- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Maximum úgy mehettél t8 csatába, hogy valakivel szakaszoztál aki legalább t6 géppel ment..máshogyan erre nincs esély.
szerk.: Még talán úgy, hogy szintén szakaszba voltál valakivel és az illető valami scout tankkal vagy artyval ment, mert azokat nem csak +2 tier csatába teszi. -
-
-
törölt tag
ezt hívják szopó ágnak meg nyerő ágnak vagy máshogy fogalmazva a random faktor vagy kedvez vagy nem
a rendszer 50% környékén tart mindenkit hogy a szobanövények is fizessenek mert hamar elmenne a kedvük ha csak állandóan veszítenének
bár vannak kirívó esetek akiket semmi nem tántorít el (20% találati arány, 5-6 körönként 1 kilőtt tank, 100 alatti átlagsebzés több ezer csata után) -
LK
addikt
Nem tudom ki hogy van vele,de T1 és KV1-el is előfordult,hogy egyik nap iszonyat kaki csapatokba rak az MM, tier 7-8ba, majd másik nap kaszálok,mint az állat. Egyik nap éppen csak kiizadom a kétszeres XP-t,másik nap 5-8 tankot lövök ki csatánként. Olyan,mintha a rendszer kompenzálni akarna. Tapasztalatok?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
SoulReaver #49884 üzenetére
You don’t need to submit any screenshots or replays – in fact you don’t need to do anything at all! The results will be pulled directly from the database in order to compile the massive list of winners. Szerintem sehová nem kell küldeni.
-
SoulReaver
veterán
Erre a Second Anniversary Contest: Razer’s Edge -re hova lehet majd beküldeni az eredményeket?
Nem látom sehol, h írná... :S -
BinLaden
tag
az lehet, de olyan tankokkal amelyekben nem ül kokszos azokkal jobban megy a gém ez van temtudok velük micsináni sajnos menniük kell
kivétel az M40/43=0,93
kettő füstös is van benne méghozzá a keptön(Alexander Collier) meg az egyik töltő(Lííroy Edvárdzsc) ezek maradnak sajnos. -
Linkin
senior tag
A gift shop-nál gondolom a You-részt kell bejelölni hogy magamnak veszem
-
myckey
veterán
válasz
GaburroSan #49867 üzenetére
akkor semmit nem kell tenni,csak róni a köröket,és reménykedni hogy benne leszünk a legjobb brigádba?
semmi dokumentálás ésatöbbibocs,de lusta vagyok végig olvasni
-
BinLaden
tag
háló!!
a kóla csoki sültkrumpli na meg a lángos árából vissza is vettem a jó kis t1 csetit
sajnos a driver feka lett, vehetek +10000-ért új söfórt -
LK
addikt
Köszi a válaszokat. Fasza. Akkor ha beállítom az egy nap ajándék prémiumot,meg ezeket,akkor 11 nap prémium. Kajak lesz,mert a legutóbb a Valentin napi prémiummal is 900000 kredit jött össze tier 3-4 tankokkal. Akkor most tier ötössel+ prémiummal szétkeresi az agyát az ember.Kell a pénz: T-150,KV1S,Shermann Jumbo,SU100M1,T-29
11 nap alatt simán kijön szerintem.
-
LK
addikt
Sziasztok! Ha ma veszek egy 3 napos prémiumot,majd mielőtt még letelne a 3 nap,előfizetek 1 hetesre,akkor a 3. nap után kezdi számolni az egy hetet,vagy aktiválás után azonnal?
-
grex4
aktív tag
válasz
GaburroSan #49867 üzenetére
helló.
Meglehet tudni valahonnan hogy kb mennyi xp kéne tankonként a top10hez?Tierenként dobnak szét 50 type-ot vagy tier 5-8ba összesen 50et? nemtod véletlen?
-
yarsley
aktív tag
válasz
GrooveHero #49864 üzenetére
Nekem tetszik a garazs, csak azt a franya repulot lonem le az egrol...
-
RAiN91
őstag
Bónusz kód beírva, T1 heavy-vel játszom. Szokatlan, hogy 40-70k kreditet hoz
-
GrooveHero
addikt
Nem tudom volt e már, de ha vki meg szeretne szabadulni a szülinapos garázstól, az ily módon megteheti
-
Macka
veterán
Szerintetek érdemes a T32-t erőltetni? Nem tűnik igazán jobbnak, mint a T29...
-
válasz
Napfénysüti #49857 üzenetére
nem szívat, csak most a kredithozam meg az 5xözés miatt az összes gyökér játszik, így sokkal több most a csökkent képességű, mint normál esetben.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a rohadt játék tényleg szívat ma. T5-ben nem enged nyerni. Ilyen a földön nincs. Pedig odateszem magam rendesen de nem tudok ma nyerni. Mindjárt eladom mérgemben az összes 5-ös tankom.
AlexWolf: de nem lehetne hogy csak egyszer ne velem legyenek az agyhalottak? Könyörgöm csak egyszer adjon egy értelmes csapatot.
-
Djuree
félisten
nem olyan rossz az az 1040 már, a többség 1000 alatti effes. nekem 1200 fölött van picivel most, és igenis jó játékosnak tartom magam (persze nem vagyok pró azért)
persze sokszor elbalfaszkodom én is, ha nincs kedvem, vagy fáradt vagyok, vagy közben fészen dumálok bnőmmel
de hát ez van, nem veszem véresen komolyan, csak egy játék, ha elbaszom elbaszom, mérges vagyok olyankor magamra, de így jártam.
sztem az már jó játékos, aki ismeri az apróbb dolgokat, pl. hogy álljon be a tankjával hogy minél nagyobb eséllyel pattanjanak róla, vagy mikor lát ő egy ellent és az mikor nem látja őt, mikor van olyan fedezékben ahonnan ő ki tud lőni, rá viszont nem tudnak. ÉS globálisan átlátja a mapot, mikor hol hogyan tud segíteni a csapatának. ÉS aki tudatosan taktikázik, nem csak megy előre, hanem pl. próbálja hátbakapni az ellent. ÉS aki ismeri a mapokat, nem csak a saját, de az ellenség kiindulópontját is, meg ahova el tudnak jutni, az ütközőpontokat. aki ezeket tudja és ALKALMAZZA az már sztem jó játékos..de ez a playerek csak 20%-a kb... -
RAiN91
őstag
Most, hogy akció van, lehet vissza veszem a Tiger II-t vagy az IS3-at. De nem tudom melyiket. Mindegyiket eléggé utáltam, IS3-at lehet csak azért, mert az IS-en utáltam a 122-est. De már meg van a BL9, csak alig játszottam vele. Tigrisen a középső ágyú van meg, ezt talán jobban szerettem, csak rohadt nagy az egész tank. Írnátok mindegyikről?
T9-es tankot nem biztos, hogy megvenném már utána.
-
jahrn
senior tag
"Nem azert kell xvm-et hasznalni, hogy lasd a statod"
Gondolod h a sajat statom nezegetese miatt hasznaltam regebben XVM-et??
A jo stat se feltetlenul jelent sokat, ugye egy suicide scouter is jo xp-t kap, meg az is aki vegig hatul kempel majd amikor az ellenfel nagy tankjai elfogytak akkor elindul.Meg ott vannak ugye a BSC gyerekek is.
Az meg plane nem erdekel h mennyi eselye van a csata megnyeresenek. -
jahrn
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #49849 üzenetére
"minősítetten rossz játékos vagyok"
Oszinten szolva en lesz@rom a statisztikat (nem is hasznalok XVM-et), az a jatekos aki legalabb megprobalja a dolgat vegezni az nalam mar jonak szamit
Persze ha csinalsz valamit akkor csinald jol, de a tapasztalathoz azert ido/csata szam kell.
Btw, ez valahogy elkerulte a figyelmemet eddig de egesz jol felujitottak Campinovka-t. Teszt szeron talalkoztam vele. Meg a Prokhorovka encounter sem rossz.
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez valahol +1. Én minősítetten rossz játékos vagyok, de ma azért elég kényelmetlen volt, hogy a Hetzer-el egyedül mentem előre, ami nem éppen a jármű fő profilja nyílt terepen, a light tankok és a KV-k meg hátul parádéztak. Végül összejött győzelemre a kör, mert hit and run taktikával előbb utóbb mindenkit megcsíptem egy kicsit a pályáról, a medium-ok pedig befejezték a munka egyszerű részét, de ez a győzelem is igazából csak annyit jelentett, hogy az ellenség még gyalázatosabban játszott mint mi.
-
jahrn
senior tag
válasz
ng0ofy #49841 üzenetére
Nem az a baj ha az ember most kezdte.
Nalam a useless slut kategoria a gyava kempelo es kozben a HELP-et ezerrel nyomato agyhalott (jah meg a megalemmingek). Uccso csataban elkuldtem megint a csapatot h vagy toroljek a jatekot vagy szerezzenek be egy gerincet meg agyat vegre...Igazabol azt sem ertem h mitol felnek? Ez egy hadi temaju jatek vazz, itt lonek. Aki kurv@nak megy ne csodalkozzon ha megb@sszak...
-
Linkin
senior tag
Az sp-t érdemes gift shop-ból megvenni?
Az úgy kB 7000 ezer? -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
#35692544 #49835 üzenetére
Most én is a stock matildáig jutottam és ennél elragadtam, nagyon tetszik (: Azonban heavynek nem heavy, bírja a lövést, de csak kis kalibertől ): Viszont nagyon pontos és gyors a lövege, pörög is szépen, csak sok a lepattanó vagy sebzés nélküli átütés (remélem jól fordítom amit kajabál a rádiós csókám
)
jharn: én két hete kezdtem és vettem a hétvégére egy tálca sört, hogy "csótány" legyek, de csak egy csata volt 5 szörös xp-n, mármint eltűnt a piros csillag tank iconról ):
-
munnergep
senior tag
Megint lutri lett a játékból. 1 percen belül 8-1 oda vagy ide
majd kedden vissza áll minden.
-
törölt tag
válasz
Dobi 562 #49833 üzenetére
régen játszottam a francia 1375 meg 1390 akkor azok tetszettek azóta nem nagyon megyek scouttal
de inkább med meg a heavy jön be föleg a keményebb arcúak (matilda, kv1, tiger P, A4E2)49831 Tubi1976: gyakorlatilag egy arl44 tier 8-ban kicsit több hp val
és nekem túl sokba kerül -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #49829 üzenetére
Tessék egy remek összefoglalómai 5-ös csatáimról:
Defeat
Battle: Redshire 2013. április 12. 9:03:40
Vehicle: PzKpfw III/IV
Experience received: 993
Credits received: 86 248
Battle Achievements: Top Gun7 kill és 1458+325 dmg nem volt elég... De kerestem 78k-t...
-
Dobi 562
addikt
válasz
#35692544 #49832 üzenetére
Ne csak az ágyú adatait nézd. A Type 62 egy könnyű tank, neki nem biztos hogy az az elsődleges feladata, hogy direkt sebzést osszon. Nem is igen alkalmas rá.
Ha játszol magasabb tierű kínai könnyű tankokkal és bejönnek, akkor nyilván ez is tetszene neked. Ha nem szereted a rohangászós, spottolós light/scout/med támogató harcmodort akkor inkább válassz mást.
-
törölt tag
egy kis összehasonlítás az ágyukkal
pen/dmg-gold pen-lövés/perc-ár/gold árIS6 175/390-217-5,13-1025/4800
KV5 167/300-219-7-270/4000
sp 170/240-258-7,32-255/4000
type62 145/180-250-10,53-109/2800nem sokkal marad el a type a többitől
szvsz nem biztos hogy rossz vétel lenne -
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy új prémen a 2 szülinapos és az FCM ami érdekelne, a 2 szülinapos mellett szól a plusz gold és prémium.A KV-5 kis penje nem aggaszt, inkább a kuka az elején, a type mint scout tank...amx 13-75 el játszogatok szedtem már szét vele egeret is... de ezt a vonalat nem ismerem.Az FCM meg a könnyített MM és a medként használható papír nehéztank..Valakinek vmi tanács? -
jahrn
senior tag
Jajj, special hetvege. En az ilyet Useless Slut Mass Attack Weekend-nek hivom. Amikor minden csotany elojon az alagsorbol jatszani mert x5 van...
No de azert ezzel is osszejott az Ace (pedig rohadtul utalom):
Ha vkit erdekel REPLAY
-
Napfénysüti
nagyúr
Valaki nyert ma már T5-ös géppel? Engem marha rossz csapatokba dob nem tudok 5-össel nyerni.
-
hfrici
aktív tag
Ebbe a Super Pershing-be M6 vagy T29 legénységet gond nélkül bele lehet tenni?
-
Djuree
félisten
válasz
virkir #49820 üzenetére
jah tényleg. az már nem rossz lóvé. nekem van két t8 premem, de ez a superpircing izgat most. haver ma veszi meg, ill. vetetem meg vele
de már unom a meglévő kettőt, kell nekem kb. mint púp a hátamra, de lehet megveszem, van annyi goldom most. mindig hülye vagyok és elkap a hév...
okos67: superpircing, de most 6800-ból kijön mai juró árfolyamon (ha a gift shopban veszed).
amúgy figyelitek, benne van a régi áron meg az új áron is az SP, nehogy a régin vegyétek -
törölt tag
szerintetek melyik érné meg a legjobban?
mindent figyelembe véve (a ligh tankokkal annyira nem érzem a játékot)
Sp + garázs:7020,-Ft
KV5+ garázs + 1hó prém: 11300,-Ft
Tpe62+garázs + 2hó prém: 11160,-Ftreggel nagyon adta a matildával 8 ból 8 győzelem
ezzel sikerült 58% fölé kerülnöm -
Flayer
senior tag
100% kredites tankokból van egy pár nekem!
Stug,kv-1,m7...stb!
Ha a 1 napos premmel nem szedek össze jó pár millát abbahagyom a játékot! -
virkir
veterán
-
Timyyy
őstag
Végre az akció él!
Purchased:
'ISU-152' successfully purchased. You have spent credits: 1 764 000. -
Flayer
senior tag
Nesze nektek szülinapi akció a szerver nem érhető el!
-
adrian360
őstag
http://worldoftanks.eu/news/6787-happy-anniversary-bonus-code/
egy napos bónuszkód szülinapra : 2NDBDAYTANKS
-
Patrick76496
őstag
válasz
Patrick76496 #49804 üzenetére
Az előző hsz-emnek a második bekezdése a (#49769) Dobi 562 hsz-re lenne válasz, csak elfelejtettem jelölni. Késő van már, elnézést a hibámért.
-
Patrick76496
őstag
Láttam már nálad nem egy sokkal rosszabbat is, te az átlagos játékosok közé tartozol. Sebezz minél többet, és jobban fog jönni az XP, több kreditet kapsz körönként.
Ha valóban megteszed, akkor lehet, hogy csatlakozok melléd a csudálatos Type 59-emmel.
Egyébként szép kör.
-
jahrn
senior tag
No tesztszeron volt idom es kiprobaltam az elvileg buffolt VK30.02D-t. A gun depression buff poppet erezheto, meg mintha a RoF (8,8cm) is jobb lenne (nem stoppereltem). A mozgekonysag viszont nekem nem tunik jobbnak.
-
yarsley
aktív tag
Jagedpanther 88-as agyuval (nem a jatek beli!)
Tovabbra is van par bonusz kodom 7500gold+1ho prem 7,5-ert. Jah es van invite kodom is 2500gold
-
Aktív témák
Hirdetés
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest