- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
forras2 #8748 üzenetére
Először gondold már végig mit lehetne kezdeni egy olyan tankkal, ami valóban akkora mint egy háztömb, és le sem tudja annyira fordítani az ágyúját, hogy lőni tudja a többit (töltési időről nem is beszélve). Két loltraktor is meg tudná bénítani ha elé és mögé állnak, ki se kéne lőni... Igen lassú, nincs lendülete rammolni és lehetetlen lenne mellélőni artyval.
Mit kezdenél vele egy Himmelsdorfon vagy Ensken, ahol el se fér az utcákban.Marked; bár rég artyztam, de én se vadásztam az ellenséges artykra, mert nem elég hatékony, akinek esze van úgyis odébb gurul... De míg tracerekre vadásznék, inkább tankokat lövök, ami "biztos" találat, nem annyira lutri mint láthatatlan artykra lövöldözni.
De ha felvillantanak egy artyt, akkor rögtön az lesz az első célpontom.
Persze ez a "nehéz" artykra vonatkozik, de egy 5-6os gyorsan töltő pontos artyval lehet akár kifejezetten az ellenségesre vadászni... de a ~2000 átlag dmg-s gránátokat, amik 40 másodpercenként töltődnek szerintem kár ilyesmire pocsékolni.
Aktív témák
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest