- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
bullseye
addikt
Nem, természetesen a visszaélések elkerülésére, ha egyszer valaki megadta magát, már nem vehet részt a csatában (írják is, hogy még spottolni sem tud). De, a Hold pályán valószínűleg kisebb lesz a gravitáció annyival, hogy ilyenkor be lehessen lökni a vízbe, vagy le egy hegyről, ilyesmik!
-
Ha jól látom lesz megadás mód?
Ez azt jelenti hogy az ellenség nem tud rám lőni és én sem ő rá, de amennyiben hátat fordítok neki és kikapcsolja akkor szétlőhet?
Illetve a WOT a Holdra megy.
Ez egyre jobb. -
Mottie
őstag
válasz
GrooveHero #48191 üzenetére
Tessék figyelni! Egész este ott toltam.
-
Fel
addikt
válasz
Cray Tyler #48187 üzenetére
Neeem.. Hóthalálosankomoly. A tankfürösztés kedvelői kisírták, hogy legyen ilyen "Surrender" opció, mert hátrányosan érintette őket a vízbefulás utáni teljes javítási költség.
A "Pause" meg... Egy kis szünet mindenkinek kell. Olyan, mint a röpiben és a kosárban az időkérés. A parancsnok majd kibújik a fedél alól és mutogatja a "T"-t a két kezével.-------------------------------------------------------
Egy kis virítás...
Eddigi legjobb csatám a WZ-131 nevű kis kínai döggel (prémium nélkül):Kis lövöldözés. Egy kicsi kellett volna még a Top Gun-hoz. Ami igazán széppé teszi, az a Tibster nevű FV 215b (183) pléjer. Szegény.. Van aki még ilyenkor sem tud lazítani. Xar lehet telve lenni frusztrációval
Bingisz: Nem tűnik rossznak elsőre az az indiai páncélos. A top lövege egész kellemesnek tűnik, kb. a Centurionéval egyenértékű. Ha az a 630 pacis motor lesz a legerősebb hozzá, akkor kicsit gyengébben fog mozogni, mint a Panther II, bár a végsebessége nem lesz rossz.
-
Veatta
aktív tag
válasz
Szerintem.
-
vJokka
aktív tag
válasz
-
Mottie
őstag
válasz
Teszt szerón már működik...
-
Itt azt mondják, hogy lesz ez a surrender mód, meg pause. Ez ugye csak áprilisi tréfa?
-
Remus389
veterán
leopard I lesz?
és ha igen melyik agbol fog kinoni és tier?
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #48181 üzenetére
Megnéztem, komoly.
Eddigi legjobb eredményem KV-1 -el, az is egy szerencsés csata volt. -
Csabi04
tag
Tudna valaki mondani valamit a SU14-rol.Milyen a top löveggel? Tudom, hogy sokan mondjak, hogy nem olyan jó. De nem pont ilyen a GWtiger? Meg tudnám venni csak nem vagyok benne biztos, vagy hagyjam meg a SU8-at farmolni?
-
SoulReaver
veterán
válasz
#24889344 #48178 üzenetére
Nézd meg az enyémet fentebb...
más:
Elképesztő, milyen emberek játszanak t10 tankokkal.... 15k csata után is képes kimenni az ellenség elé úgy, hogy az oldalát teljesen telibe tudják verni... Másik, 4k csatás csoda csatár 0 sebzéssel is7.... ugyanez... agyatlanul.... kiégés..
-
Amfiton
tag
Szombaton 8hònap után először költöttem pénzt a wot-ra!Megvettem egy Löwe-t,nem bàntam meg,hozza a sok ezüstöt(csak azt nem tudom milyen lenne hozzà a legjobb taktika)!Esetleg ha még valakinek van ilyen tankja már règóta írjon valamit a tapasztalatairól.
-
törölt tag
Egy szerencsés csatám Port-on. Második legjobb eredményem eddig KV-1 -el. Replay
-
Csabi04
tag
Ma többet vesztetem mint nyertem, és 2 tankot nem tudtam leduplázni 3-ra sem. De nem bánkódok mert mindent megtettem és nagyon jó köreim is voltak. Pl IS:5 kill, SU8 1 hely T8 es T9-ek közt, KV1 2000dmg.
