Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
A játék nem gépre van akitválva, hanem acc-ra.
Igen, közbe én is végigfuttattam magamban, mert nálam az is szempont, hogy az öcsém is tudjon játszani. Csak ezzel a Home-olással az a bökkenő, hogy amelyik acc-on van a játék, azt más profil nem láthatja, mert én amott vagyok home-olva. Ergó, ha a haver acc-ját home-olom hozzám, akkor csak az ő játékaival tudna az öcsém játszani, míg az én acc-omon lévővel nem, hisz a home a havernál van.
Vagyis ez a home-olás csak akkor jó, ha 1-1 acc van. Ha valaki a családból szintén játszana, akkor közösen kell használni egy acc-ot, ami nem feltétlenül jó. Rontjuk egymás statját.
-
godzsy2
senior tag
Srácok!
Ebben a Home-olásban meg lehet azt játszani, hogy egyik játékot az egyik, míg a másik játékot a másikéra vesszük meg? Az én accomat a haver gépére home-olnánk, az övét meg az enyémre?
-
pelenka35
őstag
estét
jelentkeztem a prohardver klánba lassan raid- eret leszek és kellene kis segítség , köszönöm -
Krisz0630
senior tag
Hát kipróbáltam én is a Crew Betat és nem vagyok elájulva. Grafikailag sokszor olyan érzésem van, mintha X360-on tolnám.
Az autók irányítása is elég érdekes, sebességérzet is alig van. Egyedül a tuningolás, ami tetszik a játékban.A Horizon 2 előrendelésem biztos nem mondom le.

-
kovsol
titán
válasz
Xirtam
üzenetére
Én a PS4 verziótól se vagyok elájulva. Gyenge textúra minőség, és AA hiánya, vagy nagyon minimális mértéke. Sőt szerintem a fix 30fps sincs meg mindenhol, mert néha akadozást érzek. PC-n pedig nagyon szépen futott nálam, és gyönyörű is volt.
Kocsik belső nézetével viszont meg vagyok elégedve. Mivel a Forza Horizon Xbox360-as verzióját jól elrontották, így az helyett egy Crew-t leszek kénytelen venni majd, de szerintem PC-re veszem meg majd.
-
oriic
HÁZIGAZDA
No xbox support sem tudott segíteni, átirányított ubisoft supportra.
Nem a weben kellett volna ezt a kacatot megadnom. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
medvekutya
üzenetére
Nincs infóm róla.
-
tunkiih
őstag
Ha már optimalizálás, ma olvastam hogy a PES 2015 is csak 720p-ben fog itt futni.
Hidegen hagy a Konami focis játéka, de ha esetleg valakit érdekel (szerintem a ferdeszeműek nem véletlen csináltak ekkora kontrasztot a konzoljukra
). Továbbá a Project Cars 1080P 60 FPS-re igérte mindkettő generácion. PS4-en már megoldották, itt még tart a folyamat. Mindenesetre a 720P már egyértelműen figyelemfelkeltő, ha esetleg a 900 nem szurna szemet valakinek.. Ha ebből késöbb rendszer lesz gond nélkül áttudok váltani, az a szerencse. 
-
eastone1
senior tag
Akkor lehet kihagyom. Nem az a fajta hogy csak mész előre. Egyedül kipróbáltam és olyasmi mint a defend your territory. Elfoglaltam egy pirossal jelzett területet ami fehérre váltott, de folyamatosan küldte az ellent a visszafoglalására. Gondolom egy adott pályán több ilyen van és csak akkor van kész ha egyszerre elfoglaltátok.
De ez csak nekem jött így le!? -
törölt tag
Amikor ilyenek vannak jaj de bánom hogy nincs senkinek one az ismeretségi körömben
pedig jobban hangzik hogy egy játék áráért kettő kb. mert féláron... én még mindig tartom magam ahhoz, hogy az egyiket erre a másikat arra az acc-ra abba benne lennék ha van rá érdeklődő... innen valaki... jelenleg van 12+1 hó goldom is.. -
kovsol
titán
Nem teljesen ide tartozik, de hátha itt tudja valaki a választ.
Xbox One gamepadhoz terveznek PC receivert kiadni? Gondolom az teljesen felejtős, hogy kompatibilis lesz a Xbox360-as reciverrel valaha is. -
oriic
HÁZIGAZDA
Hülye kérdés, de honnan szedjem le Crew bétát? Dashboardban nem találok letöltési előzményeket. Xbox.com-on megadtam kódot el is fogadta. Most mit kell csinálni?
(#19963) kovsol
Idővel biztosan, most csak kábellal működik a joy.
-
FefeeX
veterán
Könnyen beszélsz, ha az összes játék a Te accodon van

Egyébként meg mindennek vége szakad egyszer, sajna. Mondjuk az egyik eladja a boxot, stb... Rengeteg kérdés, nulla korrekt megoldás. Én ezt inkább csak közeli baráttal/hozzátartozóval játszom meg (vagy még azzal sem, mert ha megnőnek a gyerekek, hiába van goldom, nekik nem lesz, mert nem vagyok Home...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
medvekutya
üzenetére
-
adrian94
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
azért kell egy játékot az egyikre venni utána a másikra.. és így cserélgetni

-
medvekutya
aktív tag
mondjuk aki nem a home-nak kinevezet fiókot birtokolja, nem biztos, hogy annyira ōszinte a mosolya

-
adrian94
őstag
Én is keresek Home társat

Amit Én tudok adni : EA Access (10.11-ig) , Forza 5, Fifa 15 egyenlőre

-
SütiGTi
senior tag
Én is kaptam segítséget, ami azóta is remekül működik a leírtak alapján...Amiért 1000 hála

Nálam most nincs home profil, haveromnál az enyém a home profil és így minden megy...GOLD, EA Access (játékok is amik onnan vannak), játékaim amik online lettek vásárolva, a kiegészítők pl. a Titanfall-hoz, szóval tényleg minden
Egymással is tudunk játszani 
-
Def26
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
Csak a digitális játékokat látja.
Minden játékot féláron vesztek store -ból.
-
Def26
félisten
Igen.
1. Otthon a gépemen inaktívvá teszem a profilom, vagyis kijelentkezem mint "home".
2. Haverom gépén és az ő profiljával is kijelentkezünk "home" -ból. (erre azért van szükség, mert egy profil csak egy gépen lehet "home")
3. Haverom gépén bejelentkezek a profilommal, majd settings és megrakom "home" -nak. Ekkor az ő gépén BÁRMELYIK profil látja az én profilommal már előzőleg megvásárolt tartalmakat.
4. Kijelentkezek a profilomból, hazamegyek, és bejelentkezek a profilommal otthon. Továbbra sem rakom "home" profilba, mert akkor haverom nem látja a játékaimat.
5. Mivel az én otthoni gépemen nem vagyok "home" ezért másik profil nem látja az általam megvásárolt játékokat. Csak és kizárólag én játszatok az xbox -omon (természetesen csinálhatok még akármennyi profilt a gépemre, de egyik sem fogja látni a játékaimat.
6. Továbbiakban minden játék árát összedobjuk, és az én profilomra vásárolunk meg.
-
gduck
addikt
Pár hónapja iratkoztam fel, hát persze hogy nem kaptam
Elméletileg már 1 órája megy a béta, valaki játszott már vele? Műkszik a visszapillantó vagy itt is szurokkal van leöntve mint a PC verzióban? Mondjuk azt írják a fejlesztők, hogy a NEXTGEN gépek miatt nem működik a visszapillantó 
Amúgy Ti nem vagytok véletlenül a DASH bétában is benne (már akiket megdobtak kulccsal)?
-
Donibrasco
tag
Én is keresem a Home társam

-
Def26
félisten
-
pzstm
titán
válasz
medvekutya
üzenetére
másk ember saját profiljával van belépve, ahhoz gyűjti acsikat, csak az a priofil is be van lépve a gépen akivel vettétek. Így akár egymás ellen is játszhattok multiban, vagy egymással

-
Def26
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
Nem kell folyamatosan bejelentkezve lennie. 1x bejelentkezel a Te gépeden az ő profiljával, beállítod "home" -nak és ennyi.
-
törölt tag
Nekem pl. új accountom van most xbox one-ra csak úgy..
semmi fontosabb nincs rajta csak a gold előfizetés... előrendeltem a shadow of mordor-t de eléggé szr ezeket hallani róla így lehet nem ér annyit viszont társulok szívesen bárkivelhogy megvegyük felesbe akár digitálisan... úgy hogy jó legyen
-
i@lex
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
No jott egy Crew closed beta meghivo.
-
Asbee
veterán
Csatlakozom mai nappal én is.
Elsőre nagyon bejön a gép kis horizon 2 demo és fifa 15 után. -
Def26
félisten
válasz
Zjunior
üzenetére
Basszus, hát annyian vagyunk itt. Valaki akiben többé kevésbé megbízol és tudod, hogy nem kenyérre kell neki a pénz (talán nem húznak le). Összedumáltok és megoldjátok.
Vannak itt tök jó arcok, szerintem simán belemennek. 
Közben látom "nem tudsz" válaszolni.

-
mlinus
őstag
shadow of mordor:
xbox one: 900p/30fps
ps4: 1080p/30-60fps (átlag 40-45)nem hivatalos, de valószínűsíthető.
-
Gabesz77
senior tag
Erre a felbontás mizériára majd a COD és a GTA megjelenésekor leszek kíváncsi. Remélem itt összekapják magukat a fejlesztők és nem lesz nevetség tárgya egyik XOne-os verzió sem. Előbbinél olvastam, hogy a Ghosts 720p-s felbontásánál magasabb lesz (link), a PS4-es pedig 1080p, ofkorsz. A GTA-ról nagy csend van...
-
Xirtam
veterán
Destiny mind a kettő gépen 1080p@30 fps,
Neogafon írják, hogy Shadow of Mordor PS4-en sehol sem fix 60 fps-es és folyamatosan droppol, Nem tudom mi van veletek. De néha agyvérzést kapok itt

-
Zjunior
veterán
Basszus 15k egy digitalis gamma..
Most akkor lemezest eri meg venni
-
SütiGTi
senior tag
Nálam is jött egy kulcs, este próbálom is...magyar xbox.com-on nem akarta elfogadni a kódot...érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Biztos a sok hülye egysejtű amerikai miatt van akiknek már ez is kihívás.

pedig jobban hangzik hogy egy játék áráért kettő kb. mert féláron... én még mindig tartom magam ahhoz, hogy az egyiket erre a másikat arra az acc-ra abba benne lennék ha van rá érdeklődő... innen valaki... jelenleg van 12+1 hó goldom is..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7