Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Multis perspektívából még nem néztem ezt a játékot, max 1 online versenyt mentem. (ezt ki kellett volna írnom, bocsi)
Akkor úgy javítanám az írásom, hogy single player oldalról nem P2W és élhető játék.
Egyébként One-ra leszedtem tegnap de le is töröltem.
Nem tudtam szinkronizálni a profilom a nintendossal (írják az oldalon, hogy nem cross platform) meg nem tudok deadzone-t állítani a kontrollernek és minimálisan húz jobbra a kormány és meglepően sokat tölt ahogy homerhamm is írta, switchen sokkal rövidebb ez az idő, de hát na merevlemez... seriesen ez biztos nem probléma. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Gameloft szereti elősegíteni a mikrotranzakciót. Pl. DH5 -öt is akkor hagyta ott nagyon sok ember, amikor folyamatosan P2W eventeket csinált. Illetve vagy költöttél, vagy már jóval előre elkezdtél begyűjteni egy csomó energiát (már ha tudtál) és gyakorlatilag pont ezért nem is játszottál, nehogy elfogyjon.
Én mondjuk mindig költöttem játékokra, tehát annyira nem érdekelt...de az kétségtelen, hogy ők nagyon sokat tesznek a mikrotranzakciós bevételért. Ami egyrészt érthető is, mert nem puszira csinál játékokat. Másrészt meg sokszor elég pofátlan módon csinálják. Kb. mint FIFA Mobile -ban a Prime ikonok.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Az az igazság, hogy számomra nem sok értelme van ezeknek a javításoknak a Series X|S patch -ig. Persze jó dolog, hogy dolgoznak rajta és javítanak egy csomó mindent...de az időnként rendesen beeső FPS, és késve betöltő (néha ugráló - vezetés közben) textúra problémák eléggé megölik a játékélményt. Nálam...
Kicsit be lett butítva az 1.2 óta.
-
Beniii06
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Badass értelemben a karakter vetekszik Pagan-nal a maga módján. Hangulatos pillanat, amikor a hegyre kell felmenned szerintem(+a zene, The Bombay Royale - The River) és a többi zenék is jók Rabi Ray Rabana-t leszámítva. Inkább a Royal radio ezerszer.

Ami + volt még a négyben, hogy a karakterek szövegeit is jól eltalálták, még a mellékszereplő royal katonáknak is volt sajátos humoruk.
"May Pagan's light shine upon you all."
-
Guitar14
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Egyszerűen nem értem.

A New Ordert 360-on, az Old Blood-ot ugyanígy One-on már végigjátszottam 2x is és egyiknek se volt egy darab grafikai hibája sem - sőt - még azon csodálkoztam, hogy a new order hogy fut ennyire jól 360-on úgy, hogy egyszerre még szép is úgyhogy ezekszerint visszafelé haladunk. (khm.. Witcher->CP2077)Egyre jobban vagyok azon, hogy azt a Youngbloodot meg se veszem.
-
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Utópia
Számomra ez nagyon furcsa, hogy az emberek bele szocializálódtak a "márpedig a játék accounthoz van kötve" dologba és ettől nem tagítanak.
Én hiszek benne ,hogy lesz ez még másképp is. Nekem nincs kedvem használt szoftvert birtokolni, ha már nem kell.Nem is olyan nagyon kellene ezeknek a cégeknek a tyúkszemére lépni és lenne rá megoldás. Nem ,nem tudom miként ,hogyan milyen feltételekkel, milyen szabályokkal, de ezek olyan kérdések, amelyekre a megfelelő nagyon jól megfizetett pl microsoft dolgozók megtalálnák a válaszokat, ha szükséges lenne.
Ahogy a digitális világban , sokmindent felkavart már az eu, ezt is megoldaná ,de a nagy emberek nem sürgetik addig , nyilvan semmi nem lesz belőle.Természetesen nem "szentügy" a (lemezes kiadás) csak beszélgetünk, és elmondom a gondolataim. Hosszabb távon persze semmi értelme , mert ez is ugyanaz mint az apple/android , amd/intel, értelmetlen vita lesz és mindenki tolja a maga igazát. Úgyhogy részemről ezzel off.
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Ez nem akkora probléma amit ne lehetne kiküszöbölni.
Ilyen alapon akkor ne legyen bankkártya se, meg online bankszámla se…
Nincs érdek (meg erős kényszer) rá azért nincs ilyen rendszer. Ennyi.
Technikailag semmi akadálya, és ráadásul nem is nehéz megoldani.Más kérdés, hogy lehet az előfizetéses modell lesöpri az egészet a fenébe.

Ahogy lassan a film és a zeneiparral is történt. -
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
A használtan is pont ugyazok a bitek vannak, mint a bontatlanon. Számomra ez nem egy használtautó piac kategória , ahol kifogsz egy sz... és minden baja előjöhet.
Csak azt tartom meg vagy veszem digitálisan ,amelyek számomra minden idők legjobbjai (gta5,rdr2 stb ..)
De persze kinek mi. -
-
Throme
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Hopp ezzel a "play anywhere" kifejezéssel már jutottam valamire és azt olvasom, hogy nem játszható mind2 helyen , csak offline. Az "offline" ha azt jelenti, hogy nem szinkronizálhatom a mentéseimet a másik platformon, de telepíthető, az is jó nekem.
Mostanában többet ülök PC előtt, mint xbox előtt, de nem szeretnék két példányt venni, konzolra, PC-re külön-külön. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Én is örülök neki, mert így legalább nincs a játékos eszközhöz/platformhoz kötve.
Tegnap TennoCon -on olyan visítozást műveltek erre a bejelentésre, hogy már fizikai fájdalmam volt tőle...de legalább a Prime Loki -t behúztam a Twitch -ből.

Viszont a délutáni reward számomra nem az igazi...Vastilok néven. Shotgun szerű melee, bár egész távolra is tud normálisan sebezni.
Szerk.:
Plusz lehalt tegnap a játék, a login, illetve alkalmanként a weboldaluk is.
Gondolom nagy volt a roham.Lesz majd frissítés/javítás is egyes platformokon.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Igen...ez a nerf/buff egy érdekes dolog...
Értem én, hogy nem mindig lehet kitapasztalni "teszt szerveren" a különböző játékmódokat vagy karaktereket, egyebeket...de a francért kell 1000 év múlva is nerfelni? Most így több játékra is értem, mert annyira divatos dolog lett az utóbbi években.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Micsurin
üzenetére
Mihez képest.
Mert abból az 5-6 millió eladott konzolból, ha minde BF fan megvette a sajátját akkor nincs gond.
Xbox/PS szinten.
Meg hát játék téma függő is. Ha új vonal lesz biztos sokan ráugranak.A BF1 számai így alakultak.
Megjelenéskor: október 18.(korai hozzáférés)
Október 21(megjelenés napja)
Itt leoffolt a PSN. Majd miután jó lett:
PC: 167,223 (24h peak: 171,382)
XBOXONE: 248,375 (24h peak: 248,375)
PS4: 224,059 (24h peak: 230,058)
Total: 639,657Október 22(megjelenés napja után)
Október 23
1 héttel később:
Persze ezek random időben ránézett adatok. 1 millió körül is volt anno, meg felette.
Még jó, hogy anno kigyűjtöttem őket BF csoportban.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Engem ezek nem feltétlen zavarnak. Játék függő, mert van ahol igen. Pl. Dirt5 -öt is kifejezetten élveztem, és várom hogy jöjjön a következő DLC. Pedig a fizikát ott sem ismerik.
Sőt, durvábbat mondok.
Az NFS Carbon nekem a mai napig is nagy kedvenc. Bár nekem például nagyon fontos egy játékban, hogy mennyire lehet személyre szabni az adott karaktert. Vagy jelen esetben az autót. A feketepiaci cuccokba eléggé bele lehet nyúlni kinézetet tekintve. Plusz a szimulátorokat sem szeretem. Az átlagnál jóval többet vezetek. Tehát annyira nem zavar, ha e tekintetben nem teljesen hiteles és pontos egy játék.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Szerintem arra gondol, amit másik topikban is beszéltünk.