-
memphis221
tag
válasz
kanyipicske #48170 üzenetére
tudom!
meglett köszi! +1x
üdv
-
kanyipicske
tag
válasz
memphis221 #48169 üzenetére
lehet
Googli a barátod -
memphis221
tag
válasz
memphis221 #48168 üzenetére
Angol lett a gamer! magyarba van ilyen? lehet tul sokat kérek
-
BinLaden
tag
válasz
memphis221 #48166 üzenetére
tessék ezt tojta neked a nyul
-
memphis221
tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem van: hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a csata végi infot pl mikor volt a csata, mivel mentél, mennyi kreditet szereztél mennyi TP-t. Más szinekkel jelölje pl itt egy korábbi link ! [link]
ha valaki tudja azt megköszönném!
-
BinLaden
tag
Háááát ma nem megy láccik hogy bolondok naptya van, 1 kör 4 bukó.
Ez a béell 10 is képes ám dógokra, szembelövöm a T30 tornyát hát semmi
Akkor a T95 lövegpjzsát (teljesen rá voltam szűkülve) semmi
Végül a 110E3 pihepuha hullját lövöm de ugyncsak semmi
Ja és isuval nemtom leforogni beccseetet mer mé nemtudom mi??Az M5A1M4A1AK47-es sztyuartot oldalbalövöm már nemtom mivel és csak enemiizhit
Pffff hmmm
Mi ez már ha nem szopóág!!!!!!!
Minggyá le is törlöm a pics@ba, de elötte eladom a prémium tanktyaimat.Tessék port royal 3-ba meg fogy a pénzem alig van 11 millámm.
Mi a sz@rral jáccak már ahol van egy kis sikerélmény????
Linkin: ferdire izét érdemes rakni na mongyad már na ézit-e páraelszívót
Elhasználódott fingszagú levegőt is képes eltávolítani.
-
Linkin
senior tag
Ferdire érdemes Ventit rakni?
-
BlackB1rd
csendes tag
válasz
nyunyu #48158 üzenetére
Mondjuk nekem 100as a crew,viszont sniperkedést max 350 méterig értettem.De igazából lehet pontos/pontatlan a random szórás kiszámíthatatlan.De azzal nem tudsz mellényúlni,ha klasszikus td helekre mész.Pl. Lakeville tó széle mindkét oldalon,Westfielden,ha nyerésre áll a város,kimész a hídhoz közelebbi részéhez.Ízlések és pofonok,én a 152re kb. 160 csata után éreztem rá rendesen.
-
Dobi 562
addikt
válasz
BlackB1rd #48154 üzenetére
Én töltésgyorsító+venti+célzásgyorsító kombóval használom, csakis a 122-es löveggel a SU-100-at. 1200 körüli átlagsebzésem van vele és 61-62% körüli győzelmi arányom. A átlag sebzés nőni fog, mert csak 1 hete vettem vissza és most a gold ammo-nak hála kevesebb a lepattanó mint régebben. Egyébként ugyanúgy használom ahogy te is leírtad.
----------------------------------------------------------
(#48158) nyunyu: 100%-os legénységgel és 100% BiA-val már egész kellemes lesz a pontossága. -
nyunyu
félisten
válasz
BlackB1rd #48154 üzenetére
Mint minden zart TDt, ezt is a periszkop+venti+rammerrel probalom hasznalni.
100mm van rajta.De egyszeruen keptelen vagyok vele jatszani, pedig nem keves TD gyakorlatom van.
vagy védd a bázist és sniperkedj.
0.4 pontossagu agyuval sniperkedni?
Amikor a 0.38-as T25 AT sem kepes eltalalni 350m-nel tavolabbi celpontokat?
(Mult heti legenyseg ide-oda pakolaszas+atkepzes miatt 80%-ra butulva 200m-rol is kepes volt mellet loni, teljesen becelozva)
Ugy latszik, nagyon elkenyeztettek a nemet TDk.
-
Bingisz
addikt
Néhány adat az indien panzerről.
[link]
Ezek szerint felmegy rá majd a 8.8/L71, de a top ágyúja 90mm-es lesz.
Valamint lesz egy kis páncélja is. -
BlackB1rd
csendes tag
válasz
nyunyu #48151 üzenetére
Nekem SU-100on venti,rammer,camo van és eléggé bejön(effem vele csak 12XX).A nagy titok az,hogy a 100 milis csővel kell használni(122est csak TC-n meg super6on teszem fel).Csata elején nézd meg merre mennek a heavyk,keress arra egy bozótot és fedezd őket,vagy védd a bázist és sniperkedj.Szükség esetén mehetsz flankelni is.Én így használom.Ezek után jön a 152,ami szintén jó,de nem kiemelkedő,mint elődjei.Vissza fogod még sírni a 85öt és 100at
-
nyunyu
félisten
Honap tankja a JP: +30% credit.
Ezen felul aprilis 5, pentek reggelig felaron veheto
-
nyunyu
félisten
Érdemes szenvedni a Su85-el mert eddig nem igazán jött be. A többinek is hasonlóan rossz a páncélja ?
Franc tudja.
En sem birok raerezni a SU-85-re, meg a SU-100-ra.Elobbi az orraig sem lat, meg tavcsovel sem, igy csak akkor veszem eszre az ellent, ha mar a fele HPm hianyzik, aztan akkor sem birom eltalalni.
Utobbi sem remekel celloveszetben, mondjuk ezt betudhatom a 87%-os legenysegnek is. -
yarsley
aktív tag
Miert szeretjuk a francia tankokat?
A heten megint lesz 4 darab bonus kodom 7500g+1ho prem 7,5k-ert
-
p06
senior tag
Nem csalódok a magyarokban
Srácot (Nuke97) (Super Pershing) IS3-al átlőtte öcsém (a toronynál a +páncél mellett). Erre elkezd gold noobozni, majd miután megírtuk neki szépen angolul, hogy szívesen továbbítjuk a Replay-t. Akkor elkezdett románozni magyarul természetesen
, indoklásként, hogy a Super Pershing-et még az ObjectXX (már nem emlékszem) sem lövi át elölről. 11k csata után ilyet állít..... Utána any*zott ezerrel.
Ilyenkor ég az ember arcáról a bőr, hogy "ilyenekkel" él egy országban....
Viszont, hogy ON is legyen:
Érdemes szenvedni a Su85-el mert eddig nem igazán jött be. A többinek is hasonlóan rossz a páncélja ?
Köszönöm! -
kanyipicske
tag
válasz
Scheffer #48124 üzenetére
"Nagyon sok profi klán van az előttem szólok között. Ha klánt keresel válaszd bármelyiket, vagy válasz minket, nem ezek a toborzások fogják eldönteni melyik a te klánod. Mivel jó játékosokat szeretnénk ezért nem garantált, hogy mindenki felvételt nyer, de nem ragaszkodunk kézzel lábbal ahhoz, hogy 1337 legyen az e-péniszed mérete."
azért ezen sírtam -
Scheffer
tag
válasz
psycroptic #48132 üzenetére
Természetesen áprilisi tréfa.
-
Fel
addikt
Egyszerűsítik a nemrég elindított "Super 6" bajnokság szabályrendszerét / működését is: Simplifying the Super 6
TournamentTorment.---------------------------------------------------------
Az a piros szemű kutya nem akar kibújni a garázsból? Dobjak neki csontot?
-
Chris0321
veterán
Végre ez is sikerült. Top tank voltam, 8 kill jött össze.
Győzelem El Halluf 2013. április 1. 13:13:34
Jármű M7
Szerzett tapasztalat 2 380 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 27 001
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
nyunyu
félisten
TKnal a kilott tankbol felszallo angyal az valami aprilisi trefa akar lenni?
Screenshotot sikerult nem loni rola.Rendes killnel nincsen.
-
SoulReaver
veterán
Nincs kedve valakinek szakaszozni? E-75 -nek gyúrok a 12.8 -as lövegre...(még 28k xp)
ma egészen jól adja a meccseket, de azért jó lenne ha nem a szerencsén múlna..
-
Fel
addikt
válasz
#24889344 #48117 üzenetére
Ilyen billentyűparancs, hogy "Tűzoltás" nincs. A fogyócikkek slotjainak a gyorsbillentyűi alapból a 4, 5, 6. Ezek közül változtasd azt space-re, vagy jobb klikkre, amelyikbe rakod a poroltót.
vendingo: Az alacsony szintűek csak ennyit tudnak (450 m talán..). De a tier 4-esek a fejlesztett lövegeikkel már jobbak.
----------------------------------------------------
Egy kis betekintés a 8.5-ben érkező új funciókba: Exclusive Version 8.5 Preview!
-
vendingo
veterán
A magasabb szintű artyk messzebb tudnak lőni?
Most t3-as arty-m van, de eléggé vérszegény... -
törölt tag
Írtátok, hogy a space gombra teszitek a tūzoltás funkciót. Sehol se találom, hogy hol lehet átállítani. Valaki leírja nekem?
Köszönöm. -
GrooveHero
addikt
válasz
Scheffer #48112 üzenetére
Igen, van bent a házban vmi kis dög, piros szemei vannak. sztem a piros szem darabja 7 mega
És a legdurvább, hogy alap állapotvan sztem alszik, csak amikor húzogatod az egeret a tankjaidon alul és ilyen hülye hangot ad, akkor nyitja ki a szemét, biztos felébreszti a hang -
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #48104 üzenetére
Szép.
Istennézetből még durvább,pont feléd szálnak.Gondolom a jónép a völgyön át próbálkozott átmenni? Ha a város felől így bejöhettek.
(#48105) Enzolord Inkább 1 napig infinite ammo,meg godmod,meg noclip(ha már lúd)
-
Scheffer
tag
válasz
GrooveHero #48101 üzenetére
Ott van benne valami gonosz kis lény - biztos amiatt.
-
myckey
veterán
válasz
Antonius1978 #48092 üzenetére
ezt pont most lőttem
Tegnapi nap folyamán több ilyen köröm is volt.
sikerült is 28 meccs alatt,úgy 700-800 ezret összehozni.mint a képen is látható,prémium fiók nélkül
üröm az örömben,hogy nem jár 8 killekre a Medál,mint TR5 től.lenne már pár darabAzt azért hozzáteszem,hogy kötél idegek kellenek,mert több csatát is magam hozok le,szóval ver a víz rendesen
Az XP miatt mutattam meg,hogy valóban nem egyszerű 1000 felett hozni TR5-től lefele
-
sith7
félisten
válasz
Enzolord #48107 üzenetére
5 db 10 - es volt a csapatban, és megálltak a térkép bal alsó sarkában, és vártak ... amikor elkezdtem írogatni, hogy camping ? parking ? stb., na akkor nagy kegyesen elindultak, majd amikor felderítettem 3 enemyt, és kaptam egy lövést, akkor megkaptam, hogy ezért kell előremenni ??? - 350 hp ???
-
sith7
félisten
A tier 10 tankok javítása nagyon drága ?
vagy mivel lehet megmagyarázni, hogy 10 - es tank sose megy előre, hanem megvárja, amíg elhullik a csapat ? -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #48104 üzenetére
Baazzz, de kemény..
Azért remélem, nem lesz benne olyan áprilisi tréfa, hogy kilőhetetlen enemy, meg mindenről pattanó gold, esetleg mérföld széles célzókör, olyan szórással, mint nagymamám süteménykészítő nyújtódeszkabelisztező hadművelete.. -
xtmod
senior tag
üdv.
a háborús háttérzajok működnek a 0.8.4 esetében?
-
GrooveHero
addikt
Kutyaház a garázsban Löwe felirattal, ez nagyon kellett, ez volt 17 mega?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest