- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Nálam jó a válaszidő, csak néha-néha ( kb. fél óránként egy-két másodpercre ) akad meg.
Bár ez nem vígasztal, nagyon hamar elhullik a Leopard-om.
Pedig szeretnivaló jószág. -
virkir
veterán
válasz
SoulReaver #49092 üzenetére
Ez így nem lenne rossz de szvsz futtasd végig /t kapcsolóval legalább egy-másfél képernyőnyit, úgy már ki kéne buknia ha van lagg.
kanyipicske
Amennyi antenna van a házon inkább Arecibo vagy Atacama. -
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #49093 üzenetére
Stugra kell a hosszu 75mm, aztan lehet vele messzirol apritani a nepet.
De akar Hetzer stilusban is tolhato, ha valakinek a 105mm trollgun jobban fekszik.JagdPanzer IV trukkosebb, mivel annak a rovid 88-asanak kisebb penje van, mint a Stug 75-osenek, igy jobban oda kell figyelni a celzasra.
Meg az loveg kiterithetosege is kisebb, igy tobbet kell forgatni a tankot.Felaras JProl mar lemaradtal, de ho vegeig +30% creditet termel.
Igy mar az ezresbe kerulo loszeru hosszu 105mm-mel is nehez prem nelkul minuszba menni.JP2/Ferdi 128-asa gazdasagosabban etetheto
Plusz a troll faktora is magasabb. -
forras2
őstag
válasz
nyunyu #49091 üzenetére
Próbálkoztam a német TDkkel. Hetzer nagyon tetszett. De ez a Stug3 nagyon nem jön be, nem tudom használni, nem tudom miért. JGPanther tetszik, de nem tudom magam átközdeni a Stugon, így inkább lemondtam róla. 2× vissza vettem már, de nem akarok 3×-a is bele kezdeni, de viszont szeretnék valami TD-t csinálni, ezért gondoltam az amcsi ágra.
Gondolkodtam azon is, hogy megveszem a TigerP-t, és arról kinyomom a Ferdit, de nem vagyok benn biztos, hogy annyit akarok én játszani a TigerP-vel.... -
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #49070 üzenetére
Melyiket ajánljátok inkább, melyik a jobb, az amcsi forgótornyos TD vonal, vagy a fix tornyos?
Regebben irogattam mindenfele hulyeseget roluk, lusta vagyok egyesevel linkelni.
T7-tol felfele a fixtornyuak nagyobbat birnak odasozni, mint a forgotornyuak. (felteve, ha eltalaljak a celpontot. Nemet TDk JOVAL pontosabbak.)
Forgotornyuaknal viszont a torony forgatas nem reseteli a periszkopot+alcat, mig a fixtornyuval rafordulashoz szukseges lanctalp mozditas igen.Nekem inkabb a nemet TDk fekszenek, aztan az amerikaiak.
Franciakat nem birtam megszeretni, most a szovjetekkel probalkozom, de egyelore nem lettunk baratok a SU-85 meg SU-100-zal.
Lomha T5+ angolokra viszont nem vagyok vevo. -
virkir
veterán
válasz
SoulReaver #49089 üzenetére
Szerverek
A sávszél igazából lényegtelen az lenne a fontosabb, hogy hamar menjen optikán ne deróton.
Én maradékot kapok de a 30/30 nem nagyon szokott elfogyni hacsak nem én fullozom ki valami torrent-el.
Viszont cirka 2 antenna után már optikán közlekednek a bitek nálam. -
gagyenkov
tag
válasz
Mustaros #49072 üzenetére
Nekem T110E4 van! Az elején nagyon szerettem, viszont az utóbbi időben nagyon mérges lettem rá! Amikor rendszeresen NEM talál be vagy ha el is találja a célt akkor meg "penetration"-t mond de nem sebez akkor egy kicsit mérges vagyok! E100 hátulról, 150m telibe és azt mondja, derhit! 17.33mp várakozás majd ismét E100 oldalról, penetration!! És ez rendszeres! legalább is nekem! Most pihen a sor végén
Inkább megyek az E5-tel és a medekkel!
-
gy-daniel
tag
válasz
SoulReaver #49085 üzenetére
Vagy esetleg azt bizonyítja, hogy nem a WG szervere a hibás, hanem a te internetszolgáltatód/kapcsolatod. Nálam eddig egyetlen egy nap volt laggos, igaz, akkor nagyon. (Lassú vagyok.)
-
virkir
veterán
válasz
SoulReaver #49085 üzenetére
Ugye nem kéred a kedvenc képeim egyikét?
