- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
SoulReaver #48391 üzenetére
Hiú ábránd.. Rá kell menni ezekre a "versenyekre". Minden verzióval érkeznek új tankok, így szinte biztos, hogy minden update után lesz lehetőség Type 59 / Type 62-t nyerni.
Nagy valószínűség szerint, emiatt sem fog visszakerülni a boltba a Type, még ideiglenesen sem. -
gagyenkov
tag
válasz
SoulReaver #48391 üzenetére
Nem kéne!
-
SoulReaver
veterán
Születés napra vajon miféle prém tankokat lehet majd venni? type 59 -et vissza rakhatnák annyi időre, h megvegyem..
-
gagyenkov
tag
válasz
Steelheart2 #48388 üzenetére
Ha van egy prém vasad akkor abba használhatod az azonos nemzet és kategória személyzetét! Nem kell rá kiképezni őket! Feltéve, hogy azonos az elosztásuk és a létszámuk!
-
Steelheart2
őstag
válasz
gagyenkov #48386 üzenetére
Szia.Ez a prémtankosndolog hogy müködik.Ha veszeknegy prém tankot,akkor oda-vissza pakolhatom büntetés nélkül az embereket tanktipus és nemzeten belül?
Ajánlanátok valami jo prémtankot?Gondolom szülinapkor lessz valami akcio rájuk.Most van 1800 aranyam.Abbol szeretnék gazdálkodni.Most jelenleg német,orosz és angol tankjaim vannak.A T-25 ös jo választás volna?Mennék tovább a német medium ágon.Jelenleg a pz3/4 ki van fejlesztve. -
X Factor
addikt
Sziasztok annak a modnak mi a neve, amivel a garázsban nációk és egyéb dolgok alapján rendezni tudjátok a harckocsikat? 3 fül szokott lenni, sokaknál látom.
-
Fel
addikt
Frissül a 8.5 infó az "In Development" részben: [link] Egy-egy új kép a német tankokról, és egy kis rövid leírás róluk.
-
bartucc
addikt
válasz
Napfénysüti #48376 üzenetére
Ja, tényleg. Kicsit se lenne idegesítő bármelyik is.
-
vhw
addikt
válasz
Napfénysüti #48376 üzenetére
Látom ezt se ússzuk meg... még fél év múlva is be fogja linkelni valaki, hogy most ezeket mikor fogják beletenni? (ahogy a ratte-vel is tapasztalhattuk)
-
bartucc
addikt
Biztosan ki lett már tárgyalva, de ezentúl ezek is élni fognak, in-game, csatákban?
-
aginor
veterán
Gondolkozz el a T20-on. Gyors, 90-es ágyú van rajta (160pen, 240dmg ha jól emlékszem) pattani nem pattan róla semmi, de legalább kicsi a sziluettje, és az ágyú miatt elég nagyot tud ütni.
Összehasonlítás képpen: 3002 ágyúja 132pen 220dmg, panther 198pen és valami 150dmg, comet 148pen 150dmg, T-43-on is csak 85-öss ágyú van most már 140pen 160dmg (vagy fordítva, már nem emlékszem), KV13-at pedig nem ismerem.gagyenkov: mi ez a mod, amit a tankikonokra raktál?
-
Djuree
félisten
megnéztem tegnap ezt a fehér tigrist (melóban túlórában pont jó volt
), hát elment, de a vége felé már semmi értelme nem volt, mintha egy másik film lett volna. félbe is maradt, legalább kilőhették volna vagy vmi még lett volna vele.
-
Atlantis
veterán
Amit te keresel, az a Comet. Gyorsabb, mint a Panther, gyorsabban tölt, mozgékonyabb, nagyon jó a gun depression, mellé kategóriájában tűrhetően kemény (és kerekített) a torony, amúgy sok tekintetben (célzás, pontosság, páncél) meg kb. ugyanaz. Átütése sajnos kevesebb.
T-43/KV-13 szerintem már nem olyan pontos, második vonalba jobb az angol.
-
gy-daniel
tag
Azért a panthert nem nevezném gyors mozgásúnak. A vk36-nál érzetre alig gyorsabb. A top ágyúig pedig nem egy leányálom. A vk3002db már fürgébb, elég sokszor pattint, de nem adnak hozzá normális ágyút. amx-ek meg... azok teljesen más stílust igényelnek. Kezdetben spottolni szoktam velük, aztán ha fogy a népsűrűség, akkor besegítve vmelyik nagyobbnak levadászom az egyedül maradtakat. Csak néha kevés az a 36 lőszer, amit vinni tud
. A többi hetes medet/lightot csak ellenfélként ismerem, így azokról nem nyilatkoznék.
-
jano_77
nagyúr
Panther szerintem is pont az a tank, amit leírtál.
Azonban, ha szeretnél egy másikat is, akkor én ajánlom figyelmedbe a KV-13 orosz médiumot, ami igen mozgékony, szerintem egészen jól lehet vele sebezni és viszonylag sokszor képes pattintani is.
Egy próbát szerintem megér. -
.mf
veterán
válasz
Plasticbomb #48325 üzenetére
Nem-nem, olvasd el mégegyszer és gondolj bele jobban. Én a valószínűleg jobb látótávommal nem láttam a felderített IS3-ast, ő viszont látott engem. Ilyen hogy lehetséges? Draw distance se válasz erre.
-
vJokka
aktív tag
OMG, gondoltam megyek egy utolsó csatát. Majdnem sikerült el******
[link]
-
Phvhun
őstag
Kipróbálnám a klánosdit.
Van valahova felvétel?
Legnagyobb tankom egy majdnem maxos "churchill VII" -
nyunyu
félisten
Legjobb forgotornyu hetes TD? Persze, hogy a Panther.
Masfelszer akkora HPja van, mint a T25/2-nek, korrekt pancelzat, lenyegesen nagyobb pen+sokkal pontosabb agyu.
4-500m-rol kenyelmesen lehet vele csipegetni az ellenfeleket.Kozelharcot persze nem kell eroltetni, mert konnyen ugy jar, mint egy eszetlen Hellcat.
-
Ch4os
aktív tag
Tudom, hogy már 8millióan feltették ezt a a kérdés, de hátha nem unjátok még.
Keresek olyan tier7 tankot amely gyorsan tölt, pontos, és gyors mozgású, nem érdekel ha kisebb as sebzés.
Most a VK3601 nekem lassú, a nagy csöve jól üt, pontos, de lassan tölt talán a kisebb csövet jobban élvezem, de az meg nem ez a lomha gép alá való. KV-1(S) irány is zsákutcának tűnik.
Haver cromvell iránya lehet esetleg jó út?
Esetleg a francia emx? (nem próbáltam)Igazából valamilyen 2. soros de ha kell előre spot-oló gép kellene. Egyfajta troll machine.
(Arty-ban már megtaláltam a SU-26 személyében.)
Bármilyen őrült ötlet érdekel. Köszönöm.
-
vJokka
aktív tag
Nem nagyon bírom ezt a Comet-et, de most egész jól adta: [link]
-
Godefroy
senior tag
Mik ezek az idiota hangok most a garázsban... oroszlán üvöltés stb.M
-
vbbb
őstag
válasz
Enzolord #48346 üzenetére
Szerintem csak akkor ha mindent ki tudsz rá fejleszteni free xp-ből. Nekem megvolt minden a láncot és a legjobb ágyút kivéve, de borzalmas a statisztikám vele. Annyira lassú és arty-s pályákat ad hozzá 3-4db-al, hogy nehéz frageket meg dmgt gyűjteni.
Egyszer volt, hogy sikerült 4000 felett sebeznem és több killt is begyűjteni nyílt terepen, de buktuk a csatát akkor is...én maradtam utoljára.
Igazából már nem is szeretek menni vele...remélem az új ágyú majd változtat rajta. Prémiummal a csaták általában veszteségesek ha meghalok...a végsebesség kb 16-17kmh...oyeaaa -
-
törölt tag
-
válasz
#95904256 #48342 üzenetére
depression, hogy a vízszinteshez képest mennyit tud kitérni az ágyú negatív irányba, azaz lefele. ettől depression. (hanyatlás, leszorítás, süllyedés, etc.)
a dispersion pedig, hogy mennyire szór x méteren.
pl: a 2. vh-ban a legkisebb szórása a panther 75ösének volt (2km-re is valami 40-50centi), míg az isu152-nek már 200 méterre is kétséges volt, hogy eltalálja-e, amit célbavett.
tehát a dipersionje az L100-nak nagyon kicsi, az isu-nak meg brutális.depressionben is nagyon jó az E75, simán beleér a cső az elülső lámpába xD
-
törölt tag
-
törölt tag
Vajon mit jelent a noob? Érdekes, hogy mindig akkor mondogatják, mikor vesztésre állunk...
-
válasz
Remus389 #48333 üzenetére
szerinted?
KT-el annyi a bajom, hogy zabálja a lóvét... prém nélkül persze (az előző hsz is prém nélkül értendő).
a 105ös jó ágyú, csak... alig kerül kevesebbe a skuló, mint az e75 128-asába. szerintem nem nagyon éri meg 105össel használni... én 88assal toltam, valami 5.5 alatt töltött, és köpködte a 200-220 dmg-ket. A 105ös valami 7.6 alatt töltött ha jól emlékszem, és 280-300akat sebzett... 4* annyi pénzért... köszi wg.e75-el volt régebben egy 76 találatos replayem, de már nem tudom merre van... ha meg van egyáltalán... ott is az arty lőtt ki, a T34, Is8, Is3, meg ilyen mazsolák egyszerűen lepattantak. A végén már HE-vel lőttek 20-40dmg-ket okozva, 10/4szer
szóval szerintem nagyon fun tank, de néha meghülyül, és az istennek sem akar eltalálni semmit, még 80 méterre sem...
meg az artykat nagyon utálni fogod vele -
Veatta
aktív tag
Nem tud valaki olyan modról amivel távolságot lehet mérni,nem csak a tankok távolságát, hanem a tereptárgyakét is?
-
vbbb
őstag
A T95-öt miért rakja a játék mindig sivatagi vagy mezős pályára minimális védelem nélkül artyk ellen? És olyankor is 3db az induló szám belőlük. Városi pálya még véletlenül se...köszi
-
válasz
Remus389 #48051 üzenetére
2200 e75 menettel a hátam mögött:
átlagosan 3.5k dmg-re nulszás/minimálisan nyereséges.
ha tudsz t10-est lőni, akkor már 3k is nyereséges lehet (erősen függ a lepattanóktól, 0dmg-től), t9-ben 3.5k már nyereséges lehet, t8-at lősz, ott kell 4k legalább.
ezek nagyon sacc számok, a legjobb, ha t10-re ammo rack-et lősz 2k hp-ra, az nagyon tejel ;D
ezeket úgy kell érteni, hogy kilőttek.
cirka 18-20k a javítás, bő 1k egy skuló...
viszont egy kibaszott jó tank
mostanában azt vettem (hallottam) észre, hogy a t10-es td-k is gold-al lőnek, nem ap-vel.
full hull down-ban jgpze100 is pattog róla szépen... ufp rengetegszer pattint, torony sem papírból van.
jó tank az e75, nagyon jó, csak kell bele a legjobb motor, a 128as ágyú, meg egy fain legénység, cluch-brakingel, 5*100 repairral, BIA-val, ramming skillel, meg vstab-al, ventivel, töltővel.
ha sikerül 3as csapatot csinálnod e75-ökkel, kevés meccset fogtok veszteni... -
Sunsetjoy
aktív tag
Pont most keresnek ebbe a fan movie sorozatba replayeket. Ahol light vagy medium tankkal ugratnak és úgy érnek földet hogy nem megy gallyra a felfüggesztés.
Lásd itt, miről van szó.
Remélem nem gond, másik fórumon linkelték, de láttam, hogy épp szóbakerült a sorozat.
-
memphis221
tag
válasz
GrooveHero #48326 üzenetére
köszönöm!
-
Tenken
őstag
válasz
Pocok256 #48323 üzenetére
Teljesen igazad van. Számtalanszor ki lett már tárgyalva, ami engem illet én már belefáradtam, hogy értetlenkedjek miatta. Jelen állás szerint nincs alternatívája a WoT-nak, így a wg annyira lehet pofátlan amennyire nem szégyenli. Nyilván ez azt jelenti, hogy megpróbálnak egy határon belül maradni, hogy ne veszítsenek túl sok embert emiatt. Persze egyúttal próbálják kitolni is ezt tűréshatárt szép folyamatosan. Igazából szerintem ez a játékosok hibája, illetve azok-é akik fizetnek/fizettek be nekik ilyen feltételek mellett.
Azt tudom mondani amit én is próbálok elsajátítani. Nem elég, hogy te jól játszol és azt teszed amit kell az adott helyzetben, meg kell próbálni kalkulálni a melléd osztott szerencsétlenekkel is. Van amelyiket lehet irányítani egy kicsit, van amikor jobb, ha csatlakozol a lemmingekhez bízva, hogy a horda hamarabb befoglalja az ellenséges bázist. A fő cél az, hogy életben maradj, persze nem basecamp-el. Ami engem illet már ott tartok, hogy simán tk-zok is, ha úgy ítélem meg, hogy az adott helyen egy jó fedezéket nyerek a hullájával.
-
GrooveHero
addikt
válasz
memphis221 #48322 üzenetére
A garázsban alul van egy olyan, hogy tank companies, vagy tank századok, nem tudom milyen néven van. Oda rá mész, és választasz. Vannak csak magyarok is, mikor hogy. Lehet válogatni.
-
Plasticbomb
addikt
félreértések elkerülése érdekében, a draw distance, és a tank látótávja két külön dolog. A draw distance az, amikor valakit felspottol előtted valaki kb 500 méterre, és azt te is egyből látod. Ez a játék grafikai motorjának a beállítása. csak azokat a tankokat látod rendesen is, akik ezen az 500 méteren belül vannak. A spot rendszer, hogy kit mikor látsz meg, már a tankodtól és az ellenfél rejtőzködő képességétől is függ.
-
memphis221
tag
sziasztok!
Hol tudok keresni tank századot?
vagy tudtok ahova bevesznek!
üdv
-
vendingo
veterán
Hogy lehet megszabadulni az április 1 baromságtól? Baromira idegesít.
Hiába törlöm a file-t, nem indul el utána a játék. -
Pocok256
veterán
Komolyan mondom ez a WOT MM egy rakás *****..... Mikor lecsusztam 50% alá win rate nél akkor elkezdett velem egyszintű tankokkal összepakolni aminek csupa win lett az eredménye... Most hogy ujra 50% fölött járok megint folyamat tier 6 os tankokkal pakolja össze az én tier 4 es tankjaimat .... De ennek komolyan mi értelme van nem fér a fejembe ....
-
remington2
senior tag
válasz
babferi #48281 üzenetére
Ezek a vízpartra szorult, tíz másodpercen belül megdöglő tankra gyöngytakonyként ráugró, egymás után a vízbe csúszó és szintúgy megdöglő ellenfelek priceless jelenségek
Kár, hogy a fuldokló nem kap xp-t, így csak passzív damage, de a csapata jól jár vele.
Egy "Baywatch" achi járhatna érte.
-
Kowi84
aktív tag
Amikor úgy van megadva egy löveg értéke hogy x-y az hogy dől el hogy konkrétan mennyi pl: kínai löveg tűzgyorsaság 20-26,1)
-
myckey
veterán
A SU-122-54 tank vadászról mi a véleményetek?
Esetleg van valaki,aki rendelkezik eme jószággal?Neki ugranék majd szerintem.Ez a gép érdekelne arról az "új" Szovjet TD ágról
-
-
Remus389
veterán
-
Csabi04
tag
Egy pár napja a csatáim 70%-at elvesztem. Néha meg a duplázás sincs meg, amíg tart a szegfejekkel összerakás nem játszok sokat.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest