- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Léghűtés topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Csak az történt velem, hogy 0.7.4 előtt kilőttem az összes típust....de nem kaptam acsivmentet. Írtam a supportnak, és kb azt a választ kaptam, hogy ilyen bug előfordul, dolgoznak rajta, és hogy 7.4-ben egy kicsit átalakul az acsihoz vezető út (ez lett a rész-acsi, a "Szakértő" elérése.) Ezért nem jár nekem a "Master Tanker", mint írják..
És ezentúl ha contenteként új ágak/járművek kerülnek a játékba, bukod a korábban elért "Master Tanker"-t és a Szakértő acsit is. Akkor kapod vissza, ha az új típusokat is abszolváltad.....milyen rendesek, mi?
Aktív témák
- EAFC 26
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 4
- Kuponkunyeráló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest