-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Phvhun
őstag
válasz
Antonius1978 #48598 üzenetére
Ruszkik a fejlesztők. Mit vársz?
-
Antonius1978
addikt
válasz
gy-daniel #48546 üzenetére
En is atneztem a tablazatot, es latom hogy pl az OBJ704-nek - kapasbol mondom - 20 a rejtozesi kepessege, a JT-nek pedig 3.
Mi a halal retkes f@szaert van ekkora kulonbseg, hisz pl az ISU/SU es a JT magassaga kozott 2 arasz a tavolsag, azaz kb 40-50 centivel volt alacsonyabb a ruszki a nemetnel, a jatekban meg majd 1 meterrel alacsonyabbak a ruszki TD-k, mint ahogy kellene legyen a valosagban... -
jano_77
nagyúr
Itt a fában a VK3002D felel meg a jelenlegi V3002DB-nek ugye?
Korábban arról volt szó, hogy 2 verzió lesz a VK3002DB-ből....most akkor a fában látható VK3001D lenne a v1 és a VK3002D a v2?
Ha vkinek meg van - sokan vagyunk így - akkor számíthat rá, hogy az előtte lévő tankot megkapja ajcsiba!?
Illetve az tök jó újítás lesz szerintem, hogy prém nélküli fiókkal is lehet végre 3as platoont létrehozni majd.- (SŐT még századot is akár.)
Meg külön öröm lesz számomra - sokat szenvedek miatta sajnos -, hogy a lebontott ojjektumokon való áthaladás eléggé döcögősen ment, megfogta teljesen a tankot - pl kerítés lebontása után alig tudtam átvánszorogni rajta. -
jimmy74
őstag
válasz
GrooveHero #48578 üzenetére
Ti meghagytátok vagy eladtátok az ST-1-et ami az IS-4 előtt van ugye?
-
myckey
veterán
válasz
sequator #48592 üzenetére
ezt az ágyút csak hasraütés szerűen írtam be
természetese ki lesz fejlesztve,ha kell a másik géphezde a talp-motor lesz az első páros,ez biztos
ha meg időszűkében lennék,akkor be vetem majd a Szabad Tapasztalati pontokat is,elvégre is azért van
annyi megér,hogy ne kelljen megint nekifognom egy másik német ágnak a Tiger végett -
-
sequator
senior tag
válasz
myckey #48587 üzenetére
nekem az volt az első T5ös tankom, nagyon noob voltam még akkor.
Így kb 180-200 csatából lett elitre fejlesztve (lánc+torony+ágyú+3. motor, VK3601H+VK3001H)
Szerintem a VK3601H-t simán ki lehet fejleszteni belőle a 8.5ig hátralévő időben.
Szinte biztos lesz valami születésnapi akciós 3-7 napos prém, azzal rá lehet segíteni.sautia
-
.mf
veterán
Remek, pár hete tudtam le a Pz3/4-et, hogy a VK3001H átszenvedése után a Panthert megvehessem
Érdekesnek néznek ki az új páncélosok is, de valahogy nincs kedvem ezért visszavenni a Pz3/4-et. S attól félek nem is fogják a fejlesztést ingyé' odaadni (ahogy a Pz I is kifejlesztetlenül került bele a treebe. S a Churchill GC is - viccess módon, mivel a elit gép volt már a Ch I, a gyorsított képzés be volt kapcsolva, és még most is úgy maradt, hiába van ott most már kifejlesztetlenül a Ch GC).Flayer: ha hagyományos TD-ként elsősorban lapítasz bokorban, akkor nyilván sixth sense és camo, mellé snapshot és max egy-két repair első skillnek. Másodiknak a többinek is jöhet repair / camo, ill. ha gyúlékony a tank, akkor firefighting, ill. sit awareness is jól jöhet. Harmadiknak BIA. Szvsz, legalábbis én ezt szoktam ("szoktam", harmadik skill végéig még egyiken sem értem
).
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
S.O.S.
TD JP-nek a legénységnek milyen tulajdonságot érdemes adni először?!
Én javításra gondoltam mindenkinek! -
myckey
veterán
ettől tartottam
na akkor szedhetem a sátorfámat........lehet pörgetnem,tán még free XP is oda lesz
nagyon nem akarok még egy ágba belekezdeni.
mondjuk a statnak nem fog jót tenni az erőltetett menet az hót ziher,de ez már így alakultdurván mennyi nappal lehet számolni?
2 hét mire befut a 8.5?
addig kell összekaparnom a VK-t a 3/4 Panzerből,és ma vettem megprém meg nem játszik
-
Csabi04
tag
-
Fel
addikt
Mindeközben Oroszországban...
Lehet leszedni a 8.5 tesztklienst. Akinek fent az előző verzió, csak indítsa a launchert, akinek nincs, annak itt a webinstaller. Szép nagy már megint.. 4766,36MB.
Közben kikerült az orosz oldalra a hír is, itt a googlefordított patch notes: [link]
Hmm.. Swamp és Komarin még mindig nem ért ide..
-
malnabokor
senior tag
válasz
SoulReaver #48575 üzenetére
Van GWTigerem, és bizony megesik az ilyesmi
Volt olyan, hogy JagdTiger lőtt rám szemből, bepirosodott a lövegem, de nem ment le HP-m. Írogatott is nagy bőszen utánna...
Sőtt, volt olyan, hogy másik arty találta el a lövegem, és azt is túléltam -
myckey
veterán
válasz
GrooveHero #48578 üzenetére
de legalább jó az átütésük
fej-fej mellett a 2 gép,mármint a T110 és az IS-4 -
GrooveHero
addikt
Akkor nem egy játékkal játszunk
Változó, de volt amikor régebben IS7-tel pattantam a Tiger P tornyáról szemből, aztán mikor meg a Tiger P vége felé jártam és már nem kellett sok a Ferdihez, akkor rohadtul dühített, hogy a sok kis mocsok simán viszi a tornyot szemből, holott sztem nem olyan vékony az, mert ugye van egy gun mantlet is. Érdekes, minden esetre öröm volt nézni, ahogy a sok KV 1-S és IS a 175 penes 122-tessel szépen kimeszelték az elejét hó fehérre.jimmy74 nekem van egy a garázsomban
Sztem eszméletlen jó tank. Ritkán megyek vele, mostanság csak húzom az ágakat, klánom nincs, CW-re nem járok, szóval a 10-esek most rozsdásodnak. De az IS-4 ágyúja nagyon jó. T110-eshez tudnám hasonlítani. Nem üt olyan nagyon nagyot, de hamar tölt. A páncélzat is frankó, pláne ha kicsit beforgatod, akkor meg szinte lehetetlen átütni. A sebessége is elviselhető sztem. Mindent összevetve remek gép, ennyi.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Kinek van már meg az IS-4-es?Mennyire használható?Látom-látom csatákba de még csak most lesz meg!
Mennyire dönthető függőlegesen a gunja például?Meg amúgy mennyire jó a tier 10-esek közt? -
SoulReaver
veterán
első kör a mai napon... csata végefele, elmentem artyra vadászni.... találtam is egy obj 262 és egy gwtigert.... mondom egy lövést kap mind2 (E-75+top löveg)... AHA!!! gwtiger a kis 50mm páncéljával bekapott egy 0 sebzést, egy átment rajta valahogy, a 3. meg 444 sebzés... azt kilő... hát ki is égtem... aztán rögtön kaptam is, h noob vagyok stb...
-
Eagle16
addikt
válasz
Iron Funeral #48573 üzenetére
A wot wikin viszont még mindig ez van kint:
A T32 még akkor volt igazán jó, mikor 298mm vastag volt a kupolája is
Akkor aztán semmi nem lőtte át soha a tornyát, persze még prémium lőszer sem volt kreditért...Aztán behozták hogy sokkal részletesebb lett a tankok páncélztata és mindenre kis gyenge pontok kerültek. Előtte limitált volt a páncélcsoportok száma, a test mindenhol x mm vastag volt ahogy az egész torony is. Nem volt még spaced armor sem.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Eagle16 #48568 üzenetére
Amúgy a Q&A-ban az volt hogy ugyanannyi esély van minimumot/átlagot/maxot rollolni, tehát nem preferálja az átlagos értéket a játék
És szerintem is kizárt, hogy 298-nál vastagabb legyen, még régebben (talán valamelyik 0.6.x patch -nál) volt felzúdulás amikor WG átírta a tornyok páncélvastagságát, aztán kiderült, hogy csak kivonták az értékből a lövegpajzs vastagságát... Aztán végül is visszaállítottak mindent a félreértések elkerülése végett. -
Bingisz
addikt
válasz
SoulReaver #48569 üzenetére
Egy tier 8 prémium tannkal, ha csinálsz 5500 körüli dmg.-t egy körben, kapsz érte 100000 cerditet akkor id ha bukod a csatát. Prémium nélkül persze. Egy átlag körért (1600 dmg körül) kapsz kb. 30000 creditet. Szóval jobban hoz sokkal, de azért ezekkel is kell sebezni a pénzért.
Tüzi: Ezek a nagy penű ágyúk már egész jó eséllyel viszik át az ufp-t. Még az E-100-ét is. Még képek is voltak róla a fórumban.
-
.mf
veterán
válasz
GrooveHero #48549 üzenetére
Érdekes, bár nekem nem voltak meg a Tigrisek, de ellenfélként, ha már rendes ágyú volt a tankomon, nem féltem túlzottan a Tiger P-től sem, még 6-ossal sem (sőt, 5-ös TDkkel is szépen lehet szeletelni). Hiába vastag a hull, ha a tornya mindig kilóg, és azt szemből simán lehet lőni, mivel csak 100mm és csupa függőleges.
7-es heavyk közül szerintem jó kezekben továbbra is a keményfejű T29 a legjobb. Na az tényleg kemény szemből, ha csak a tornya lóg ki. A Tigrisek nem. -
válasz
Eagle16 #48568 üzenetére
én ezt értem, de amikor facehugba beáll a 9es kínai heavy, első ap pattan a kupolájáról, majd utána két gold is, az nálam instant altf4.
akkor még a 8-9es francia heavy-t nem említettem amikor 60 méterről pattanok, de a kedvencem akkor is a t62a, amin szemből nem bírtam belőni pár napja, az meg röhögve lőtte át az ufp-t, pedig maxos hulldown-ban voltam (és elvileg 70 fok felett pattintania kell a programnak mindent)
érted... -
SoulReaver
veterán
Szerintetek Egy T8 prém tank jobban farmolna nekem, mint ha sima prémmel próbálnék kv-1 el farmolni?
Mert ha igen akkor feleslegesen veszem minden hónapban a prémet...
De tudom, h a kettő együtt jobban adná -
Eagle16
addikt
Az eloszlási görbe miatt az átlag és az átlaghoz közeli értékeket adja be leggyakrabban, persze ezt az átütésnél nem látod, de sebzésnél igen, pl. 400-as átlagsebzésű ágyúval 500-at sebezni hatalmas mázli, de elő szokott fordulni nálam is...ahogy a 300 is, azaz a -25%.
Erre építeni nem lehet, hogy akkor hátha, mert teljesen random.
Az 1.0-s WoT Tank viewer-t ajánlom ha még nincs meg, minden tank páncélzatának a felépítését meg lehet vele nézni: [link]
-
myckey
veterán
válasz
Iron Funeral #48561 üzenetére
de ő másféle vastagságról beszélt........
és be is baszna ha az E-75 top lövege 300+ütne át (normál lőszerrel) persze ahogy írták,szökő évente előfordulhat,de....ilyen téren az amcsi viszi a prímet
-
válasz
Iron Funeral #48561 üzenetére
sose... 246mm a 128-as kwk-nak. ami elég vicces egy T10 ágyúhoz (főleg annak tekintetében, hogy az összes 9-es heavy t10 ágyújához képest legalább 20mm lemaradásban van)
mondjuk a gold átvisz 310-et...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #48505 üzenetére
Az a lövegpajzs 298mm vastag, régi amcsi heavy tankoknál a totál vastagságot írja ki. Amúgy meg használhatott éppen gold ammót de szerintem a sima lőszer max. átütése is 300+ mm.
-
Csabi04
tag
Szerintetek melyik a jobb ág? A francia vagy az amerikai könnyű tank ág.
-
sequator
senior tag
válasz
Csabi04 #48547 üzenetére
Mi sem vagyunk jó barátok a VK3001P-vel. Az első 10-20 csatában nagyon rossz MM-t kaptam és jobb lánc+torony nélkül nem ment fel rá a 88as löveg, hiába volt már meg a többi ágról.
Anélkül meg csak egy nagy lomha PzIV, ezért nekem az első 12k XP volt kínszenvedés.Mióta megvan rá a 88as elég jól haladok a Tiger P felé, már csak kb 18k xp kell hozzá, de csak a napi duplázókat csinálom vele, mert 4-5 ágat húzok egyszerre, az időm meg elég kevés a játékra.
A 88as lövegen kívül a 2. motor hozott még minőségi javulást.sautia
-
Atlantis
veterán
Felőlem, nekem aztán tényleg mindegy, ki mivel játszik. Azért értetlenkedek, mert a Lorraine a T9-es medek közül messze a legrosszabb és nem csak szerintem, de a statisztikák szerint is. Szórakozásnak tehát nem az igazi, csak egy sajnálatos lépcsőfok a Bat felé. Persze elismerem, stílusfüggő, lehet, hogy neked tetszeni fog, én se utáltam, de jó túl lenni rajta.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Napfénysüti #48554 üzenetére
Szerintem nem fogsz csalódni.
Szerettem a PzIII/IV-et is és az utána jövő VK3001H is. Fürge tank, egészen jókat lehet vele sebezni...no persze nem VK3601....és még pattintani is tud. Találtam hozzá egy nagyon jópofa fekete mázolású skint, és volt egy halálfej elől illetve hátul a tankon.....pofás volt.
A Panther is szerintem nagyon jól használható tank, de persze távolról kell vele sebészkedni. -
Napfénysüti
nagyúr
Na ma visszavettem a PZIII/IV-et hogy folytassam a Panther ágat mert az a tank eléggé érdekel. Fürge ez a kis gép de az ágyú rajta nem sokat ér. Viszont már csak 13k és jöhet a következő.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Csabi04 #48547 üzenetére
Én szerettem a 3001P-t, viszont a TigerP milliószor jobb. Azt is, mint a legtöbb tankot +2 tierbe teszi, de nem kell tőle beszarni. Ágyúja, frontpáncélja megvan hozzá, rengetegszer pattintok t9 tankot is. Azt vettem észre, hogy sokan tudják azonos tieren belül is, hogy a frontpáncél vastag, így a tornyot és a kupolát lövik. A torony azért elég sokszor benyeli a lövéseket, de a kupola rettentően papír és néha még a t5-ös kis bambák is átlövik.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Csabi04 #48547 üzenetére
Én imádtam a Tiger P-t nem nagyon kellett félteni. Sokszor voltam vele top tank, de voltam vele 9-es csatában is, és volt mosolygás, mikor az object 704, T95, stb. nagy dögök is pattantak róla. Kisebb tierben meg egyszerűen fantasztikus, az löveg nagyon jó, a hp elegendő, lehet mészárolni rendesen. Sztem az egyik legjobb 7es heavy. A kupolára kell csak vigyázni, mert elég magas, könnyen ellövik, és ott szinte mindent benyel, amit nem szégyell. Szemből patent, jó vastag a bürkéje, az oldalára viszont vigyázni kell, mert elég gyengus, plusz ugye ott az oldalán az ammo rack is.
El adtam, mikor meglett a ferdi, de vissza fogom venni, mert nagyon meg szerettem. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
gy-daniel #48546 üzenetére
Igen valószínű, hogy ez a megyek lövök megint megyek stílusom nem fért bele a IV-es karakterisztikájába. Az inkább állok és várok TD. Ennek viszont a Hetzer-es mozgós vadászat jobban fekszik.
Még egy kérdés. Tudja-e valaki, hogy a noobmeter.com milyen időnként frissül?
-
Csabi04
tag
Meg 9000 XP kell a Tiger P-ig. De ez a VK3001 P-el kínszenvedés. Nem ti hogy vagytok de engem majdnem minden csatában T8-ok köze tesz. A Tiger P-t is átlagba 2 tierrel nagyobb tankokkal fogja betenni?, mert akkor nem veszem meg.
-
gy-daniel
tag
válasz
Kean_Sorbo #48544 üzenetére
Nekem a jagdpz4-el ment, a jagdpantherrel kész szenvedés még fullosan is. El is adtam, majd tigerP-ból lesz ferdi. Viszont a minap megnéztem a rejtőzködési képességüket, és rájöttem, h csak ez lehet az ok, h nem ment a jagdpantherrel. Ahol a jgdpz4-el még simán elbújtam, onnan elsőként lőttek ki a jagdpantheremet általában.
-
Kean_Sorbo
őstag
Én nagyon balfasz voltam vele. Bár lehet az is benne van, hogy nem vagyok egy kempelős fajta, ha valaki nyomogatja az F7-et én megyek, aztán "önfeláldozom" magam. Csak a IV-et kikapták a sorból mint a gyufaszálat.
Amikor megláttak én voltam az elsődleges célpont. A Hetzer-rel általában ugye nincs így, meg úgy vettem észre ez is elég masszív, a néha ráfutok az ellenségre taktikához.
-
válasz
Kean_Sorbo #48533 üzenetére
én bírtam a jgpz4-et. egész jó csatáim voltak vele.
de persze a JP a f.szagyerek, főleg a 105össel -
myckey
veterán
válasz
BlackB1rd #48530 üzenetére
ott szoktam tevékenykedni néha.
teljesen korrekt,nekem eddig szinte azonnal jött az aranysemmi extra.
kiválasztod a daopay-t
felhívod amit kell
beütöd a kapott kódot,és vársz míg lejár az idő,majd ha a monitorodon látod a számláló végét,akkor ki is nyomhatod a telot,nem kell a szöveget meghallgatni -
Zizifull
csendes tag
válasz
Djuree #48536 üzenetére
Ez vicces. Ugy latszik itt is ervenyesul a 'Kinek a pap, kinek a papne' el. En a Lorival jol elvagyok (ok, kimaxolva), 52%-os nyeressel. A Bat-al viszon kinszenvedes nyerni, nagynehezen felhuztam 44%-rol 47%-ra. 50 lenne a cel, de eleg kilatastalannak tunik.
Eddig a tankig azt gondoltam, hogy ha valaki 44%-os win rataju, akkor tevekenyen tesz azert hogy veszitsen. A Bat-nal atertekeltem az allaspontomat. Tisztelettel nezem azokat, akik ezzel a tankkal 50% felett vannak.
A minap is ugy tudtam duplazni (a harmadik vesztes kor utan), hogy meguntam, hagytam a csapatot a fenebe. Elkerekeztem az ellenfel zaszlojahoz, kilottem a harom artyt, elkezdtem foglalni, kilottem a visszajovo resetelni szandekozokat. 100% cap-pal nyert.De amugy nem tudom mi az igazi kulonbseg a tankok kozott francia heavy agon sem. Az 50 100 kedvenc, az 50 120 szenvedos (bar relmelem ezzel sikerul kihuzni 50%-ra)
-
emre
veterán
Csak pár 10-es tankom lesz és a bat nincs a tervezettek között.
Még van 1-2 gép amit ki akarok fejleszteni, (Fr heavy vonal meg az E50 pl.) és utána farm a vásárlásra. (E100, M48, E5, O268, T62 stb...)No mindegy, majd csak kiszenvedem valahogy.
-
Djuree
félisten
stock állapotban használhatatlan, én kihúztam free-ből az ágyút. még így is szenvedés lesz a tank, meg a gyenge ágyúja is, szemből semmit nem lő át szinte T9-en. én már a hajam téptem, de a bat meg igen jó lesz majd. replay-em nincs sajna. én a vége felé kezdtem rájönni hogy kell használni. sokszor elkapott a hév és rusholtam mert gyors a tank, be is haltam, ill. lassú, a bat lesz majd gyors. én ki se fejlesztettem a nagyobb motort, sajnáltam rá az xp-t.
ez egy papír tank, még ráadásul nagy is. ki kell vele várni és sunnyogva lődözni, vagy hátba kerülni akit lehet. -
BaLee
addikt
Ez a WZ-120 nagyon jó tank, még csak a 2. ágyúm van meg hozzá (ami olyan mint az alap csak gyorsabban lő és kicsit pontosabb) de egész jó köröket megyek vele. Pattannak róla sokszor, már sokadik Tiger2-t lövöm ki 1v1-be belemászva az arcába és szépen lövöldözve a gépfegyvernyílását miközben ő nem tud kárt tenni bennem...
Majd most jön a T-54 kaliberű ágyú a fejlesztésben arra kíváncsi leszek, nagyobb sebzés, korrekt átütés, a 122-es ágyú meg nagyon kemény lesz...Van kérdésem. Legközelebb amit még mindenképpen ki szeretnék próbálni az úgymond "betárazós" tankok, mivel eddig az kimaradt. Mit javasoltok? A francia ágat vagy az amcsit?
Úgy hallottam az AMX 50 100 és az AMX 50 120 nagyon jó tank, de az amcsiknál igen jó csak a T57 heavy. Melyik ágnak érdemes nekiállni szerintetek? -
emre
veterán
Lenne valakinek stock Lorraine 40 t-vel replay aki meg is osztaná?
Ez nekem túl gyors a tűzerejéhez képest, valahogy nem találom el mikor mit kéne csinálnom.
Sajnos mwreplay oldalon nem tudok erre szűrni. -
Kean_Sorbo
őstag
Tegnap beadtam a kulcsot. Korábban elhatároztam, ha bármi történik akkor is végigviszem a JagdPz IV-et, minden arany nélkül. Viszont rá kellet jönnöm, hogy bármilyen türelmes is vagyok ez az idegrendszerembe fog kerülni. Így mivel most akciós a JgPanther ezért szinte szőrébe tudtam egyet venni. Legénység átrak, és láss csodát, a legkisebb meggymagköpködővel is lehet vele játszani. Úgy érzem jó cimborák leszünk. A Hetzer-rel nagyon jó csatáim vannak, nagyon szeretem, de ez a IV-es lelki nyomorulttá tett.
Most még megveszem a nagyobb csúzlikat, aztán lehet osztani.Másik. Tegnap Hetzer-rel indulnék. Nem vagyok egy nagy játékos, de van mikor 6-8 csöves kukoricát kiszedek vele. Rám csipog egy futkározó majom, de még visszaszámláláskor, hogy kövessem. Na mondom jól van, erre mit csinált? Seggbe tetovált úgy, hogy kiégett a bádogkalitkám. Mondanom sem kell 5mp-ig nem élt, az arty úgy telibe verte. Meg amit kapott a többiektől, jól esett. Ilyen patkányokat. Tegnap találkoztam egy párral, csak azt nem értem miért kell ezt csinálni? Mondjuk kaptam így is kb. 6000 pénzt.
A múltkor két TD nem tetszett egymásnak, ott állunk lőnek minket az ellenek. Ezek egymással szemben mint a szarvasok, lökdösik egymást, lövöldöznek egymásra. A két értelmi fogyatékos le sem tudja szedni egymást, tíz centiméterről. Jó, lerendeztük a ellent, ezek még akkor is násztáncot folytattak. Maradt vagy 10HP-m. Fogtam a 88-ast gold ammo be, két lövés, temetés. Három napig hupikék törpike voltam, meg -15000 pénz.
-
emre
veterán
válasz
már megvan a válasz
-
.mf
veterán
válasz
kirjak #48526 üzenetére
Arty :3 és TDk. Meg néhány bődületesen ópé ágyúval szerelt tank. KV2, KV1s, ARL44 (6-os létére jobb pen, mint némely 8-as nehéz)
---
Mennyi a max modul-dmg, amit beadtatok? Most gyújtottam fel egy Tigris 2-t, s kapott 13 modul-dmg-et. Nem is tudtam, hogy ennyi van a gépen
-
BlackB1rd
csendes tag
A daopay telefonos fizetési módszert próbálta valaki?Mit kell csinálni?Kb. mikor íródik jóvá az arany,stb.?
Lehet kicsit sok kérdés volt egyszerre...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Pocok256 #48501 üzenetére
Nem szükséges hozzá túl sok leírás szerintem. Van aktív és passzív spotolás kb ennyi. Ezen az oldalon kiválasztod a tanktípusátjobb oldalt replay filter, beállítod, hogy csak a 8.4 visszajátszásokat adja ki, esetleg kapott xp/kredit/sebzés/stb. szerint sorba rendezed. Ez megvan akkor letöltöd és megnézed. Szvsz sokat lehet tanulni egynéhány jobbfajta visszajátszásból.
-
Dobi 562
addikt
válasz
kirjak #48526 üzenetére
Ez leginkább játékosfüggő dolog, de nyilván a nagy átütésű gépek között kellene keresgélned. Én az M6-al nem esek kétségbe ha 8-asok közé dob.
Itt egy példa, hogy mit lehet vele alkotni nagyobbak között is.
-
kirjak
aktív tag
Melyik az a tank amelyiket ha 2 szinttel is feljebb dob tud sebezni a lehető legstabilabban?
-
.mf
veterán
Mennyi lehet az AMX 50 100 ace tanker jelvény? Volt egy 1305 xp-s (prémmel 1957) köröm vele, meg volt egy prém nélkül 1464 xp-s köröm is, de egyikre sem kaptam
-
válasz
Patrick76496 #48516 üzenetére
az sokkal mókásabb, amikor a 17cm-es jgpze100-al telibelövöd a t50-2-t, és 0dmg-vel megy tovább.
nem azért, de ha hajóágyúval oldalba lősz egy scoutot, csak illene neki olyan 100 méterrel arrébb földet érnie, miután 17szer megpördült a levegőben...
fizika... -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #48514 üzenetére
Mostanában elég gyakran lövik ott, azt vettem észre.
90? Bocs már.
Fontos a találati arány, mivel a mellémenő lőszer drága, főleg a T32-nél. Ráadásul az ellen is minél hamarabb haljon meg, ne tudjon több sebzés kiosztani. Épp ezért szeretem, ha a skúló épp oda megy, ahová én szeretném. Nos ennél a gépnél gyakran nem így van, iszonyatosan pontatlan, ezt nem szeretem benne. Ha maradt volna 0,37-es (off topic-os info), akkor talán még jobb is lenne, de leginkább az átlagsebzésen javítana, a sok 0 dmg-s track miatt. Csodálkozok is rajta, hogy még a nálam sokkal jobb játékosoknak is csak alig van 80% felett.
Ezek után viszont bekapcsoltam a visszajátszás felvételét. Egyből itt egy kör, amely tökéletesen bizonyítja, hogy egy skúló sem mehet mellé. Öröm volt nézni, ahogy telibement a 704-es hátuljába menet közben kicsit messzebbről.
(#48515) Enzolord: A T-50-2 utódja az MT-25 lesz. Kép az új orosz light-okról.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #48511 üzenetére
Most, hogy nézem, tényleg a sérült a kis kukucskáló. Szerintem oda kaptad a lövést. Az, hogy miért a lövész halt meg, jó kérdés, de sokkal inkább valószínű, mint az, hogy az E75 átvigye a lövegpajzsot.
Szerk.: 90 százalék hit ratio??
Az igen! -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #48507 üzenetére
Ilyenkor imádom, hogy ki van kapcsolva, mert nem bírja a gépem.
A robbanás nem sebzett, ha az lett volna a -403, akkor felvillant volna a képen. Tény, hogy megsérült az egyik kis kupola is a hull-on, de tudtommal nem ott van a T32 lövésze. A javítót arra használtam el, mert alapból nem valami pontos a gép... Mindegy akkor hagyom a magyarázkodást, úgy sem hiszi el senki. Annyit még hogy nem egy luke féle marha vagyok.
Esetleg ha valakinek lenne kedve kipróbálni gyakorlóban és szívesen ellövöldözne pár gold ammo-t, akkor fent vagyok még kb. 0:30-ig a kettes szerveren. A név kint van.
-
Bingisz
addikt
válasz
Szerintem nem ott lőtt meg. A robbanás középpontja is máshol van.
Replay jöhet, megnézzük
-
Patrick76496
őstag
Kérdés: Az E-75 (12,8cm) miért lövi be a T32-m lövegpajzsát, amikor az effektív páncélvastagság a lyuk helyén majdnem 500?
Körnek legalább jó lett:
Victory!
Map: Prokhorovka
Date: 2013. április 3. 23:10:59
Vehicle: T32
Exp: 1 560 + Credits: 40 567
Achievements: : Sniper -
válasz
SoulReaver #48495 üzenetére
nagyon jó lesz az 1200as maybach.
csak skillnek tedd be a kuplungégetőt, attól úgy fog forogni mint egy med
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest