- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Indy69
aktív tag
válasz
Antonius1978 #48993 üzenetére
Nem ér sokat az egész ,de jó hogy van
-
törölt tag
Na, végre összefutott a Leopard-om egy Tiger II-vel.
Az eredmény nagyon nem jó... -
Pete55555
addikt
Leopard1 vs E50M
Hát, kövezzetek meg, de inkább az utóbbi
-
Bingisz
addikt
Sejtettem, hogy a Leo1 ammorackje gyenge lesz. Hát beigazolódott. Szemből kapok egy lövést az 70%-ban ammoracket visz. Teszt szerón csak úgy pukkangatnak el szemből bevitt találatoktól. Mondjuk cserébe jó gyors.
-
vékony notit (ahogy előttem írták már) ne erőltesd.
az nem arra van kitalálva, közel sem elég a hűtése, hogy órákon át maxon járasd.
erre vagy vegyél egy desktop pc-t (egy c2d, 4gb rammal, meg egy 8800gs-el bőven elég 1920-as játékhoz (tapasztalat)), vagy egy DTR (desktop replacement) notit... mint pl az alienware, a dell xps sorozat, vagy az asus gamer notik a teljesség igénye nélkül.
az adatlapomon található noti 45-110fps-el viszi a wot-ot, 1920*1200ban, normál grafikai beállításnál legjobbra tolva minden. -
Tenken
őstag
válasz
GrooveHero #48985 üzenetére
Valaki 7-es szakasz még ma este egy kicsit?
Kéne egy BiA medál!
-
KaLeun
senior tag
válasz
GrooveHero #48981 üzenetére
Úgy értettem, hogy ha nem üti meg az ingerszintjüket, akkor ez a válasz. Vagyis nem csinálnak semmit a az automatikus tk rendszerre hivatkozva.
-
Djuree
félisten
azigen gecc! na ez kör volt a javából, szívdobogás ftw!
ez ilyen 1000ből 1 kör volt. persze volt 2 másik tank még a végére aki baszott se segíteni (a 2 alsó faszláma), egyedül voltam 4 ellen a végén és kilőttem mindet (úgy hogy előlről egy is-3 meg egy tiger p, hátulról egy ferdi lőtt EGYSZERRE!), de hogy, látni kellett volna, most először sajnálom h nincs replay bekapcsolva, most kellett vna. azért a végén kaptam a gratukat, jól esett kicsi szivemnek
-
KaLeun
senior tag
válasz
GrooveHero #48974 üzenetére
Standard válasz átlagos tk esetén.
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Próbálok még hébe-hóba belépni a teszt szeróra de továbbra sem megy mert hiába megy a visszaszámlálás a végén hibaüzenetet dob és újraszámol
hibaüzi -
GrooveHero
addikt
Megjött a válasz. Csak én nem találok benne semmi érdemlegeset?
Dear Tank Commander,
Thank you for contacting your World of Tanks customer support team regarding this teamkill issue. We understand how frustrating this situation can be.
The game currently has an automated system that tracks team kills and all forms of team damage in place. Players who accumulate these violations will get banned automatically by the game. As frustrating as the situation is, we always advise our players not to retaliate, just be assured that players who team kill (or team damage) will be punished accordingly by the automated team kill system.
Additional information on the automated teamkill system can be found in the below link:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/32315-team-kill-autosystem/
Don’t hesitate to report any harassment that is not addressed by the automatic team kill system, such as insults, tank blocking and leaching. Any screenshots or replay you can provide us would help us a lot.
We apologise for the inconvenience and hope the information we provided was useful. If you have any additional questions please do not hesitate to contact us at any time.
Best regards,
Michael JohnsonWargaming.net EU Support Service
https://support.worldoftanks.euLet's Battle!
-
BaLee
addikt
Még sosem ugrottam le Westfielden a hídról, ma ennek is eljött a napja.
Nem gondoltam, hogy ez lesz a vége: [link]
És tényleg nem tudtam, hogy ott az utolsó tank!!
-
druGh1
csendes tag
-
Mustaros
aktív tag
Aki esetleg ismer valakit , aki most kezdené el a wot-ot , annak lenne egy 2500 goldos invite code (elvileg mükszik)
NB76P8PW6DUD8M
A kódot akkor lehet csak aktiválni , mikor az accot kreálod!
-
GrooveHero
addikt
válasz
#95904256 #48959 üzenetére
Nézd meg a minimapot, meg hogy mennyi idő telt el. És akkor megláthatod, hogy én volt a célpont, ugyanis sehol sem volt ellenséges tank a láthatáron. Itt bizony engem akart szándékosan meglőni a kis rohadék. De azért ment ellene egy ticket, remélem kap egy kis szabit a baromarcúja
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #48957 üzenetére
Legalább nem patkoltál el. Csak ma, már háromszor lőttek ki a csapattársak 100%-ról. Másfelől, a képen úgy látszik, hogy a Löwe csöve is ugyanarra néz, mint a tiéd. Lehet, hogy nem te voltál a célpont. Csak útban voltál.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Tenken #48955 üzenetére
A helyzet az, hogy nem írta ki csata közben, hogy ki volt. És mivel nem sebzett modult, ezért nem is tudtam, hogy ki volt, hirtelen artyra gondoltam, mondom biztos spotolt vki. Aztán mikor ráértem körbe néztem a tankot, akkor vettem észre, hogy hátul van a lyuk, ebből gondoltam, hogy a mieink közül lehetett vki, áradásul a löwe-re gyanakodtam a sebzés nagysága miatt. Hogy mé nem vót az annya magzatvizébe' cápa
-
KaLeun
senior tag
válasz
SoulReaver #48951 üzenetére
Dunát lehetne rekeszteni a jobbnál jobb panzer replikákkal.... Nem igaz, hogy nem képesek bérelni párat.
-
Tenken
őstag
válasz
GrooveHero #48943 üzenetére
Szerintem ez a tipikus löwés balfasz. Nyilván már egy ideje nem képes kilőni/eltalálni az ellenséget és így múlatja az idejét. Én biztos megfordultam volna és rommá k*rom. Ilyenkor nem érdekel a büntetés...
-
fradi81
veterán
A jófajta minimap: [link]
-
SoulReaver
veterán
új gyöngyszem 2. V.H-s film... német tanknak álcázott t-34 -esek benne..
viszont van benne egy jó csaj
-
törölt tag
válasz
Hm... tényleg, milyen méretes a térképed... hogy csináltad?
-
SoulReaver
veterán
válasz
A térkép módodról tudnál nekem egy linket dobni? Köszi!
-
Dobi 562
addikt
HTHD klánból jár ide valaki?
-
Csabi04
tag
Most voltam egy szakasztárssal csatában. En egy KV1-el és o egy T1-el. Utolsók voltunk T7-ek közt, az 5-os artyk alatt. Elvesztettük a csatát. De az a lényeg, hogy olyan hülyékkel tett össze, hogy első helyeken végeztünk.
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
A teszt szeró megy?Mert nem tudok bejutni ma sehogy
Facért nem mehet több szerveren már... -
Djuree
félisten
awwwwwwwww yeah, finally!
Researched:
AMX 50 Foch researched. Undistributed experience spent: 178250. Free Experience spent: 0. -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
mynames #48936 üzenetére
Amennyiben a lövész Deadeye sztorijára gondolsz, amelyiknél nagyobb az esély kritikus találatra...
A wotwiki szerint 3%-kal több esélyed van az ellenfélnek kritikus lőni ap, apcr vagy heat lövedékkel. Jó sok, ugye? És ráadásul perk, vagyis 100%-on működik csak.
A parancsnok Eagle eye sasszeme is külön poén. Ha te (és nem más mutatja) a tankot, akkor ránézve 4 mp után látod, hogy mely moduljai milyen állapotban vannak. Maximum jól rejtőző flanker-spotter esetén érdemes. De ha csak te látod, és nem lövöd, nincs értelme. Ha meg látod és lövöd, akkor oda az álcád. Szóval...
-
forras2
őstag
Külön, csak századozásról nincs valami player stat?
Tehát ahol meg tudom nézni a századokban nyújtott teljesítményem? -
Speedlink88
csendes tag
Amúgy a tesztszerveren miért adnak egy accountra csóri 20.000 aranyat? Ez rohadt kevés, ahhoz képest hogy csak 1-2db 8 premium tankot tudsz csak letesztelni...Nem lehetne arra az accra igényelni újra 20k aranyat...Vagy ti is több acc próbáljátok ezt ki?
-
mynames
senior tag
Ágyúnál a halálos szem tényleg nem ér semmit? A héten mondta 04ahgy....
-
nemeth989
senior tag
válasz
jimmy74 #48929 üzenetére
Próbáld meg reggel 8-körül, engem rögtön beengedett meg is lepődtem, de legalább kipróbáltam az első leendő T10-es tankom az angol TD-t. Három T10 már kivan fejlesztve, de ez lesz az első amit meg is fogok venni.
A leo is érdekes egy jószág, olyan szinten lehet vele száguldozni, meg egész jó kis gunnja van, viszont az Indie PZ, nekem nem jött be, a PII sokkal jobban tetszik.
-
-
jimmy74
őstag
Egyszer próbálnám már ki a tesztszervert de mindig fullos...
nem lehet belépni..
qrva weekend.
-
törölt tag
Melyik gombbal lehet visszavonulásra szólítani a csapattársat?
A "T" arra jó, "hogy kövess!". De volt már olyan, hogy fall back-re szólítottak fel. -
KaLeun
senior tag
válasz
marked one94 #48922 üzenetére
Beleértve magadat is?
Mert mostanság nem láttalak ott, sőt egy régi motorost sem...
Pedig még a bétában is csináltam ph csatit. -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem melyik tankot érdemes kifejlesztenem?
Tiger vagy a VK3002DB -
DVlad
őstag
Grazie mille!
Tudom, hogy nem ideális rá.
2009-es.
Dual core2. (De a wot csak egyet használ nem?)
Patika belül, egy porszem sincs.
A grafika rég minimumon van, de úgy megtekeri az nvidia kártyát, mint semmi más.
A kérdés arra irányult, amire. (Gyanakodjak e a upc 50/5-re vagy ne.) -
tbundy
csendes tag
prohardver csati van (szokott lenni) a játékban, ott is lehet szervezkedni
-
Remus389
veterán
válasz
maross #48916 üzenetére
az is segít, ha nincs kedv pénzt költeni
1. valamennyire kifujni belőle a port
2. egy fém lemezre tenni a lapost, a fém hűt és jobban elveszeti a hőt, valami hutogepbol lehet guberalni
3. lemenni hidegebb helyre pl pince.
4. fogni egy szobaventillatort és azzal fújni a lapost
5. levenni teljesen minimumra a grafikát és beállítani egy vsync-et, így nem 100%-on terhelodik a lapos, hanem mondjuk 60%-osan, de hát így nagyon gagyi
ezek a troger módszerek, de okosabb lenne szervalni egy asztali gépet, mert nagyon nem tesz neki jót ha atforrosodik, pláne egy öregebb példány
ha tönkremegy a lapos az több pénz mint venni egy asztalit, plusz akkor wotozast is el lehet felejteni
de még egy régebbi asztali gép is jó mondjuk közepes grafikan
-
-
mikron
tag
Nem értem, miért kell annyi ideig megvárakoztatni az embert, hogy belépjen a 8.5-ös szeróra, mikor bent van alig van fent 6000 ember
-
Remus389
veterán
laptop nem való játékra, pláne egy vékony
vegyél alá egy hűtőt legalább
de mi lesz nyáron
szerintem kockaztatod a laptopod, vegyél egy használt, asztali gépet és azon jatsz, azt lehet nyuzni , kb 50.000-ért már van olyan ami jó a wot-hoz, ketmagos, 4 giga ram, videokartyabol 4870 vagy erősebb
-
DVlad
őstag
Köszönöm Urak!
Egy ilyen gép csinálja: [link]
Elképesztően felpörög a venti benne, mint egy hajszárító. 2 meccs között legyezek alá, hogy a tűzforró levegő forróra váltson. Úgy csinálja, hogy akadozik párat, majd befagynak a hangok, amelyek éppen szóltak, borzasztó káosszá alakulnak, a ping felmegy 20-41-ről több százra és kész. Természetesen elképesztő szitukban, gondolhatjátok. (Ketten maradtunk, rászűkül a célzó és... ouch. Ez nagyon gyakori, mert kb. az első felében sosem csinálja egy csatának, ezért gondolok hőproblémára.) -
maross
nagyúr
Bedobok még egy 1500 aranyas inviteot a kozosbe, ha be akar huzni valaki ismerost, szoljon, szivesen odaadom. Ne tartalekba vagy eladni vagy ilyesmi legyszi, ha tudsz valakit aki most regisztralna, akkor szolj.
-
Jolet
őstag
olyannal találkoztatok már, hogy játék közben mikor nyomom a W-t például egyszercsak megtorpan, mert a fókusz máshová kerül és csak akkor indul újra, ha az egérrel belekattintok a játékba újra
eddig azt hittem a wireless kombó az oka, de vezetékes bill+egérrel is ezt csinálja... -
fradi81
veterán
válasz
Antonius1978 #48898 üzenetére
Játék közben igen lenyomod a controlt és akkor lesz egérkurzorod amivel tudsz minden jót művelni.
-
Remus389
veterán
válasz
Axel007 #48903 üzenetére
mármint a legenysegre?
én mindig elolvasom és atgondolom
de általában a speciális dolgokat fejlesztem, pl lovesznel halálos szem
vezetonel kuplung, toltonel biztonságos elhelyezés is jó, parancsnoknal mentor
de van pl az irányított ütközés, azt nem szoktam, mert ritkán utkozok, de lehet más gyakran
-
Axel007
tag
Sziasztok. Kérdésem most vagyok ott, hogy az IS, SU-152, Tiger (H) és a JagdPanther-re második skill-t kell hogy rakjak kérdésem ti milyet ajánlanátok (akár elsőt is mondhattok).
Előre is köszi.
-
sith7
félisten
válasz
Speedlink88 #48899 üzenetére
éjjel kell próbálkozni, 11 után
Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged