Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
...elnézést, már nem tudtam javítani az előző hozzászólásom (helyesírási hibák miatt...)
Na szóval, azért lesz görbe a vonalam mesh smooth után, mert például az ajtónál lévő vízszintes vonalak az első kerékjárathoz (jobb első sárvédő) közelítve már elgörbül és nem tarja a folytonos vízszintes vonalat? ...vagy a jobb első ajtónál nem 100%-ban függőleges a vonal? ...de, ha szeretnék bele egy ívet, ami ad egyfajta karaktert, akkor ez a probléma merül fel.
Elég idegesítő, hogy nem jövök rá. Ráteszem 25x a mesh vagy turbo smoothot és egyesével a kismillió polyt kiegyenesítem, akkor valószínűleg jó lesz, de minél kevesebből szeretném szépre, jóra, használhatóra csinálni.
Mivel később szétválasztva nyithatóra akarom az ajtókat, motorháztetőt, stb.,stb. valamint motort, tengelyt, üléseket, műszerfalat, mindent, ami csak kell hozzá modellezni. Forgó, mozgó elemek is kerülnek majd be az animáció miatt, de ez még nagyon odébb van!
Még ezzel szenvedek és, addig nem is megyek tovább, amíg nem tudom megcsinálni! Felesleges addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még ezzel szenvedek és, addig nem is megyek tovább, amíg nem tudom megcsinálni! Felesleges addig.