Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
OOOH!

NEKEM TETSZENEK 
Jó lenne ilyeneket csinálni! 

head sculpt
Erről teljesen valamiért egy régi játék jutott eszembe az 'XIII' rajzolt világa!
Már régen láttam szóval lehet nem is, csak hirtelen ez ugrott be!

A Books and Memories képen a fotelen lévő BŐR textúrát letöltöttél vagy MAXban beállítottál valamit?
Ha beállítottál valamit, akkor megosztod velünk, hogy mit is!
Bramble MK2.5 Heavy
Illetve erről feltöltenél egy olyan képet ide, amint nincs PHOTOSHOP, RENDER csak a sima 'szivárvány színeiben pompázó modellek", hogy lássam kb miből indul ki a dolog?!
Pl. Itt textúrázásnál te több helyre is tettél be képet gondolok most a RETRACITON, REFLECTION, DIFFUSE COLOR, AMBIENT COLOR, GLOSSINES, OPACITY stb. stb.?

Választ és esetlegesen a képet előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

NEKEM TETSZENEK