Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tDr1v3r

    veterán

    válasz Tomics #17987 üzenetére

    Sokkal nem. Igazából lehet hogy vért sz*rtak szegény Bungie-ék, de tök ugyanaz lett a Destiny PS4-en és One-on is az új SDK mellett. Lehet ezután változni fog valamelyest ez a felbontásmizéria... no persze ez nem fogja azt jelenteni hogy minden 1080p lesz mint PS4-en (ott se minden az mondjuk), de van rá sansz hogy kisebb lesz a különbség mint most.

    Amúgy felbontásbeli különbségek vannak, van ahol drasztikus (CoD Ghosts: 720 vs 1080p, AC4: 900 vs 1080p, Thief ugyanez, MGS GZ 720 vs 1080p, Watch Dogs 810p vs 900p, Tomb Raider 1080p mindenhol de X-en 30, PS4-en meg 40-60 fps közt ingadozó), van ahol meg semmilyen (Wolfenstein, Destiny, NFS Rivals pl). De ez még a generáció eleje, semmi sincs kőbe vésve de ezek a játékok maradnak ezen a felbontáson valszeg.

    Én amúgy eddig kop-kop meg vagyok elégedve a géppel. Vannak bugok meg lassúságok a rendszerben mondjuk (főleg most hogy próbálgatom a Twitch-et meg lépkedek több panelban), de nem vészes, meg majd kinövi ugye. De ez a HDD hang kicsit kiakaszt... bezzeg játék közben amikor pörgeti róla a textúrákat kussol. Lehet tényleg szériahiba, akkor viszont megy vissza majd MS-hez. Csak utána újra tölthetem a játékokat... 3 nap alatt jött le a Forza így is, úgy már enyhén rosszabb lenne. :DDD

    PS4-nél amúgy szerintem egy lehellettel jobb a kontroller a gumiborítás miatt, de ott meg az analóg stick problémás a málásával. Meg a felülete se olyan istenigazából jó szvsz, a One-é jobb.

    Btw a Forza 5 feltelepült teljesen ugye. Már nem is olyan ronda mint 10%-nál volt... :DDD Mocskosmód jól néz ki, igaz pl. a tesszelláció még mindig nem látszik pl. Prágában de nagyon szép. De a DoF az nagyon gagyi ezzel a semmilyen bokeh-al...

    [ Szerkesztve ]

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák