Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo86
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a valaszt snots!
Persze igazad van ,hogy tutorialokat kellene inkabb neznem,de megtanultam annyira modellezni amennyire kb. nekem szüksegem lesz tutorialok alapjan azert probaltam a reszletekbe is belemenni.(animaciot nem fogok csinalni) az angolom jo azzal nincs problema.Viszont amint belekeztem a v-raybe a material editorba vilagitas beallitas meg kamera ezeket nem lehet ugy különvalasztani,hogy most csak az egyiket tanulom.Meg amikor elkezdek utanna olvasni akkor ott megemlit ket olyan dolgot amirol meg nem hallottam elkezdek annak utannnaolvasni ott megint talalok valamit annak elkezdek utannaolvasni es ıgy azt sem tudom hogy eredetileg minek neztem utanna.Szoval az en tanulasi modszeremmel van a problema azt tudom=) csak tenyleg nem könnyu,de ha masnak sikerült megtanulni nekem is fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Home server / házi szerver építése
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Bontott 0perces STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze igazad van ,hogy tutorialokat kellene inkabb neznem,de megtanultam annyira modellezni amennyire kb. nekem szüksegem lesz tutorialok alapjan azert probaltam a reszletekbe is belemenni.(animaciot nem fogok csinalni) az angolom jo azzal nincs problema.Viszont amint belekeztem a v-raybe a material editorba vilagitas beallitas meg kamera ezeket nem lehet ugy különvalasztani,hogy most csak az egyiket tanulom.Meg amikor elkezdek utanna olvasni akkor ott megemlit ket olyan dolgot amirol meg nem hallottam elkezdek annak utannnaolvasni ott megint talalok valamit annak elkezdek utannaolvasni es ıgy azt sem tudom hogy eredetileg minek neztem utanna.Szoval az en tanulasi modszeremmel van a problema azt tudom=) csak tenyleg nem könnyu,de ha masnak sikerült megtanulni nekem is fog