- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zojjektum #222297 üzenetére
Ugyanezt vettem. Beüzemeléssel nem volt gond, azonnal felismerte (bár előtte gépen létrehoztam egy GPT partíciót, de formázás nem volt - nem tudom ez számít-e valamit, csak rádugtam, hogy működik-e és feldobta a win én meg ráhagytam).
Kb. ~120GB játék áthelyezése is gyorsan megtörtént. Játék közben mintha a betöltés valamivel gyorsabb lenne, de csak Deus Ex volt amivel játszottam, nagyon új játék nincs most fent, illetve egyébként is régebbi backlogot gyűrök szóval összehasonlítási alapom sincs.
Amin viszont meglepődtem, hogy a Deus Exet áthelyezés után újra sem töltötte, egyből a főmenüben folytatta ahol hagytam. -
zojjektum
senior tag
Úgy néz ki beleugrok egy külső tárhely bővítésbe. Az ssd-t már kinéztem, viszont az szeretném kérdezni, ki milyen külső házat használ, ami megbízhatóan működik és nem kerül őrült összegbe? Köszönöm
-
tau_ba
tag
válasz
l.skywalker #222292 üzenetére
Koszonom szepen
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
tau_ba #222291 üzenetére
1. Vannak vezeték nélküli headsetek. Van olyan amelyiknek a dokkoló állomását kell a konzolba kötni és úgy vezeték nélküli pl. Astro A20, de van olyan is, amelyik közvetlenül a konzolhoz kapcsolódik pl. a Steelseries Arctis 9X
2. Kompatibilis headset csatlakoztatása az Xbox vezeték nélküli kontrollerhez
a lényeg, hogy CTIA szabványú jack kell -
tau_ba
tag
Sziasztok, 2 kerdes headset-tel kapcsolatban:
1. Azt jol ertem, hogy vezeteknelkuli (bluetooth vagy barmi egyeb wireless) headset-re nincsen olyan megoldas (adapter tb.), hogy kozvetlenul a konzolra lehessen csatlakoztatni? Csak ilyen-olyan megkerulo muveletek, hogy valahogy telefonon keresztul becsatlakozol a jatekba?2. Vezetekes headset-nel meg csak annyi, hogy Xbox One-nal kompatibilis legyen es sima 3.5-es jacken csatlakozik a kontrollerhez?
-
AMD Power
titán
Tegnap este a végéhez értem a Crysis 2-nek. Valami zseniális volt az a játék. Még most is nagyot ütött nálam 2020 végén! Hát ha még 2011-ben játszottam volna vele...
Most folytatom a 3-ik résszel. Ha már csak fele olyan jó lesz mint a második rész,már megérte.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Zoltn #222276 üzenetére
30 -ért az nem rossz ár, bár az esztétikai állapota miatt nem is adnék érte többet. 1 napos próbával én is bepróbálkoznék, ahogy felettem írták. Festve van, matricázva, szóval én azt nézném első körben mennyire melegszik egy nagyobb, izmosabb játék alatt. S -nek nem nagyon kellene. Abból "nagyjából" az is kiderül mennyire dzsuvis belül.
X volt nekem (azt eladtam az SX -re várakozás miatt), szerintem az egy kicsit hangosabb és melegebb is. Már csak egy S -van, ami több nap aktív használat alatt (folyamatos letöltés, mellette időnként játék) max. langyos lett...de még lehet azt is túlzás mondani.
Attól nem kell megijedni, ha mondjuk egy letöltés nem stabilan, fixen fut végig. Viszont játék közben nem kellene szétesnie a képnek, beakadnia a játéknak...stb.
A kontrollert is próbáld játék közben, hogy minden gomb rendesen működik-e. Valamint a karok is megfelelően reagálnak.
Egyébként elég korrekten tájékoztat a leírásban, úgyhogy vélhetőlen más hibát is leírna...de ettől függetlenül azért az említett 1 nap próbát én megpróbálnám.
-
Kedves Topiclakók!
Jól olvasom, hogy az EA-s játékok nov. 10-én, az új generáció startolásakor kerülnek be a gpu-ba? -
parandroid
félisten
válasz
Zoltn #222276 üzenetére
Működjön. Ha teheted, próbáld ki, ha megy, akkor ok. Illetve én megpróbálnék belealkudni egy nap próbagarit, hazamész játszol pár órát, ha nem omlik össze, fagy le, akkor örülsz. Nem szokott ezeknek gondja lenni, szóval ha megy, akkor megy. Persze ez is csak elektronika, bármikor elromolhat.
p
-
Zoltn
senior tag
Sziasztok!
Még boxom soha nem volt, most belekostolnek, mielőtt beleugrok egy SXbe.
Kineztem ezt, megyek megnezni.
Mire kell figyelni, mit nézzek. Hogy ronda az nem nagyon érdekel.
Köszi! -
Zoleee83
addikt
válasz
pzstm #222259 üzenetére
Itt a video hozzá, jó cucc.
Play select games with Xbox touch controls -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bogyi007
veterán
Akinek sikerült Halo 5-öt szereznie, ne feledkezzen el arról, hogy a játékhoz 14 napos Gold előfizetés is jár. Nekem úgy sikerült előhozni a kódját, hogy a játékból elindítottam az Edge böngészőt és ott írta ki a kódot...
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #222267 üzenetére
Az a döbbenet hogy még csak One S-eken fut az egész.
-
red6t6
tag
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
laracroft #222260 üzenetére
ezt másold be a böngészőbe
https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold -
oriic
HÁZIGAZDA
-
laracroft
senior tag
Akkor most hogy a búbánatos fittyfenében tudom megnézni az új xbox app-ban, hogy milyen ingyenes gold játékok vannak?
-
pzstm
titán
Xbox Touch Controls on Mobile Come to More Games, Giving You More Ways to Play
Döbbenet mit művelnek ezzel a szolgáltatásal
-
válasz
eL Geri #222257 üzenetére
Itthon már akkor sem nagyon lehetett kapni amikor én vettem. Plusz drágább is volt mint a gyártó webshopjában. Most olvasom az oldal alján: " Subscribe to our newsletter
Be the first to hear about new promotions, sales and products! 10% off your next purchase for new subscribers." - szval így 180 euróért megkaphatod. Annyiért best-buy szerintem. Ja! És ingyen szállítják - Dániából ha jól emlékszem. -
eL Geri
őstag
válasz
bulikavagyok #222247 üzenetére
Huuu, ez az Arctis-9x fejhallgató nagyon tetszik
De jól látom, hogy kb. nem lehet itthon kapni (vagyis csak egy helyen)?
Mondjuk momentán nem vennék ilyesmit, de egy középtávban lehet hogy mégis. -
HellGreg
őstag
Sziasztok. Xbox one S-t tervezek venni karácsonyra a gyereknek. Szerintetek érdemes a black fridayre várni, hogy mivel pont előtte jelenik meg az új modell, vélhetően nagyon akciós lesz a régi? Vagy ne is álmodjak róla?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Evil Snowman #222242 üzenetére
HyperX Cloud II-t használtam anno PC-n. Gond nélkül ment Xboxal is.
Mondjuk jobban örültem volna, ha USB-n csatlakozik az Xboxhoz, mint jack-en a kontrollerhez.Következő valami vezeték nélküli Astro füles lesz valszeg.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Pl az én fülesem is használható boxhoz és PC-hez is:
-
válasz
bulikavagyok #222247 üzenetére
@Madoc és @IntelKiller7 nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, akkor ezek alapján megyek tovább.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Evil Snowman #222245 üzenetére
Az első szériás FAT konzoloknál nem volt még jack csati a kontrolleren. Azért is kellett ez a kis kieg. Aztán később rákerült a jack csatlakozó a kontrollerre.
Azóta a kényelem miatt megéri megvenni. Nem a menüben kell legalább matatni.
Ettől függetlenül én nem használom az adaptert. -
Madoc
veterán
válasz
Evil Snowman #222245 üzenetére
Az csak a kényelem miatt van. Nekem is van.
-
válasz
"Ki melyiket ajánlaná?" - én ilyen fejest használok Xbox-hoz és PC-hez is. Ha PC-vel akarod használni kell hozzá egy ilyen adapter.
Jól szól, jó az üzemideje, jó az építési minősége és egyidőben a telódra is rá tudod csatlakoztatni - a PC vagy az Xbox mellett (hanghíváshoz vagy zenehallgatáshoz például).Egyébként tudomásom szerint szinte az összes Xbox kompatibilis fejes megy PC-vel is!
eL Geri: Szerintem igen!
Cadal: Például itt. Vagy az allkeyshop.com-on!
-
Cadal
őstag
Néha a lelkes fórumtársak belinkelnek a topikba egy-két akciós árú x-box játékot. De van ezeknek esetleg egy gyűjtő oldala, ahol lehetne keresgetni jó ajánlatokat akár digitális formátumban (kód) is? Olyan mint PC-s játékokra az a isthereanydeal.com?
-
-
eL Geri
őstag
Tudom, hogy senki se tudhatja előre, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre
Szerintetek karácsonyra vajon bekerül a Jedi Fallen Order az EA Play-be (vagy minek hívják most)? Főleg így, hogy addigra már az egész benne lesz a Game Pass Ultimate-ben (, ami májusig van meg nekem) -
Madoc
veterán
válasz
Ami pc-hez jó és jack dugós az mind jó xboxhoz. Kontrolleren van jack aljzat ugye. Ha 2 jack dugós akkor lehet kapni közösítőt gombokért. Hyperx cloud Alpha, Hyperx cloud 2 ezeket ajánlom ezek voltak-vannak nekem.
-
Hogy On is legyek. Egy kis segítségre lenne szükségem. Olyan mikrofonos fejhallgatót keresek, ami kompatibilis mind az Xbox-al, mind pedig PC-vel. Ki melyiket ajánlaná?
Valamint fennakadt a rostán ez: Asus ROG Delta Core Elvileg van PC. box és ps támogatás is, de sehol nem találtam róla érdemi tesztet, hogy miként működik a gyakorlatban box-al. Esetleg valaki használ ilyet?
-
IntelKiller7
Topikgazda
OFF-ot fejezzuk be. Koszi.
semmi koze a topichoz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kalozhun100 #222234 üzenetére
Gondolom 367 ezer légy nem tévedhet, a szar finom.
-
persil
nagyúr
válasz
Evil Snowman #222237 üzenetére
+1
-
válasz
Jajj hagyjuk már ezt a fos "nem tudnád utánuk csinálni, amit elértek." dumát.
Ki akarna artikulálatlanul üvölteni felnőtt, házás, gyerekes apuka létére. Van egy szint ami alán nem mennek a normális emberek.
-
persil
nagyúr
válasz
Ez meg a vilag legszanalmasabb hozzaallasa.
Szakacsnak sem kelli ahhoz, hogy megallapitsd, ha szar a kaja. Ugyanigy semmifele vlogot nem kell "utanuk csinalni, amit elertek", hogy az ember megallapitsa a sajat velemenyet.
Nezze, akinek tetszik, nincs azzal baj. Attol meg igenis egy bizonyos szint alatt vannak. 🤷 -
Wesder
titán
válasz
Sajàt véleményem, ha nem tetszik görgess tovàbb, vagy vegyél Prémiumot.
-
vacs
veterán
Most olvastam ollie-nak egy augusztusi hozzászólását, miszerint:
"Az 1 éves live gold kulcsokat már automatikusan csak 3 hónapos utlimate-re váltja be a microsoft."
Ez valóban így van már?
-
Edgar2621
őstag
Én ezért nem nézek ilyen Pewdiepie-t sem, számomra ez nézhetetlen, vagy inkább hallgathatatlan. De például öcsém és az ő korosztálya, 18-20 évesek már így nőttek fel, nézik ahogy más játszik és még sikítozik is. Én ebből semmit nem kedvelek, se nézni azt ha más játszik (maximum ha couch party van), se azt ha valaki a hallószervemnek támad. Elfogadtam hogy léteznek ezek a jelenségek és valószínűleg elég jól csinálják amit csinálnak mert nagyon sokan nézik/követik őket, de engem kínozni lehetne velük.
-
NyMRooD
őstag
válasz
ρσгτσ #222224 üzenetére
Igen, ezért nem ajánlottak azok a videók (szinte összes gameplay) amiben ő egyedül van (néha az sem amiben többed magával), ha ott a Jani vagy a Balázs is akkor viszont elég kulturáltan viselkedik (tehát az üvöltözésből és anyázásból vissza vesz "értelmes" szintre, gondolom a fiatal nézők vagy a játékok miatt van gameplayek alatt olyan "felfokozott" hangulatban, nekem mondjuk pont ezért nézhetetlen).
szerk: tech tartalmaik elég jók, bár ott a rácsodálkozásai meg 1-2 erőltetett baromsága miatt szokott zavaró lenni, viszont korrekten végig járják az adott terméket, meg a podcastek sem rosszak, amikor vendégek vannak.
-
NyMRooD
őstag
válasz
pzstm #222219 üzenetére
Elvileg most az iPhonos eventet streamelték és azért kaptak egyet és mint kiderült (nem vették észre, értesítés meg elmondásuk szerint nem volt) egy korábbi Apple event miatt már volt egy, a harmadikat kíváncsi vagyok miért kapták, ha jól értettem őket, évvégén elévültek volna. Mondjuk én csak a HH-t követtem többé kevésbé a streamjeik közül, a tech videókra meg nincs kihatása, de azért bármilyen irritáló is néha a műsoruk sajnálom őket, de hát van ilyen, benézték.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007 #222213 üzenetére
Halo MCC has language selection in the Options but it isn't immediately obvious (took me a bit to find it), German is the first language in the pick list and English is second. Here are the German words to find it:
Optionen & Karriere
Einstellungen
Press RB to Audio
Bottom item is Sprachen Ändern
Sprachausgabe is Voice option, English is right Dpad
Same for Text
Move down to Sprachen Ändern and press A, the menus should now be in English or whichever supported language you picked.Have fun!
-
Bogyi007
veterán
A Halo MCC során hol lehet nyelvet állítani a játékban? Németül akar velem kommunikálni a játék, miközben pl a konzol Full magyar régiós beállításokon van...
-
NyMRooD
őstag
válasz
Bogyi007 #222186 üzenetére
Itt kell regelni? Mert bármilyen címet adok meg, azt mondja, hogy már regeltem, de jelszó emlékeztetőt nem küld.
Szerk mobil net, incognito mod, semmi nem segít Our records indicate that you already have an account. Since you are only allowed one account, your submission has been rejected. If you feel that this is an error, you will need to contact Customer Service for assistance.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
HagaNRG #222202 üzenetére
Konkurencia már sanszos esélytelen, ha most rendeled elő. Legalábbis day1. Ennél közelebbit nem lehet tudni.
Xbox -nál többször is lesz szállítás idén, így van rá esély, hogy beszerezd. De ennél közelebbit nem tud más sem.
Kb. day 1 előtti rövidebb időszakban derül ki, amikor beérkeznek a kereskedőkhöz a készletek.
-
Czimby
addikt
válasz
Micsurin #222201 üzenetére
A család összes email címét elhasználtam már de nem sikerült
Igaz én nem vagyok jártas a tiltott hárombetűsben, így csak az itt ajánlott mackóst próbáltam, de nem jártam sikerrel...
Viszont red6t6 kéretlenül is a segítségemre sietett és az időt nem sajnálva segített nekem a dologban, így már az én könyvtáramban is szerepel a Halo5!
Innen is hatalmas pacsi neki!
Bogyi007 Akkor nálam az lehetett a baj, hogy én krómoztatni voltam. -
Bogyi007
veterán
Brummogó maci menjen el abba az országba ahol most egy nagy szavazás lesz és a mobilon azt a böngésző legyen használva ahol áriákat is adnak elő. -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a két új next gen konzol (igen, a konkurencia is érdekelne) milyen esélyekkel lesz elérhető a megjelenés napján?
Vannak pletykák róla, hogy már csak 2021-ben lesz elérhető raktárkészlet azoknak, akik lemaradtak az előrendelés első példányairól.
Gyakorlatilag most szeretnék rendelni, ezért kíváncsi lennék az esélyeimre.
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest