Hirdetés
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ez az EA Access hogy is működik pontosan? Havi 5 dollárt fizetsz és tudsz azokkal a játékokkal játszani amik a kínálatban szerepelnek? Tehát a teljes játékokat kapom meg?
-
-
-
válasz
A.tessz
üzenetére
Ne beszélj már butaságokat az ég áldjon meg. Pc-n nekem ultrán megy a bf4, ps4-en meg úgy néz ki mint pc-n a high beállítás. A Ghosts meg pl szebb ps4-en meg One-on is, mint pc-n. Másfél éve raktam össze egy pc-t 250-ért, mára már kb szart sem ér, minden max medium beállításon megy stabilan. De az okádék portolás miatt 1000x inkább megéri konzolon játszani. Pc-n csak idegbaj van állandóan, konzolba meg berakod a lemezt (vagy letöltöd) elindítod és játszol.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Azzal kell foglalkozni amire igény van, ha konzolboltos lettél volna abban az időben (úgy értem a tiéd lett volna a biznisz) te is árultál volna flashelt gépet ha napi szinten 10 érdeklődőből 9 azt kereste volna. Senki nem olyan lelkiismeretes hogy a saját pénze ellensége lenne. Az 576 meg ugye nem egy üzlet, hanem egy üzletlánc, ők gondolom nem merték ezt megkockáztatni, majdnem mindenki más viszont igen, és be is jött nekik, mert kerestek rajta szépen, sőt keresnek a mai napig.
-
válasz
Crytek
üzenetére
Ez nyilvánvaló volt hogy a pénz a lényeg, de akkor így nincs értelme a konzoloknak, ha a végén mindenki mindent kiad pc-re. Mert akkor az emberek megveszik (majd) a steam masinát, és játszanak azon, szebb felbontásban és olcsóbban (mert ugye pc-re olcsóbbak a játékok) egy xbox360 kontrollerrel.
Ha az exkluzív játékokat elkezdik kiadni pc-re és a steam masina jó áron, szép teljesítményt fog nyújtani, akkor kinyírják a konzolokat. Bár lehet hogy ez a cél. Na mindegy, majd idővel kiderül.
-
-
-
-
-
-
ScaleBound nagyon tetszett
ezért +1 az MS-nek, kíváncsi leszek a konkurencia mit villant. -
-
-
-
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Én kipróbáltam, nem vagyok tőle elájulva, biztos megveszem de majd később, 18K-t nem ér, a grafika nem olyan amire számítottam, a mozgás is érdekes. Ettől függetlenül el lehet vele bohóckodni. A hardverapró első számú trolljával meg nem foglalkozz.
-
-
-
válasz
gianni85
üzenetére
Megvetették velünk az új konzolokat, aztán játék meg nem jön rá, ami meg jön, az meg okádék. Mint a watch dogs, még pc-n is okádék, pedig high-on fut, láttam milyen konzolon, még szerencse hogy nem rendeltem elő. Úgy néz ki mint a régi vasakon a gta5, pedig ez már "nextgen"
na jó, néhány helyen csillog a matt aszfalt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
gianni85
üzenetére
Semmi spórolás nincs ebbe, olyan szinten elbutult az emberiség hogy fakocka egyszerűségű játékokat csinálnak. Minek kéne ezekhez kézikönyv? A watch dogs pl mindent kiír, szájba rágja a legutolsó egyszerű műveletet is, még azt is hogy hogyan kell egy nyomorult követ eldobni. 5 órát játszotta, vele, semmin nem kellett agyalni, annyira magától értetődő hogy mit kell csinálni hogy az már-már félelmetes.
-
válasz
baloghbalint
üzenetére
-
-
Nagyon jó játék lett, én pc-n játszottam ki, és el nem tudom képzelni hogy mi a bánat miatt lett 43 giga, mikor a textúrák olyan hogy azt inkább hagyjuk is. A watch dogs sokkal szebb, pedig az csak 14 giga és egy nyitott világ, míg a wolf egy ilyen tipikus sín lövöldözős akármi, ettől függetlenül a játék játszatja magát.
-
-
-
-
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akkor szóljál a debil haverjaidnak hogy ne példálózzanak a forzával egy ps topicban, ok és okozat.
-
-
válasz
Cimbye
üzenetére
"Én igazából haragot éreztem amiért elcseszték a kedvenc konzolomat"

Ezzel én is így vagyok, imádtam a 360-at, megjelenéstől fogva nyúztam egészen mostanáig (2014 március), és haragszom az MS-re amiért ezt csinálta. Ettől függetlenül veszek majd később One-t is, már persze ha változtatnak az unortodox gazdaságpolitikájukon.
-
-
-
Hihetetlen hogy emberek nem tudják megérteni hogy a konzol az = kontrolleres irányítás. Miden áron van aki egér+bill kombót akar használni. A vicc az egészben az hogy aki pc-n játszik az kontrollerrel akar játszani, aki meg konzolon játszik annak meg a bill+egér kéne. Már csak azt nem értem hogy miért nem vesz mindenki azt amit akar? Ha bill+egér kombón akarsz játszani akkor miért nem pc-n játszol? Ráadásul ezeket a cuccokat rendszerint tiltják, szóval megveszed, használod, 3 hónap múlva jön egy frissítés ami kinyírja, majd dobhatod ki a kukába.
-
Így van, nekem is ott van a 40" f6400 samu, de engem zavar a válaszideje, pedig nem sok, 25-30ms körül van. Monitoron játszok én is, csak mivel a sony W széria ilyen jól sikerült, arra lehet hogy lecserélem a monitort. De valóban aki nem játszik annyira fps-t, annak gyakorlatilag bármelyik normálisabb tv megfelel.
-
-
-
-
-
válasz
pelenka35
üzenetére
Én is vettem már hitelre műszaki cikket, de csak és kizárólag kamatmentes hitelre. Ha berakom a pénzem a bankba akkor adnak rá 3% kamatot, ha meg felveszel tőlük akkor 40-42% a THM, nevetséges. Ha nincs valami 0%-os hitelre akkor nem veszem meg, mert nem fogok egy termékért dupla árat fizetni.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
godzsy2
üzenetére
Nem a legjobb motorral szerelt játék, de alaposan nézd meg a videót, és figyeld meg az éleket (recéket), az űrben játszódó jelenetnél látszik igazán, hogy mennyire értelmetlen ez a vakító fehérség a one-nál. Mindig is xbox párti voltam, most is van (igaz 360) de én most a ps4-et választom. Jó címek vannak xbox-ra, ezt sose vitattam, de ne akarjanak velem egy gyengébb hardverrel szerelt gépet drágábban eladni, egy olyan plusz kiegészítővel (kinect) amire semmi szükségem, és csak a helyet foglalná. Mellesleg a live ingyen játékai nevetségesek, míg a ps listát megnézni az ember, és

-
-
-
-
-
-
Most néztem ebay-en gépeket és nagyon durva hogy mennyire nem értékálló, ahhoz képest hogy most jelent meg egy pár hónapja, már 80-90.000Ft-ért lehet kapni

Szóval aki venni akar az inkább onnan vegye, mert féláron van a mi bolti árainkhoz képest. (igaz használt)
-
Hát hiába erősebb a ps4 ha nincs rá játék, One-on azért már most lehet válogatni az exkluzívok közül, ps4-en meg lehet tolni a multiplatform gammákat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
-
Az ipon-nál egész jó árban vannak a One játékok, 16K környéke, és nem 18.
Csöbronit: azért mert a titanfall nem adja a 360 noscope-ot, azért még nem kell durcinak lenni.
-
Nem akarok offolni (csak egy kicsit)

Na szóval én pc-n tesztelem ezt a titanfall nevű csodát, és itt nincs semmi gond a játékkal. Ezért az hogy írjátok hogy One-on fps dropp van, ez egy kicsit elszomorít

Remélem összeszedik magukat és megtanulnak optimalizálni, mert ennek a játéknak a premierjével együtt akartam a One-t megvenni, de lehet hogy így elhalasztom a vásárlást

-
Aki esetleg regisztrált titanfall bétára, és kapott kódot pc-hez is, de az nem kell neki, azt szívesen elfogadom

-
-
-
-
Mindig leírom, mert mindig aktuális. Mindenki azt vesz ami neki szimpatikusabb, de én pl megtisztelem annyival a ps4 tulajokat hogy nem megyek a ps4 fórumba trollkodni, és leírni hogy miért döntök a másik gyártó konzolja mellett, és nem taglalom azt naphosszakat. Ellenben a ps4 tulajokkal akiket ide esz a fene, és folyamatosan nyomatják hogy ők bizony azért döntöttek a ps4 mellett mert, és itt jön az a rész ami minket nem érdekel. Szóval kíméljetek meg minket az ehhez hasonló kommentektől.
Van ps4 VS xbox one topik is, ott tessék kifejteni a pro és kontra "érveket", itt meg maradjunk meg az xbox one hírek és tapasztalatok mellett.

-
válasz
Ps Vita
üzenetére
Elkezdik szélesebb körben vásárolni a masinákat, miért ne járnának jól? Engem mondjuk nem érdekel, mert konzolon csak eredetivel tolom, meg pc-n is 80%-ban, de van akiknek igen is sokat számít. Mondjuk 18K-t nem adok ki egy játékért, max 12K-t. Azért a majdnem 20K-s játékárak igencsak nevetségesek.
-
Maradjunk annyiban hogy most több ps4 fogyott, de mikor 2-3 hónap múlva feltörik az xbox one-t, akkor kb mindenki lecserélni a csodás ps4-et. Így volt ez a 360 vs ps3 esetében is, és így lesz most is.
-
-
-
Már bocsánat hogy beleszólok, de nekem kettő darab turtle beach fülesem is van, ebből az egyik 5 éves, és a mai napig szépen, tisztán szól. Van még Sony-m is meg philips. Egyik sem a kétforintos kategória.
A két turtle; px21+x31, a sony 855, a philips meg 8500.
Ezek közül legjobban (legszebben) a px21 szól, ráadásul brutál jó a basszus, és nem torzít.
Szerk: amit linkeltél Sennheiser-t, biztos jobb, de azért lássuk be hogy nem mindenki ad ki 60K-t egy fülesért

-
Ennyi

Nekem is van pc-m, azon tolom a bf4-et, meg sok mást, xbox-on meg az exkluzívokat meg a COD-ot (társaság miatt).
Titanfall megjelenésre meg megveszem a One-t, mert bár igaz hogy lesz pc-re, a COD-os társasággal fogjuk tolni, meg hát ugye én is imádom a forzát, érdekel a ryse, meg majd amik még jönnek

-
Nem értem hogy valakit miért zavar az hogy ha 1 játék miatt valaki megvesz egy konzolt

Anno százezrek vették meg a ps2-t egy tekken vagy egy GT miatt, az xbox 360-at meg a halo meg PGR és forza miatt.
Ráadásul a 360 is hasonló áron nyitott ha jól emlékszem

-
Hát senki meg ne haragudjon, de ha én veszek egy terméket, ami ebben az esetben egy 170.000ft-os készülék, akkor én akarok lenni az első aki kibontja. Lehet ez az én hülyeségem, de akkor is

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igaz azt nem tudom hogy egy dlc-ben mennyi bolygó lesz, de biztos nem annyi hogy darabja 5$-ra jöjjön ki
bár az jó lenne ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azért szereti annyira a Ryse-t, mert beleéli magát hogy éppen lekaszabolja a bliccelőket 

l.skywalker
IntelKiller7