Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Projektor topic
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
úgy látszik az eur feltöltés volt a trigger, jött mail, hogy 24 órán belül jóváírják

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
"nem, eur-t akarna csak usd-s az accountom, és nem tudom átállítani."
Ezt most nem igazán vágom, nincs olyan hogy USD-s az accountod, számos pénznemed lehet. Vagy valamiért mindenképp USD-t szeretnél?

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Kaptál USD store creditet?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
homerhamm
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
YT-n fenn van tonnaszámra.

-
Tin
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Látod ez lehet, ennyire mélységében nem néztem utána. A büntetés viszont komoly zsé, szóval inkább kerülni szoktam a szürke zónát, torrentezni sem torrentezek, tudom, menne VPN-ről, van is VPN-em, de streaming szolgáltatók mellett felesleges, amikor megy hazamegyünk, lerántok pár tucat filmet vinyóra, az elég egy időre. Fun fact, hogy le is járt a virágboltos accountom, mert nem léptem be

#231278 peterkeT: Ja, jó üzlet, és olvastam már, hogy párezer euróra lehet számítani büntetésként. Oké, VPN, de annyit nem ér. Ennél még egy magyar seed szerver is olcsóbb, és onnan simán FTP-vel átrántani. De mint mondtam, felesleges.
#231279 persil: Nem kételkedem benne, bár lehet olvasni többször eladott kódokról, de nem feltétlezem ezt a megbízható eladókról. CDkeys-en is annyi volt, látod, ilyen, amikor az ember "hivatalos" helyről akar venni, aztán az a leglassabb

-
parandroid
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez nettó hülyeség. A jogtulajdonost képviselő ügyvédi iroda megbíz egy informatikai céget, aki beszáll az adott film seedelésébe a nagyobb torrent site-okon, aztán elkezdik naplózni a többi user ip-jét. Ha találnak egy német ip-t, azt már küldik is tovább az ügyvédi irodának, akik a jogtulajdonos érdekeinek sérelmére hivatkozva azonnal kikérik az ip-hez akkor éppen tartozó előfizető adatait. Ééés, már mehet is a csekk. Egyszerű, és roppant jövedelmező módszer, nem kell ehhez semmilyen portokat, meg adatforgalmat figyelni.
p
-
Tin
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Múltkor olvastam egy cikket hogy elkezdtek embereket ilyen olcsón vásárolt Windows licenszek miatt csesztetni. Hogy mi igaz vagy mi nem, nincs jelentősége, csak ilyenkor az ember általában inkább óvatos

Viszont ha már válaszoltam, megemlíteném, hogy változott az Alzán a megrendelésem státusza: A termék ki van fizetve és le van foglalva, a megrendelést szállításra készítjük elő. Várható szállítási idő: Meg lesz határozva.
(nem, a Licenszek alatt sem lehet beváltani, ott még az van, hogy a A megrendelés kifizetése után a licensz letölthető.)

-
Tin
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Semmi, fentebb írtam, hogy "számlás" helyről akartam venni, de erről ennyit. Legalább tudjuk, hogy az Alzás kulcs nem azonnali.
Munez: azokban nem igazán bízom, de persze lehet, hogy ez is csak felesleges óvatoskodás.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Lehet csak a Tenet "hangmérnőkei" dolgoznak itthon is.

-
homerhamm
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És ő nagy tömegközlekedésrajongó...
-
Sinu
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ne szarakodj a gift carddal, ott van a brazil store mellett az mtc ajánlata is. Szóval innen vedd meg a brazil kódot, majd mehet a beváltás androidon régi xbox app plusz mobilnet.
Mtc kicsit lassan küldi meg a kódot, ne parazz -
ρσгτσ
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ennél olcsóbb szokott lenni akcióban a hivatalos store -ban az Ultimate csomag, amiben ez a 2 DLC is benne van.
-
NB2
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
honnan akarsz venni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Erre gondolsz?
-
icemad
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Xbox store checker: [link]
Itt vissza is tudod nézni, hogy mikor volt akciós az adott cím. -
parandroid
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem igazán, hacsak nem nagyon olcsó, és még sokáig garis. Ha mindenképpen új gép, akkor inkább XSS. Ha valakinek van XOX-e, az más kérdés, azt nem igazán érdemes XSS-re cserélni, hacsak nem valami régebbi, már lassan lejáró garis cucc, és éppen el lehetne jó áron passzolni.
p
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Horizon 3-nál tesztelgettük ezt. 2 Xbox 1 PC-t simán engedett de, csak free run-ba. Verseny indításnál egyből kidobta azt az Xboxot amelyik nem homeolt a fiókkal.
-
Chumlee
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Minap 80 ért láttam .
-
useless
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor jól írja, hiszen március 1 héten belül van már..

-
Fernet
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Annak jó aki a csomagja(i) mellé kedvezményt kap és/vagy részletre venné.
Közben elfogyott -
Ádám16
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
2.5 éve vettem 55-ért BF1 Bundlet. Szerintem nem jó ár.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Rengeteg mai játék bughalmaz. Egyik kevésbé a másik túlságosan. Előző generációkban annyira ez nem volt jelen szerintem. NFS Heat -et is fél évvel a megjelenés után olyan bugok voltak benne, hogy kb. minden 5. versenyt játékhiba/kidobás tette tönkre. Én Xboxon tapasztaltam de cross platform multiztam haverokkal és PC-n ugyanez. DL1-re meg jóval a megjelenés után ruháztam be, nekem egy kis levegőbe sétáló zombikon kívül nem volt bajom.
-
persil
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nalunk ugy van, hogy egy gepen mindket fiok belepve, igy mindent lat es hasznalhat mindenki. Neki csak sims-hez van megveve minden, minden mas az en fiokomon van, de mindenhez hozzafer(kiveve persze az eleve nem oszthato dolgokat).
Egy gepen/egy lakasban ehhez semmilyen trukk nem kell, csak belepni a masikkal fiokkal is. :)
-
persil
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem kell csaladi beallitas, szimplan belephet a sajat fiokjaval is a tied mellett.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen, ajánlott is felhasználónként 1-1 külön fiókot létrehozni.
A tartalom megosztása működhet úgy, hogy a fő fiók mindig be van jelentkezve, de talán egyszerűbb a home-olás... [link]
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem volt egyszerű a feladvány egy nem gyakorló fotósnak, még guglival sem.

Nem váltottam be, mivel home-olva kapom az áldást. Azoknak is jó, akik korábban rendelkeztek előfizetéssel, de most éppen nem.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Elvileg igen.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
a One S is fel tud skálázni 4K-ra, de az persze olyan is

-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én ezért nem váltottam csak, gamepass megy csak boxon, más nem, de ez wgy vicc ms részről, így maradt a limitált X. Majd ha ez kifullad, akkor lesz SX. De az sztem még nem ma lesz, egy év múlva talán.
-
dj79
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
One X után series s-re váltottam, majd vissza. Nekem az nem tetszett, hogy amelyik játék nem kap next-gen patchet, az pont úgy néz ki, mintha one s-en futna. Pár hete 95ért vettem one X-et, új, bontatlan series kontrollerrel, jövő év júniusig garis a konzol, jobban passzol a felhasználásomhoz.
-
icemad
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
4k tv-hez jelenleg szerintem egy one x jobb vétel. Ha a tv full hd, akkor series s.
-
Moby
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
SerieS-t is kapsz 85-90-ért pár hónaposan. Most vettem egyet 1 hete. HA-n folyamatosan szoktam látni ilyeneket.
-
sith7
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
1 szavazat a Series S - re
-
persil
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja, azert annyira nem erdekel, csak kivancsi voltam, hogy hany T-s szolgaltatas kell, vagy milyen csomag melle adjak oda stb. :)
Ha nem lenne mar meg, akkor sem toluk vennem, amikor ott az alza, ami kikuldi par nap alatt. -
Bogyi007
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen, de Philips 50PUS6504-es tulajként szerintem a te tévéd is tudna Netflixet, a Sapphi applikációk között 9tt kellene lennie.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen.
-
3L1T3
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igazából bárhol, mivel nincs régiózár.
Ide-oda tud ugrálni bármilyen régióban a felhasználó. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hajaj. Resi nagyon jo ar kar hogy isten tudja mikor jutnek oda h jatszom vele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen, azok csak wless adapterrel mentek, vagy kábellel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az jó. Az a BT-s fehér, csak kékben

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem told wless adapterrel, drágább, de az a legegyszerűbb megoldás. Egyetlen 1 dolgot nem tudok, hogy 2 controller-t tud-e egyszerre, kezelni 1 adapter, de elvileg tud.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Csak a One S kontrollerek BT-sek (fehér) a régebbi FAT gépekhez adottak nem.
-
x360elite
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Sajnos azt nem tudom, de nekem egy 2010-es acer notival simán megy. Viszont ha windows op rendszered van, akkor a win10-et kell használnod. Tudtommal csak ezzel működik a one kontroller bluetooth-on.
-
x360elite
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
PC-hez csatlakoznak bluetooth-on. Az xbox one-hoz meg alapból jók, mivel ahhoz adták ki, csak párosítani kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kompakt vízhűtés
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7