A játék abból dolgozik amit a "parancssorból" kap. Ha ott jó akkor a játékban is jónak kell lennie.
Annyira nehéz a megadott ip-ket pingelned ha nálad szar és akkor látnánk, hogy a szolgáltatód a hibás?
Vagy megnézni valami tracerute progival honnan döcög? -
SoulReaver
veterán
válasz
virkir #49080 üzenetére
Mióta volt ez a szerver baszkurálás, azóta szinte játszhatatlan... a netemmel semmi gond, előtte is ugyanez volt. De nem kell védeni a wg-t..
Lehet nálad nem szarakodik most, nekem se ír ki 6-700 pinget játék közben, csak 30-at stabilan... mégis fordulok a célra, célkereszt sokkal később megérkezik... lövök... 5 perc mulva eléri az ellenséget... még 5 perc és írja, h kilőttem... XD
-
nevyk01
csendes tag
ja meg srácnak 0k csata 70-es effi !!!! de löwe-vel van... azmiazmár? és áll középen és néz, az ég világon semmit nem csinál
ezek készítenek ki
-
nevyk01
csendes tag
válasz
Bingisz #49079 üzenetére
nem, mert én mindig szedek, mindig hozok valamit, de a többiek. hihetetlen hogy az emberek arra nem képesek hogy kattintsanak. hummelel voltam mellettem egy bdr, és végignézte ahogy egy luchs lepötyögtet... ezek az istenverte agyhalottak idegesítenek fel a legjobban akiknek közük nincs a játékhoz, de azért feljönnek
-
virkir
veterán
válasz
SoulReaver #49077 üzenetére
-
nevyk01
csendes tag
válasz
SoulReaver #49077 üzenetére
mondom vicc az egész játék. meg teszt szerverre lépnék be erre kiirja hogy 140 ezrenvannak előttem. tegnap sikerült belépni, és csak oroszok voltak bent. ott nicns teszt szeró? vagy lehet van 15 de nekik az sem elég? vagy mi a faszom van már? ráadásul a fele a szervernek mit csinál? bent az általánosba ( ahol mindenki tud irosgatni) linkelgetnek meg spamolnak.... adminok nem járnak fel sehova amugy???
-
SoulReaver
veterán
Ekkora laggal képtelenség játszani.... Köcsög WG, csinált a nagy lóf@szt két szervert... még jobban szarakodik mint azelőtt... teljesen hugy lett ez a játék.... ettől már csak az lenne szebb ha a születésnapján, minden nemzetnek/szerveren, más-más akciókat adna... oroszoknak persze a legjobbat kell... nekik 8 szerverük van, nehogy már a kis búza szásának laggoljon...
-
forras2
őstag
Melyiket ajánljátok inkább, melyik a jobb, az amcsi forgótornyos TD vonal, vagy a fix tornyos?
-
owen7711
csendes tag
Hali!
Szerintetek a t32-re vagy a Caernarvon-ra hajtsak rá inkább? Teszt szerón kipróbáltam az összes 8-ast és ezek jöttek be leginkább. Anyagilag melyik lenne jobb egy núbnak?(890 effi, 49% Wr)
(A t29-et tegnap fejlesztettem ki, a hercegig meg még van 5k tp.) -
vhw
addikt
Folyamatosan nyerő ágon vagyok... csinálhatok bármit nem megy 50% alá a napi win ratem... Állandóan noobok közé kerülök... csomóan 0 sebzéssel fejezik be a csatát, és napok óta átlagosan 60-80% között jön ki az arányom...
Egy nap ment le 50%-ra... de akkor pont nem volt prémiumom...Bár volt egy nap, pár héttel ezelőtt, hogy 10 csatából mindet nyertem T8 tankkal... ja de akkor se volt premiumom... akkor nem értem...
Most miért csinálja ezt velem???
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tenken #49048 üzenetére
Nem arról van szó, hogy szerintem megéri-e. De a "fillért nem érnek a kisebb prémek" állításod nem állja meg a helyét. Ha akcióban lesz (-50%) T25, akkor bőven megéri. Persze ez csak az én véleményem.
Egyébként nem 1-2K kredit a bevétel különbség, hanem 4K majdnem! 4K ember! Az egy gold lőszer ára magasabb tierben.
-
babferi
tag
válasz
kisküzdő #49053 üzenetére
Kepmentesed esetleg lenne a csata eredmenyrol ? Mert ott azert volt spotolasbol sebzes is . Nekem nem akar jonni vele az asz
. Mar vagy 3 olyan alkalom volt ( kicsivel tobb mint 100 csata ) eddig , hogy boven meglett volna sebzes+spot sebzes alapjan , csakhat buko lett
-
Csabi04
tag
Szerintem is van szopóág. Ha tiszta balekokkal tesz össze. Ma is találkoztam egy olyan T8-as csapattal ahol 1000 volt a legnagyobb sebzés és a legnagyobb részének 0. Egy másik játékba az IS-el én és egy másik IS sebeztünk 1300-at a többi hamar élhalálozót 300 vagy 0 DMG-vel. Szerintem a WG ki kéne egyensúlyozza a csapatokat. Mind a két csapatba egyforma tegye a hülyéket és a jókat. Mert van, hogy 2 nagyon jót tesz 13 hülyével. A nyerési esélyeket mindig legyen 45-55%. Max 40-60%.
-
kisküzdő
tag
Győzelem!
Map: El Halluf
Date: 2013. április 7. 16:14:27
Jármű T29
Szerzett tapasztalat 2 802 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 34 665
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"3310 sebzés kellett most a Tank ász-hoz
-
Pete55555
addikt
Researched:
E-50 researched. Undistributed experience spent: 161369. Free Experience spent: 421Kezdhetek farmolni kreditet
.
Elkezdtem:
Victory!
Battle: Prokhorovka 2013. április 7. 16:05:41
Vehicle: Panther-M10
Experience received: 968
Credits received: 41 048
(Prém nélkül) -
Dobi 562
addikt
válasz
Tenken #49029 üzenetére
Mire alapozod ezt az állításod? T25 a legjobban kereső tank tier 5-ben.
-
Djuree
félisten
na nézzük ezt a fost
Purchased:
'AMX 50 Foch' successfully purchased. - Credits: 3 670 000. -
Bingisz
addikt
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
XVM-ben van olyan mód, ami az aktuális éppen csatában levő tankra vonatkoztatott hatékonyságot mutatja és nem az összes eddig használtat? Ha igen, mi a kódja - pl. xeff?
Vigi
-
Azt szeretem hogy KV1-S-el ~2000 sebzést osztok ki míg az utána jövő a csapatból ~900-at.
És persze vesztünk is ilyen ügyes csapattársakkal. -
adrian360
őstag
válasz
marked one94 #49031 üzenetére
ping javítás 1.0 : kösd össze kábellel.
-
törölt tag
vicc ez a gyökér játék 3 nap alatt javítottam 1/2%-ot azt most 3 óra alatt elbuktam
rohadjanak el a random faktorjukkal meg a szopó ágara állítással együtt -
marked one94
őstag
Ping javítására nincs valami módszer? Csak ennél a játéknál, mostanság piszkosul ugrál a pingem és elégé zavaró tud lenni. Ja és wifi-ről nyomom.
-
Csabi04
tag
Mi a véleményetek az orosz TD-rol. Szerintetek jó tankok? Patogosak? Mert ahogy nézem elég gyengék frontpáncélban.
-
Tenken
őstag
válasz
malnabokor #49027 üzenetére
Esély van rá, de teljesen felesleges. Többet nem fogsz keresni vele, mint akármelyik használható nem prém 5-össel. Legénység képzésnél lehet előnye egyedül bizonyos körülmények között, de ez annyira minimális, hogy gondolkodni sem érdemes benne. Fillért nem érnek a kisebb prémek. Egyedül az a fun faktoruk van, hogy ritkábban jön szembe.
-
válasz
malnabokor #49027 üzenetére
Mindenre megvan az esély és az ellenkezőjére is.
Ajánlani tankot, játékstílus alapján lehet csak igazán.
Én a KV1-S választanám TIER 6-ban.Ja most nézem hogy prémium, akkor tárgytalan
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
A minap kaptam az egyik fórumozótól egy invite kódot, 1500 arany + 1 hét prémium. Odaadtam egy kezdő barátomnak. Mivel én még nem költöttem a játékra, ezért tőletek kérdezném, hogy mennyi az esély egy T5-6 prémium tank (akár 50%-os) leárazására most a második szülinapon, és akkor megéri-e befektetni egy ilyen tankba? Ha igen, akkor közülük melyiket ajánlanátok? -
Tenken
őstag
válasz
munnergep #49023 üzenetére
Simán benne van. Mivel ezek a mérők csak kis részben nézik (ha nézik) a wr-t ezért ha jó vagy egy tankkal azt mutatja úgy is, ha a szerencsétlenebbik balfaszokkal rakosgat össze sorozatba. Nekem pl t29-el egész jó wr-em meg statom van, de kiemelkedő köröket mégis akkor megyek, ha vesztek. Hiába lősz 3-4-5-6k vagy akármennyi dmg-t, ha a többi semmit nem csinál és nem érsz oda a zászlóhoz vagy a túlerő bekerít...
-
Csabi04
tag
Tegnap 2 óra alatt se jutottam be a tesztszervere. Állandóan 15-20 ezéről kezdte, de amikkor 0-hoz ért újra kezdte 15-20 ezéről. Most 130.000-rol számol vissza.
-
munnergep
senior tag
válasz
Dobi 562 #49021 üzenetére
120 csata van benne, a 10et csak a mai napra értettem.
De akkor hagyom a hülye kérdéseket és rágyúrok a wn7-re(Francokat gyúrok rá, már korábban is írtam, hogy nem érdekel a stat, pontosabban a wr, de ennél annyira feltünően fos ahhoz képest, hogy milyen köröket megyek vele, hogy gondoltam csak megkérdezem.)
-
forras2
őstag
semmi...
-
gy-daniel
tag
válasz
munnergep #49019 üzenetére
Játékon belül az xvm egy tankomon mutat 2000 feletti számot, bár azt nem tudom, h ez milyen eff érték. Ez egy t1 heavy, és 65% wr 180 csata után. De már korábban írtam, h előfordul, hogy egy egy tankot egy napra hanyagolnom kell, mert arra a napra a wg rátette a szopólistára
.
-
munnergep
senior tag
Ha valakinek van 2000 effi feletti tankja, kb. átlagban mennyi a win rate arra a tankra?
Csak azért kérdem mert az M4A3E8-al rendszeres a mentenkénti 4-5-6 kill, 2ezer feletti effi és mégis ma a 10. menetben sikerült dupláznom vele. Ez azt jelenti, hogy még mindig béna vagyok hozzá vagy az egész wr egy lutrin alapul, hogy kikkel tesz össze? -
Simulacrum
senior tag
válasz
Axel007 #49002 üzenetére
Régen abszolút Tiger P párti voltam, még úgy is, hogy kimondottan a gyors közepes tank stílust kedvelem, tehát ez a cammogós dolog nem jön be. Most viszont már egyértelműen H párti lettem. Meg szeretném szerezni a tank ászt a P-vel és ezért most sokat megyek vele. Régen hihetetlen sok lepattanó volt, de most a gold ammo korszakban szinte alig. És persze ez nagyrészt nem is a goldnak köszönhető, hanem annak, hogy már mindenki tudja hol lője ezt a tankot. Sajnos a parancsnoki kupola hihetetlen nagy és a löveg kitéríthetősége is kicsi. Most tapasztaltabb játékosként én a H-val szeretek jobban játszani már.
És ha már cammogósság. Tényleg nem bírom az olyan tankokat, amikkel nem lehet visszaérni mondjuk resetelni, de azért vonzott a dolog és csak kipróbáltam teszten az új brit TD-ket. Azt kell mondanom 20 km/h ide vagy oda ezek hihetetlen erős tankok most. Persze majd megtanulják ezeket is lőni, de jelenleg alig tudnak velük mit kezdeni. Városi pályákon nem sok ellenfelük van. Kettőt próbáltam, az AT 7-est és a Tortoise-t. Már a 7-es is nagyon tetszett, de amit a teknősbéka tud, az már élmény. Hihetetlen lövegkitéríthetőség minden irányba, nagyon jó ágyú. El kell gondolkoznom rajtuk...
-
Fel
addikt
Általános, alsó tagozati matek, összeadás-kivonás...
Jobb szélen ott a tank tömege (weight/load limit) 44,9/47,5 t. Ott a modulok tömege. Tényleg olyan nehéz kikombinálni?akosf: Ez most komoly? Vajon miért nem tudsz leütközni egy több mint kétszer olyan nehéz tankot..? Mert nem igazán az számít, hogy mennyi hp-je van.
-
judek
tag
Sziasztok!
JagdPanthernél ha rá akarom rakini a 8-as szintű (8.8cm PaK 43 L/71) löveget akkor kell előtte a lánctalpat fejleszteni?
-
nyunyu
félisten
válasz
kanyipicske #48999 üzenetére
Erdemes lecserelni az M103-at T110E5-re?
Vagy keszuljek arra, hogy meg inkabb minuszos lesz tole az egyenlegem? -
[HUN]Dani
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest