- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Battlefield 4:
Hát ha ők ps4 mellett teszik le a voksukat akkor...
-
vekk200
tag
Az komoly lehet hogy még a gép se így fog kinézni ahogy most láthattuk az lenne ám a meglepi....
-
Xirtam
veterán
válasz
Napfénysüti #886 üzenetére
Microsoft partner vagyok így nem pocskondiázhatom. Mert meglettem dorgálva.
Úgy is lesz otthon mind a kettő. Munka ártalom
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Napfénysüti #882 üzenetére
Gy.k.: az Xbox BRAND alatt a teljes Xbox ökoszisztémát kell érteni. Kaptunk egy kis gépet, egy kis játékot meg sok sok tívít. Vagyis ízelítőt kaptunk az egészből, konkrétumokról szinte fogalmunk sincs.
-
Xirtam
veterán
válasz
Napfénysüti #882 üzenetére
-
negyven2
veterán
-
Xirtam
veterán
Persze ezt se 100%-ra vegyétek, sok olyat hallottam már az Xbox 360-al kapcsolatosan is ami sokkal később vagy végül egyáltalán nem valósult meg. Bár tudnotok kell, hogy sokszor nem a magyar MS-en múlik a dolog. ú
De pozitív hogy a 360 eladások olyan pozitív hatással voltak az anyacégre, hogy mint "PIAC" tekintekenk az országra.
-
Xirtam
veterán
HeyHo, kis kényszerpihenőn voltam.
De hoztam infót.
Elm azért nem lesz idén MO-n gép, mert a kinect magyarosítása hátráltatja az egészet. a voice controll tudni fog magyarul is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
MasterMark #858 üzenetére
Ez igaz, de gondolom pont ezért is rakták bele a gépcsomagba alapból a hangvezérlés mellett, mert így mindenki "kénytelen" használni, míg eddig a felhasználók csak kis része vette meg...
-
Algotis
addikt
válasz
Napfénysüti #859 üzenetére
Hát talán az még értelmes.
-
Algotis
addikt
válasz
Napfénysüti #855 üzenetére
De én egy játékot nem tudok elképzelni a sportos játékokon kívül, ami értelmes lenne kinecttel.
-
leviske
veterán
válasz
negyven2 #850 üzenetére
Minél többet nézegetem, annál inkább azt kell, hogy mondjam, hogy nem annyira csúnya, mint amennyire mondják. Van benne egy kis kellemes retro. Bár a '90-es évekbeli videomagno akkor is áll, de azok nekem pont tetszettek.
(#852) Tomics: Igazából felesleges lett volna Xbox néven kiadni, ha még az E3-on is a Netflixről lenne szó.
-
Tomics
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest