- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
Na egy igazán jó csata 50 120-al. Két unicum játékos is volt tier X-el az ellenfélnél. Aggódtam is, hogy mi lesz. De szerencsére szegény T110E5-ös 1SBP-s srácba a csata elején sikerült beletolnom a teljes tárat és még ki is gyújtottam. Csak egy lövést tudott hozzátenni a csatához a szegény pára. Aztán a T-62, majd a Conquerror kapott egy komplett tárat. Kedvelem, ha nem kell használnom a C gombot.
(#46198) vhw
A tier IX-es T34-et ne szídjad! A kedvenc tankom volt, amíg nem ment le prémiumba. Mai napig bánom ilyen szempontból, hogy olvastam ezt a fórumot és hagytam magam megvezetni az IS-7 felé. Ha nem lett volna a prémiumba átrakás, valószínűleg sosem játszottam volna ezzel a tankkal, amit bizony nagyon sajnálnék. Az amerikai heavy vonal akkor is és most is a legjobb az egész játékban véleményem szerint, ha figyelembe vesszük, hogy milyen tankokon kell átverekedni magunkat. Mert hiába nagyon király az FV215 b, ha olyan "heavy"-kel kel játszanod, mint a Caernavron...
Ja és alátámasztásul íme egy screenshot a hőskorból:
-
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #46197 üzenetére
Semmilyen tuljadonságában nem jobb mint az E75, de legalább rosszabb...
Én is hagynám a fenébe, rá se bírok nézni, de már van rajta ~100k xp... (mikor visszavettem ~70k volt, de elfelejtettem mennyire is hulladék volt, most kezdi újra megértetni velem...)
Nem baj... ha a Tier9 T34-et kibírtam (sőt!) akkor ez a vacak már ne fogjon ki rajtam. -
GrooveHero
addikt
Nehogy leessen ám
nem lenne rossz gép, de a hátsó torony miatt szegényem nagyon sokat bukik a harcértékéből. E-75 sokkal jobb, még ha ugyan az az ágyú, akkor is. De azért tud pattogni még az a front, ha úgy adódik, páárszor már kimeszelték az elejét hófehérre
Régen Veled és Virkirrel elég sokat toltuk, de akkor még csak a 10.5-ös lett meg rá, jó mondjuk ez bétában volt. -
nevyk01
csendes tag
valaki szakasz? tier8... unom már hogy mindig vereség mert senki nem csinál semmit csak én
-
KaLeun
senior tag
válasz
jano_77 #46063 üzenetére
Igen, talán már volt itt is linkelve. Viszont ez a Valentine elég friss.
(#46042) fradi81: Beleolvastam a hozzászólásokba.... :facepalm: Újratelepítették a játékot, amikor az frissítést kért. Ezek más WoT-tal játszanak? Mert nekem simán beadta a launchert, de magamtól is el tudtam volna indítani.
-
nyunyu
félisten
Hellcat temahoz:
Cseri5 juzer 24 meccs alatt szerzett vele 6687XP-t.Az joszerivel arra sem eleg, hogy kifejleszd az M1A2 agyut (5800XP), nem hogy a lanctalp+nagyobb torony+M3 AT kombot is megvedd.
(Ha nem T49 felol jottel volna, hanem Wolverine felol, akkor meglenne az M1A2)Magyarul van egy full stock tankod, persze, hogy nem mesz vele semmire.
Plane, hogy az ilyen, keves pancelzattal rendelkezo tankokat szokni kell, meg kell tanulni helyesen hasznalni a mozgekonysagukat.
Esz nelkul elorerohanunk az nem egy kifizetodo strategia.Gondoltam most leduplazom a HCt, de szokas szerint csak negyedikre sikerult.
Pedig ilyeneket sebeztem vele koronkent: 1518, 892, 1244, 1728
Szoval altalaban nem rajtam ment el a meccs... -
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #46181 üzenetére
Én még csak most vagyok féltávon, de már egyszer eladtam 4-5 hónappal ezelőtt. Nem rég vettem vissza.
De már megint rezeg a léc... -
jahrn
senior tag
Nekem nincs belam, de inkabb az jojjon szembe mint barmely mas tier 9 hvy. Igazabol a Sidescraper-en kivul nem latok benne semmi pozitivumot. (a szerver statok szerint is a leggyengebb WR-el rendelkezo t9 hvy, mondjuk erdekesebb lenne ha az atlagsebzest is hozzatennek)
(#46169) Cseri0058 Nem a tank igazodik hozzad, hanem te a tankhoz. Ha igy allsz hozza lehet h sikeresebb leszel a cicussal.
-
Imilenni
addikt
Egész jó kis gép ez a Tigris
-
philoxenia
MODERÁTOR
A hangnem és a szóhasználat maradjon civilizált keretek között, ha kérhetjük!
-
vhw
addikt
Na jó, akkor beszéljünk a VK4502 B(éláról).
Szerintem meg ez a szar tank.
De kíváncsi vagyok mások véleményére. -
tank1
tag
válasz
druGh1 #46131 üzenetére
Ha tízet helyez jobbra és kettőt balra, akkor sem készítettem volna képet róla, mivel számomra semmi nem múlik rajta. Csupán megragadta figyelmem, hogy még a kettővel osztás sem megy minden alkalommal.
#46132: hellcattal is a második vonalban kell harcolni, mivel papírból van. Persze nehéz betartani, mert gyors.
Szerintem jó kis gép. -
myckey
veterán
válasz
Cseri0058 #46132 üzenetére
nem igazán értelek.
van egy tank,aminek jól használható ágyúja van.
jó sebessége
akár rejtőzködni is lehet veletávolabbról lazán ki lehet osztani egy rakat sebzést.
ott a nagy tempó.......szépen kinézel egy ellenfelet,lősz,otthagyod a picsába,átmész egy ,másik helrye,megint telibe versz egyet,megint változtatod a helyzeted......
igazán kellemetlen ellenfél,csak nem szabad beleszaladni a lecsóba,mert akkor könnyen szarrá lőnek -
fradi81
veterán
Tankszázadban volt párszor hogy az ellenfél csapatában csak hellcat volt, mindig nagy bukó lett a vége, a sok kv-1s csak nézte honnan lövik
-
.mf
veterán
válasz
Cseri0058 #46123 üzenetére
Hahahahahahaha lol fail
Nem mondom magam jó játékosnak, mondjuk erős közepes, jelenleg 54.5%-on állok; de a Hellcat egy iszonyat jó gép, még én is 63% winrate, 1.53 átlag-frag, 1151 átlag-dmg-nél vagyok vele.
Nem szabad, hogy rádlőjenek. Maradj távol, másodvonalban, rejtőzködve. Használd ki a sebességét és menj olyan helyekre, ahonnan nem számítanak rád; s ha észrevesznek, akkor gyorsan el tudsz menekülni. Fedezék. Ha már észrevettek, mielőtt kijössz fedezékből lőni, mindig figyelj, hogy ne rád célozzanak, ne rád figyeljenek, addig vidd be a lövéseket.
-
Moleman
addikt
válasz
Cseri0058 #46123 üzenetére
Tanulj meg vele játszani. Az egyik legélvezetesebb tank a játékban. (Csak annyiban TD, hogy jó a lövege és lassan forog a tornya, más játékstílus kell vele. De ha a T49 felől jöttél, megszokhattad.)
Vegyél vissza a stílusodból, se mi, se a tank nem tehet róla, hogy nem tudsz vele játszani.
-
-
fradi81
veterán
Át lehet szerkeszteni, vagy van olyan stat pack ami a levonások utáni megmaradt pénzt jelzi ki a jobb alsó sarokban?
-
mm epic fail
azért nagy nehezen lehozták a srácok. igaz előtte 21 lövést kaptam, az artyt nem számolva.
aszongya' a majom, hogy "we are defending".
mondom neki, hogy a def nem egyenlő a kempeléssel.
de hát nem érti az ökör baromja.
ez az m103 volt.mod:
ja igen, a -1es JP2 lőtt ki engem. gondolom azt sem számolja elszenvedett találatnak. -
L-e-f-i-e
senior tag
Nah a sok fanyalgó így WG úgy WG az elsők között megy majd képeslapot küldeni a WG-nek mostazonnal egy kis aranyért cserébe
Sokkal egyszerűbb lett volna mondjuk emailben küldeni de így is jó, a postaköltséget remélhetőleg megtérítik
Ha jól értelmeztem Ápr 12. előtti feladás a lényeg beérkezni utána is beérkezhet hozzájuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest