Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Szerintem is (legalábbis az eleje így van
) Szóval a hw adta erőfölény nem mérvadó, fontosabb döntés az, hogy haverok min tolják, melyiknek az uija jön be jobban (ez relatív, nekem a psé pl) illetve melyikre jönnek téged jobbanérdeklő exklúzívok (ez meg aztán teljesen relatív), melyik kontroller esik jobban kézre (szintén relatív) illetve érdekel e a kinekt - mert ez nagy plsu a one-hoz. Szóval mindenki csak saját maga tudja eldönteni melyik jön be neki jobban, az hogy a ps hw-je erősebb, annyira nem nyom a latba - bár ez is relatív, van akinél biztos fontos az a kis plusz
de az inkább vegyen bika pc-t, azzal jár a legjobban teljesítmény szempontjából 
Pedig ezt van aki könnyebben kiszúrja mint mások
Fps-t speciel én pont nagyon könnyen kiszúrom ha nagy a különbség (30 vagy 60/50-60 között), míg mondjuk szebb jobb árnyékokat én nem feltétlen szúrok ki, csak ha egymás mellett vannak. Ez egy tálentum, nem kell hozzá Jedinek lenni 
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Szóval a hw adta erőfölény nem mérvadó, fontosabb döntés az, hogy haverok min tolják, melyiknek az uija jön be jobban (ez relatív, nekem a psé pl) illetve melyikre jönnek téged jobbanérdeklő exklúzívok (ez meg aztán teljesen relatív), melyik kontroller esik jobban kézre (szintén relatív) illetve érdekel e a kinekt - mert ez nagy plsu a one-hoz. Szóval mindenki csak saját maga tudja eldönteni melyik jön be neki jobban, az hogy a ps hw-je erősebb, annyira nem nyom a latba - bár ez is relatív, van akinél biztos fontos az a kis plusz 

l.skywalker
IntelKiller7