Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Marha rég nem vettem semmit Xboxra... Létezik már régiózár játék kódokra is? Belebotlottam irreális áron az új F1-be: [link]
-
sch_a
addikt
válasz
GalaHU #206368 üzenetére
Nekem volt már TMX-em, most épp egy G920-on gondolkodok. Azt mondod nem is jobb a TMX-nél? Nekem pont a pedálok nem tetszettek a Thrustmasteren. De most elgondolkodtattál rajta, hogy mégse Logitech legyen. A TMX-hez is jó vajon a Wheel Stand Pro? A kompatibilitási listán nem látom.
-
sch_a
addikt
Nekem is ezt csinálja. Volt hogy az éjszaka közepén hallottam a csippanását. Inkább rádugtam azóta egy kapcsolós elosztóra.
-
sch_a
addikt
válasz
l.skywalker #200820 üzenetére
Igen-igen, ez az. Az istenért nem találtam meg, mi volt a neve. Köszi!
-
sch_a
addikt
Én hivatalos, Microsoft-os akcióra gondoltam, ezekről a Konzolvilág stb. beszámításokról tudtam. Bár igazatok van, ha nem kell irreálisan sokat ráfizetni, nekem tök mindegy, ki veszi át.
-
sch_a
addikt
Nem rég, talán valami hírlevélben láttam egy ajánlatot, hogy vegyél most One X-et, jövőre meg becseréljük neked egy új szériásra, némi ráfizetés után.
Jól gondolom, hogy Mo.-n ilyet nem nagyon lehet elképzelni, hogy lesz? A régi FAT One-omon már nagyon röcögnek a játékok (ezért nem örültem ezeknek a félszériáknak, azóta látványosan szarnak az eredeti One-ra optimalizálásra), jó lenne már beújítani.
-
sch_a
addikt
válasz
Fr@nkieWilde #171761 üzenetére
Konzolon a bekapcsoló gombot nyomd hosszan, amíg ki nem kapcsol. Ez üríti a gyorsítótárat, utána jó lesz. Haverom kb. fél éve vett szintén FAT-et, nála is ez volt.
-
sch_a
addikt
válasz
eeXaa #169450 üzenetére
Az a basztatás gyanítom egy port forwarding, ami 3 kattintás meg egy port szám beírása. A konzolnak fix IP kiosztásával már 5 kattintás. Azon a routeren kell állítgatni, amire a konzol van kötve. Vagy fogod és a router kihagyásával direktben rádugod a netre. De ha már a szolgáltatódtól is NAT-olt IP-t kapsz, akkor halott ügy az egész.
Én egyébként el nem tudom képzelni, hogy neten keresztül lehet normálisan játszani streamelve. Én helyi hálózaton próbáltam párszor, már ott is elég necces volt az input lag.
Fogalmam sincs, hogy van PS4-nél megoldva, de egy NAT/PAT mögötti eszköz szolgáltatásának közvetlen elérése marhára nem lehetséges technikailag anélkül, hogy a te szavaiddal élve "baszakodnál a routerrel". Én gyanítom, hogy PS esetén közbe van iktatva egy kiszolgáló, ami felé a konzol és pc is kezdeményezi a kapcsolatot és gyakorlatilag azon átfolyik a streamed. Ami egyébként plusz késleltetést is ad még az egésznek. Tényleg normálisan játszható így remote?
-
sch_a
addikt
Meddig tart a 200 Ft-os game pass akció, nem tudjátok?
-
sch_a
addikt
válasz
Sirandrish #158122 üzenetére
Akkor meg rossz topikba írkálsz.
Van supportjuk, chatelj velük. Itt nem fogunk tudni segíteni.
-
sch_a
addikt
válasz
Sirandrish #158120 üzenetére
Egy rakat fos a store-juk, az van. Tartsd nyomva 10mp-ig a konzolon a kikapcs gombot (cache ürítés), aztán kapcsold be és próbáld újra.
-
sch_a
addikt
válasz
l.skywalker #155419 üzenetére
Pont mobilapp-ban nem sikerül beváltani. Rossz régióra hivatkozik.
-
sch_a
addikt
Amikor beváltasz egy régiózáras kódot, mit néz a rendszer? A boxon beállított régiót? Az IP-d? Az accountod országát? (Amit zárójelben ír az e-mail cím után.) Migrálni kell hozzá az accountot? A weboldalon kiválasztott nyelvet?
Ha jól tudom a törököknél van gift card. Ha Törökországban vagyok, de nem vittem magammal a konzolt és bemegyek egy üzletbe és veszek gift card-ot, kint fel fogom tudni tölteni a profilomra és levásárolni?
-
sch_a
addikt
Goldot hol érdemes most venni? Tudtok valami akcióról?
-
sch_a
addikt
válasz
NoOne1976 #154284 üzenetére
Pár nappal a vásárlás után szokták küldeni e-mailben.
Azért akik itt fennhangon óbégatták, hogy legális a trükközéses vásárlás, most egy bocsot bedobhatnának. Ki tudja hány embert szívattak itt most meg vele. Szépen elkezdték osztogatni a bann-okat. Remélem az sem kap két hétnél többet, aki sok játékot behúzott így.
De ha már 2 nap alatt 400 hozzászólás szólhatott az enterezésről, akkor úgy lenne fair, ha a szankciókat is ki lennének tárgyalva.
-
sch_a
addikt
válasz
Madoc #154097 üzenetére
Héhé! Ne keverj össze vele, mert megsértődök!
Nagy büszkén hirdeti a topik-összefoglaló, miszerint: TILOS A WAREZ,, közben meg össze-vissza megy a trükközés a lakcímekkel/IP-vel, bankkártyával stb... Engem nem ez zavar, én is ugyanúgy trükközök. A képmutatás zavar. Hádeezlegális, mer fizettemérte.Hát nem, nem az, ez nem így működik
Még egyszer mondom, én is ugyanúgy behúzom a dolgokat másik régióból, de nem is sír a szám közben, hogy miért nincs magyar nyelv a dashboardban, miért nincs magyar nyelv az új FIFA-ban, miért nem elérhető itt ez a szolgáltatás etc, etc, etc.
-
sch_a
addikt
Először leszedeti velem újra a teljes 60Gb-ot update gyanánt, aztán ezt nézhetem:
Nem reagál semmilyen gombra.A másik kedvencem, próbálgattam mostanában a Netflix-et rajta, 5 perc mire elindul az app. Youtube app detto. Bezzeg a tizedesjegyek...
-
sch_a
addikt
válasz
creedszl #151071 üzenetére
DNS beállításokat felesleges piszkálnod, nem befolyásolja a letöltési sebességed. Fogalmam sincs hol vannak a szerverek, ahonnan szedjük le a tartalmat, de valószínűleg nincs túl közel, ezért lassú/ingadozó. Esetleg a szolgáltatódnak lassú a kapcsolata külföldre.
Ha boxon mérsz sebességet a menüben, az nem a legközelebbi szerver felé fogja mérni, mint pc-n mikor elindítod a speedtest-et. Indítsd el boxon, edge-ben a speedtestet. Ott is meg lesz az a sebességed, mint PC-n. Feltéve persze, hogy kábelen csatlakozik mindkét eszköz a routerre.
-
sch_a
addikt
Oké, igaz, az úgy nem fog menni. Én a multira értettem, hogy nem kell megvenni kétszer a játékot.
-
sch_a
addikt
válasz
F_Peter #143061 üzenetére
Ugye csak két profilról van szó?
Tegyük fel, hogy az 1-es számú konzolnak A profil a fő felhasználója,
a 2-es számú konzolnak pedig B profil.Ilyenkor az 1-es konzolt kell beállítani B home-jának, a 2-est pedig A profil home-jának.
Akkor tudsz elindítani egy játékot, ha az adott konzol egy olyan profil home-ja, ami megvette a játékot. Vagy ha azzal a profillal indítanád a játékot, amelyikkel megvetted.
-
sch_a
addikt
válasz
l.skywalker #134943 üzenetére
Igen, de ők szerintem hárman egyszerre, egymással játszanának. Az pedig nem fog menni, mert tudtommal egyszerre egy profillal egy helyen lehet bejelentkezve.
-
sch_a
addikt
Alzásról lemaradtam, valamiért azt hittem máskor is szokták annyiért dobálni.
-
sch_a
addikt
Kontrollert nem láttatok valahol akciósan?
-
sch_a
addikt
Szerintem írjatok nekik egy reklamáló mailt.
-
sch_a
addikt
-
sch_a
addikt
válasz
janeszgol #126482 üzenetére
Létezik valami városi legenda, hogy lehet. Az biztos hogy legalább 5 kártyát hozzá kell rendelni az accountodhoz és Internet Explorerben kell megnyisd az oldalt, félpercenként pedig törölni kell a kukikat. Közben ráolvasással stimulálnod kell a microsoft-démont. Valamint az sem árt, ha közben magadban mormolod hogy "nem kellenek exkluzív játékok". De azért ne lepődj majd meg, ha többet von majd le fizetéskor, mint amennyiért hirdetve volt.
