képen, 2 nap volt