(lehet tévedek)Hogy a Game Pass app -ban lesz konzol fül úgy mint droidon. De játék indításnál böngésző megnyitás lesz. Én viszont ezt kétlem. Szerintem nagyjából olyan lesz, mint böngészőből a Netflix.
Majd meglátjuk.
Szerk.:
Korábban én arra is gondoltam, hogy lesz egy böngésző bővítmény. Ezt viszont azzal el is vetettem, hogy a fenti cikk szerint a Safari is alkalmas lesz rá. -
negyven2
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Insider release notes:
Multiplayer
We are aware that some titles do not currently support the Free-to Play multiplayer testing currently available in Preview. We are working with the studios as the titles require an update to support this service change.
* Note: Titles currently not supported include Destiny 2 and Call Of Duty: Warzone. Please Report a problem on any other titles that are not working.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Azért írtam, hogy -200 kredit.
Érdekes, hogy nekem a tököm tele volt a Schumacher és a Vettel érával, de mivel McLaren rajongó voltam, így Hamilton az első néhány futama után kedvenc lett. Elismerem, hogy rá is másként vonatkoznak a szabályok, mint anno Schumira, de nyilván élveztem az utóbbi éveket. Ilyen az ember. De ez már nagyon OFF.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Hamilton feltartása: 500 kredit
Verstappen kilökése: 300 kredit
Győzelem Vettellel, vagy Alonsóval: 3000 kredit
Győzelem Hamiltonnal, vagy Verstappennel: -200 kredit
Dobogó a Williamsszel, vagy a Haasszal (csak legnehezebb fokozaton): 10000 kreditEzekből lehet majd fejleszteni. Egy fejlesztés ára: 100K
-
-
Muerte68
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Köszönöm mindenkinek közben megcsináltam, régi ment menüben ki lehetett választani a magyart úgyhogy elvileg minden jó .
Úgyis elég régen hagytam félbe volt pár hónap hogy semmi időm nem volt úgyhogy nem is baj az újrakezdés.
Köszönet a segítségért, közben jött a rise of tomb raider is minden extrával olcsóért
Még a rdr 2- gondolkodom van még 6 napom még meglátom. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Azért is írtam, hogy nem számítottam most a nextgen patch -re. Csak gondoltam kap néhány olyan elemet, ami legalább kicsit kihasználja az új generációt.
Mivel minden konzolon azonos a frissítés mérete, így valószínűleg komolyabb grafikai javítások sem voltak. Ami érintené például a 4K -t. Vagy tényleg mindenkinek minden lejött.
Egyszerűen nem volt agyam ahhoz, hogy mindent elolvassak és értelmezzek a notes -ból.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Akkor ez valószínű nem tartalmaz túl sok nextgen (tudom hogy még nincs nextgen patch), vagy nagyobb felbontást érintő grafikai cuccot. Mert egyelőre csak SX -re szedem és ott is ekkora a frissítés. Vagy minden gépre mindent letölt.

Nem néztem át a teljes patch leírást. Mert brutál mennyiségű szöveg...
-
RandomName
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Ez ilyen. Megszoksz, vagy megszöksz.
10+ éves regemet dobtam emiatt tavaly. Ami az egyik topicban szabad, az a másikban tilos, mindenhol a HA van erőltetve, kettősmérce, stb.
Kezdtem nem egyet érteni az ÁSZF-el, és töröltem magam. Pár hónap alatt lenyugodtam.
Az a pár arc akivel jól éreztem itt magam hiányzott, de a régi témáimat hanyagolom.... 
De hagyjuk is, mert ez itt nagyon off.... -
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Szerintem csak puszta jóindulatból írta, nehogy zavarjunk ezzel másokat.

Én csak azért írkálok róla hátha közelebb hozom másoknak a játékot. Persze a bug csak poén volt.
Máshova amúgy nem járok. Csak az Xbox One/X|S témába. Valamiért csak ez áll hozzám közel. Többiből elég volt.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Hát analogból csak jó minőségűt szabad venni csak azt meg nem tudom hol.
Wii-re forrasztottam rá kínai modult valami borzalmas, kemény, szorulós és controller testerrel fele olyan precíz mint az eredeti. De lehet én fogtam ki rosszat. Az első probálkozásommal pedig egy PS2 kontrollerről égettem le az áramkört annyira nem ment az ónfelszívás, akárhány videót néztem róla mindnek olyan egyszerűen megy nekem meg nyögvenyelős, igaz hogy max 2 havonta forrasztok meg 1-2 dolgot meg lehet kéne egy jobb páka is a fahrenheit helyett.
-
persil
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Igen, a szarny az egy ritka drop es maga a rohadek, aki kivagja az szinten ritka. :D Mondjuk szerintem egy ruppotlan vacak, szoval egy percet nem szannek ra, hogy meglegyen. :D
Pet-es goblinnal nem futottal ossze?!
Nem mondom, hogy napi ketszer, hazugsag lenne, de azert kozel sem olyan ritka. -
Exian
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Köszönöm és oriic, Neked is!
Akkor ezek szerint elég a Live Gold. Igazából most néztem, hogy még a 300 Ft-os sztoriban vagyunk, szóval még nem kell fizetni érte sokat, még van 1 hónap 300 Ft-os akciós időszakunk.
Akkor azt ha lemondom és Live Gold tagság lesz a továbbiakban, működni fog neki változtatlanul tovább?
-
persil
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
En draenor utan abbahagytam, illetve azota sincs pc-m, de tenyleg, hogy a tronon marad. Ilyen black desert szeru ruppotlan azsiai szemetek sosem ernek el erre a szintre. :D
Eso-t pont azert szeretem, mert teljesen mas, illetve sok tekintetben "modernebb", meg szimplan szerintem parades, hogy 100% single player elder scrolls hangulat, de megis mmorpg. Egy darab "hozz 3 viragot es megmenekul a falu" tipusu kuldetes sincs es a legutolso paraszt egysorosa is le van szinkronizalva.
ProtiHUN
Fentieket neked is, hatha megis adnal neki egy ujabb eselyt. Bar brutalis egy idovampir a jatek, az teny. :D -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Lehet olyan, mint a Jumanjiban.. hívna játszani.

De amúgy, ha még lenne benne egy rohadt időérzékelő, hogy mondjuk napközben kapcsolja be magát így.. akkor oké.
De, hogy pont az éjjel közepén, és pont mikor a legszebbet alvadnám'
"Gondol egyet aztán fél perc-perc / 2-5 percig pörgeti a merevet aztán egész nap néma akár megint ha meg olyanja "
Ja, ilyenkor a merevvel én is oda tudnék neki vágni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Szeretjük az ilyeneket, illetve magát a műfajt régről ismerjük. Azért persze sokat fejlődött.
Kíváncsi leszek az új részre is, de az ki tudja mikorra készül el (talán 2022)... mobilos bétára is már ezer éve jelentkeztem, de sehol semmi. Mostanában tuti nem is lesz.
Viszont izgalmas újdonságok lesznek, és régi dolgok is bekerülnek újra. Már amennyit eddig elárultak róla.
-
icemad
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Pedig nem rossz dolog az. Miért haragszol rá ennyire?
A gigabites port dolgot még értem, a többit annyira nem. Én pl a droidos tévén tökre örülök a kodinak és plexnek. Van egy LG Web os rendszerrel, az is tud csomó dolgot. Pl azt mondom az okos ébresztőórámnak, hogy playtime, már kapcsolja is be a tévét, xboxot, erősítőt. Vagy mozi szóra indítja a netflixet, lekapcsolja a lámpákat, stb. Kicsit haragszom ugyan az LG-re, mert az új rendszert nem adják ki a régi tévére. És persze csak az új rendszeren lesz stadia és geforce now...
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Micsurin
üzenetére
Már azok vagyunk bocs.
https://v4futuresports.eu/
https://hunesz.hu/hu
https://mneb.hu/huAlig várom, hogy leigazoljunk valami sztárEsportolót aki úgy tud kattintani, hogy elájulsz

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem is hallottam még róla. Már tervben van.

Nagyon köszönöm
l.skywalker
IntelKiller7