Ha jól tudom a Fable 2-3 x360-as cím, azokat konzolról hiába is próbálnád megvenni. Tippre valami átmeneti gubanc lehet. Vagy használj másik böngészőt/töröld a cookie-kat, ahogy kicsivel korábban is ajánlották.
-
sch_a
addikt
Ha esetleg másnak is fáj a foga a Forza 7-re, innen sikerült az előbb vennem 8700-ért letöltőkódot: [link].
-
sch_a
addikt
válasz
frankdelgado #123774 üzenetére
Írj a kiadónak. Nekem még 360-on cserélték a lemezem, amit szarrá karcolt a konzol.
-
sch_a
addikt
Hogy van most ez az ajándékozós téma? Én a magyar store-ból magyar áron tudnék ajándékozni játékot egy mondjuk angol profilnak?
-
sch_a
addikt
válasz
WhiteAngel89 #120815 üzenetére
Tescoban holnaptól 12.990 a lemezes.
-
sch_a
addikt
válasz
akooos #114821 üzenetére
Valaki tényleg elárulhatná, mi a fene értelme van kéthavonta teljesen átvariálni az egészet. Mire megszokom az egyik verziót, már jön a másik. Semmi értelme, ráadásul egyre ocsmányabb lesz csak. A látszatfejlesztések helyett végre dolgozhatnának értelmes dolgokon is. Sokkal kisebb időráfordításból lehetne tök alapvető dolgokat megvalósítani. Pl. még mindig nem tud egynél több wifi hálózatot megjegyezni...
-
sch_a
addikt
Ez a kamerarángatás az FM7-ben borzalmas. Olyan gagyi hatást ad az egésznek, mintha a Need for Speed egyik újdonsült kacatjával játszanék.
-
sch_a
addikt
válasz
frankdelgado #111558 üzenetére
Mivel egy konzol akárhány account home-ja lehet, te simán tudod majd használni tovább B játékait azután is, hogy C-vel home-oltál.
(#111557) Romeo619
Venned kell szingapúri dolláros gift cardot. (Én GameShop Asia-n vettem legutóbb.) Aztán ha átállítod az xbox.com-on a régiót Szingapúrra, akkor be tudod váltani és el is tudod költeni.
-
sch_a
addikt
válasz
Romeo619 #111544 üzenetére
Először is fizess elő EA Accessre. 1000 Ft egy hónapra, cserébe 10%-al olcsóbban tudod megvenni a játékot. Megjelenés előtt egy héttel játszhatsz így vele 10 órát és még pár száz forinttal olcsóbban is jössz ki.
Másrészt nézz utána, hogyan lehet a szingapúri store-ból vásárolni. Én tegnap húztam be 14ezerért a standard editiont.
-
sch_a
addikt
Köszi a válaszokat. Akkor nem aggódok annyira, hogy esetleg lehúztak.
-
sch_a
addikt
GameShop Asia-ról vásárolt már valaki? 70 SGD-t vettem, úgy másfél órája ki is fizettem PayPal-lal, de válasz még semmi.
-
sch_a
addikt
válasz
IntelKiller7 #110881 üzenetére
Akkor egyelőre marad a Rally. Köszi!
-
sch_a
addikt
válasz
l.skywalker #110594 üzenetére
Akkor miért szívatod magad Xbox-al? Ha ilyen igényeid vannak, miért nem PC-n játszol?
Ne haragudj, tényleg nem piszkálódásból kérdezem.
-
sch_a
addikt
válasz
l.skywalker #110590 üzenetére
Hát akkor nem kell konzolon stratégiai játékokkal játszani.
A konzolok arra lettek kitalálva, hogy hátradőlj a fotelban és játssz a nappaliban a TV-n. Ha görnyedve akarsz egerészni, ott a PC. De most komolyan... Más igényekre lett szabva.
Veszel egy motort, aztán sírsz hogy nincs 4 kereke?
-
sch_a
addikt
Mi a francnak vesz valaki konzolt, ha utána sír az egér+bill-ért?
Sosem értettem. Nem arra lett kitalálva, pont.
-
sch_a
addikt
válasz
LedyGyuszi #106524 üzenetére
30-35.
-
sch_a
addikt
válasz
Stevenstyle #106152 üzenetére
Elég monoton, semmi extra játék. Én sem tudom, mitől ment itt olyan nagyot mostanában... De a mostani 1200 Ft-os árért viszont tényleg nem rossz.
-
sch_a
addikt
válasz
85EasyRider #100092 üzenetére
Nem ciki kunyerálni?
Most volt 200 Ft egy hónap gold...
-
sch_a
addikt
válasz
Stevenstyle #99945 üzenetére
a redundancia miatt van letiltva kvázi blokkonként 1 CU
Mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Mikrotik routerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest