Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
forras2 #8748 üzenetére
Először gondold már végig mit lehetne kezdeni egy olyan tankkal, ami valóban akkora mint egy háztömb, és le sem tudja annyira fordítani az ágyúját, hogy lőni tudja a többit (töltési időről nem is beszélve). Két loltraktor is meg tudná bénítani ha elé és mögé állnak, ki se kéne lőni... Igen lassú, nincs lendülete rammolni és lehetetlen lenne mellélőni artyval.
Mit kezdenél vele egy Himmelsdorfon vagy Ensken, ahol el se fér az utcákban.Marked; bár rég artyztam, de én se vadásztam az ellenséges artykra, mert nem elég hatékony, akinek esze van úgyis odébb gurul... De míg tracerekre vadásznék, inkább tankokat lövök, ami "biztos" találat, nem annyira lutri mint láthatatlan artykra lövöldözni.
De ha felvillantanak egy artyt, akkor rögtön az lesz az első célpontom.
Persze ez a "nehéz" artykra vonatkozik, de egy 5-6os gyorsan töltő pontos artyval lehet akár kifejezetten az ellenségesre vadászni... de a ~2000 átlag dmg-s gránátokat, amik 40 másodpercenként töltődnek szerintem kár ilyesmire pocsékolni.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Jövedelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest