- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
Speedlink88 #48899 üzenetére
Tesztszerverre én éjjel jártam eddig, akkor nem volt különösebb gond a bejutás. Most még nem töltöttem le mert kedves szolgáltatóm a duplázás helyett felezte a net sebességet és 220-240 kb/s-al nincs kedvem nekiállni.
-
Speedlink88
csendes tag
válasz
Antonius1978 #48898 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tesztszervere meg képtelenség feljutni csak mondom, mikor direkt korán ébredtem hogy bejussak de akkor is 20-30ezredik voltam a sorban...
-
válasz
KaLeun #48878 üzenetére
erre találták ki az "optimalizáció" szót.
ha két magod van kettőt hajt, ha négy, négyet, ha SLI/crossfire-d akkor két videókártyát...
mindig a halflife2-t szoktam felhozni példának, brutál jó grafikát lehetett belőle varázsolni anno bármilyen gépen (a gép képességeihez képest) -
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
tgulyas #48887 üzenetére
Még nem vásároltam bankkártyával, így nem tudom hogy te mondjuk melyik módon vettél. De egyes bankoknál és szolgáltatásoknál a bankközi utalás nem megy egyik percről a másikra. Vagyis akár 2 nap is eltelhet köztük.
Persze ha már fizettél kártyával aranyért máskor is (és mondjuk rövid ideig tartott akkor a vásárlás), és csak most adódott gond, akkor utána lehet kérdezni az wot supportnál.
-
sith7
félisten
válasz
Speedlink88 #48882 üzenetére
T26E4
pattogós, sokan nem tudják hol kell lőni, engem egyszer egy Tiger 2, és egy T34 lőtt, és 24 lövést kaptam be, mire ki tudtak lőni, emellett lassú, és kisebb a pen - je mint a többinek, viszont, ha van 6-7 találatod, akkor az már szépen hozza a kreditet
de előtte mindenképpen menj vele pár kört a tesztszerveren
-
fradi81
veterán
válasz
Antonius1978 #48888 üzenetére
jelenteni lehet, CTRL, jobb klikk a nevére és ott idle/bot
-
Jolet
őstag
mégiscsak megcsinálja a wotreplay a youtubeos videót:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hWiQnSflbpw
-
Antonius1978
addikt
Valaki elmagyarazna hogy hogyan kell ugymond feljelenteni a jatekosokat ?
Eddig meg nem tettem meg, de mostmar kezdek mergelodni.
Egy tuzer vegig nem volt a gep mellett, es miatta vesztettunk.
Az ilyen menjen az apja f@szaba, remelem egy idore kib@sszak a jatekbol. -
tgulyas
senior tag
Üdv,
tudna valaki segíteni abban hogy tegnap vásároltam aranyat bank kártyával de nem jött meg , mit lehet ilyen kor tenni ?
Mindig így vásárolok és eddig nem volt gond az összeget leveték a számlám roll de ha belépek a játékba ott nincs arany . -
Veatta
aktív tag
válasz
"Végül is nekem az a lényeg hogy pattogjanak le róla a lövedékek," ilyen prémium tankról nem tudok. Tényleg a teszt szerveren való kipróbálás lenne a legjobb, mert utána nem mondhatnád, hogy rossz tankot javasoltunk, mert pl a T34-nek vannak pattogós részei de azt ki is kell tudni használni, amúgy egy tier 5 heavy is simán átlő. Stb.
-
Sunsetjoy
aktív tag
A VGA melegedése a megfagyást okozhatja, de hogy hálózati hibát generáljon...
Anno olyannal szembesültem, hogy egy alaplapi hálókártya egy gyári lemezes hálókártyadriverrel képes volt alkalmanként csak úgy eldobálni a netet + fagyasztani a gépet.Netes játéknál a megfagyás nem csak a helyi gép hibája okozhatja, ha elvész az egész kapcsolat, először piszok módon akadni kezd, majd röviddel később "megáll".
Amúgy mennyire meleg az a VGA? Próbáld lenézni mondjuk egy Everest programmal, futás közben.
Anno egy rossz szellőzésű kártyánál codmw2 közben összejött 85 celsius fok, de nem akadt, ugyanakkor nem ment szét a net sem. (azóta passzív hűtéssel persze már jobb, 20-30 fokkalEgy krónikus melegedőnél szerintem a rendszert is kiugrasztja az ágyból, nem csak egy játékot.
Akár táphiba is lehet, hogy terhelésnél leesik a szufla a vga felé (bár ez sem annyira valószínű). Elsősorban hálózati hiba lehet, de jobb, ha az ember fia végig próbálgat minden hardverelemet más játékokkal és programokkal is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Menj fel tesztre és próbálgasd őket.
-
kirjak
aktív tag
válasz
Én IS-6 ra szavazok ha mindent figyelembe veszek.
Azért a tulajdonságokon kívül szerintem fontos hogy élvezd is a játékot hiszen sokat fogsz menni a prémiumoddal. -
Dobi 562
addikt
válasz
Speedlink88 #48880 üzenetére
Nyilván a 8-asok közül válassz ha van rá pénzed és a farmolás a cél. Döntsd el neked melyik játékstílus jön be, mert amit felsoroltál azok között van: TD, heavy, heavynek álcázott med, mednek álcázott heavy. Plusz azt is figyelembe veheted, hogy melyik ágat akarod vinni hosszú távon, mert prémium tankokba, azonos nemzet azonos kategóriájú tankjából átképzés nélkül beleültetheted a legényeket.
Itt találsz pár elemzést is.
-
Speedlink88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni hogy a felsorolt tankok közül "mostanában" melyiket érdemesebb megvásárolni?
Premium VIII: T-34 , Löwe, FCM50-t, IS-6, Super Pershing, Jagdtiger 88
Premium VII: PZ/M10 vagy Su-122-44
-
-
DVlad
őstag
Urak!
A vga melegedése okozhat olyan jelenséget, hogy megfagy a játék és "a kiszolgáló nem található" üzenet után alig lehet bezárni a wot-ot? -
kirjak
aktív tag
válasz
Napfénysüti #48783 üzenetére
Egyetértek! Én még BÉNA vagyok és bár nem vagyok rá büszke, vállalom.
Ami biztos hogy FEJLŐDÖK!
Erre viszont büszke vagyok vagy örülök neki vagy fogalmazhatnék sokféle módon.
Sok dmg- mindenkinek! -
SoulReaver
veterán
Bár csak mindennap ilyen jó lenne hozzám a játék.... E-75 is és IS-3 is olyan pontosak voltak...
soxor meg sem vártam, h össze szűküljön a célkereszt és simán eltalálta amit akartam..
több volt a max vagy akörüli sebzés is... mindennap ilyennek kellene lennie, bár kora délután nem volt ennyire jó... De az is lehet, h nem voltam ráhangolódva
A lényeg, h kimaxoltam az E-75 -öt... a kis 92 tonnáját úgy teszi veszi most már, h csak na
-
Looserke
őstag
mekkora az esély egy esetleges tier8 prémium tank leárazásra vagy esetleg type59 gift shopba kerülésére a WOT szülinapon?
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #48853 üzenetére
-
jahrn
senior tag
válasz
nyunyu #48848 üzenetére
Az ISU frontja 90mm, raadasul nem is igazan dontott. Az igazi gaz vele h ugy fordul mint a terhes balna. Mondjuk sokan (auto aim?) telibelovik a jo nagy gun mantlet-et, az lepattan.
Cserebe viszont...ocsemmel szoktunk menni troll platoonokat, o Ferdi en ugye ISU - priceless. -
Timyyy
őstag
Wins / Battles 3 / 11 27.2%
Látszik kezdődik a hétvége. Jó is hogy nem leszek, erre nincs szükségem... majd hétfőn újra
-
OberMotz
aktív tag
-
Linkin
senior tag
A jgpanther2 mennyivel tölt?
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
fradi81 #48850 üzenetére
Kb. a random egyedül (nem szakaszban) olyan dolog, hogy 1 csatába kerülsz 29 másik játékossal. Ebből 15 a meccs kezdetekor távolabb van tőled a térképen - őket kell lőni. A másik 14 pedig lehet, hogy nem fog akadályozni, vagy kinyírni valahogy.
Ha ebből indulunk ki, akkor kb. helyben is vagyunk. Minden egyéb csak kozmetika
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #48820 üzenetére
-
-
babferi
tag
válasz
Sunsetjoy #48842 üzenetére
Mar jo ideje nem toltam ISU-val , de a kovetkezot lehet elmondani rola . Sjnos a legkonyebben beloheto T8 TD . Amig nincs meg a BL10 addig szenvedos , a BL9C-t meg nem is erdemes kifejleszteni ! A SU-rol orokolt 122-es sajnos T8 TD-re mar edes keves . En azt mondom amig nincs meg a BL10 erdemes a a 152mm-es trollal hasznalni . Nem egy sniper loveg , de azzal legalabb 300-400-t + kritikus talalat(ok) siman mennek a T9 hevykre szembol ! Plussz legalabb szokja az ember a BL10 fealinget .
-
bullseye
addikt
válasz
Axel007 #48841 üzenetére
T29 jó, de azért nem mindig lő ki egy tigrist azonnal
Arty-t meg ugyanúgy sok idióta játszik, minden minden mást, sőt kicsit talán többen is, mert egyszerűnek tűnik - és a szintjükön az is. De egy fedezékben lévő heavy-re pl. nem fog rálőni normális arty, és általában közelharcban sem támogatnak, mert ha mellémegy a lövés...
A noobozás meg... egyik mai meccsemben AMX 50-100-zal egész tűrhetően mentem, 3 kill 1600 sebzés (nem egy nagy szám, de még mindig nem éreztem rá), majd a halálom után egy KV1S személyesen elkezdett noobozni meg beszólogatni. picivel több mint fele akkora WN6-ja volt, mint nekem, ilyen esetben nem is érdekel. Összesítésben kiderült, hogy 300+ sebzést hozott össze...
Ha egy 1600+ WN6-os valaki anyáz, általában utána gondolok, mert esélyes, hogy igaza van. De még ott sem minden esetben, néha csak ideges a szentem. -
Hege565
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/130405/shot_810_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egyik kedves játékbeli ismerősöm osztotta ezt a képet meg veletek, én segítek neki, hogy mások számára is elérhető legyen. Maradjunk annyiban, hogy csúnya dolog egy csapattól, amit ők az említett képen tesznek vagy inkább nem tesznek. -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Timyyy #48801 üzenetére
Nem vagyok se topjátékos, se zöldnövény, de amikor megvettem az ISU-152-est (ugye felrakva az SU-152 topgunja rá, minden más fontos alapon) és elkezdtem játszani...
Úgy lendületből összejött 15 vereség zsinórban (2 napra elosztva). Új jármű és még egy fika 200 xp duplázás se jött össze, nem hogy bármilyen duplázás. Most volt múlt hétvégén. Aztán 16. meccsre megtört a jég.Tudom, igen pocsék vagyok, de ez tényleg egy retardmágnes
Első tier8-as td ami megvan, de elég harcias lesz a 10% körüli wr feltornázása
-
Axel007
tag
Üdv mindenkinek.
Most tervezem a T29 megvételét, de csak jó lehet, ha abból indulok ki, hogy a full Hp-s Tigrisemet egy lövéssel elintézte.
Más, régen tényleg jók voltak a meccsek, vagy nekem van rossz napom, mert mostanában némelyiktől az idegbaj kerget főleg az artyktól. Történt az, hogy mentem a SU-100-al 5:5-re állt az állás szépen szedegetem lefele az ellen, mondom az artynak meg a másik 3 vk3601-esnek segítsenek, erre ők meg se mozdultak, se egy lövés, se semmi, majd a végén elkezd noobozni, mikor egyessével leszedték őket. Másik esetnél egy tier 8-7-6-5-4 csatánál a tier5-ös arty miért a tier 4-es tankkal foglalkozik, mikor a tier8-ra tűztámogatást kérnek és semmi reagálás (artysok magyarázzák már meg kérem).Bocs ha egy kicsit hosszú voltam.
-
SoulReaver
veterán
Jajj de vártam
Replay is érdekes
replay
-
Mustaros
aktív tag
válasz
SoulReaver #48833 üzenetére
Tolhatjuk. Mustaros néven megtalálsz.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
csaabz #48827 üzenetére
Az szép
Nekem az 55% elérése az idei cél, de rögös út vezet odáig. Az elmúlt napokban szerencsére jól ment a játék században és randomban is és ez ha kicsit is, de azért látszik is a statomon.Randomban többnyire az EU2 szerveren megyek és nincs is vele gondom, de században már problémásabb csatába kerülni, mivel alig van ellenfél. Eddig még nem volt olyan vészes, de tegnapelőtt este már csak egyedül a mi klánunk várt közepes századra. Kénytelenek voltunk visszamenni az EU1-re
-
SoulReaver
veterán
Szakasz valaki? t8 vagy t9? 2 ember esetleg?
-
nyunyu
félisten
válasz
Csabi04 #48817 üzenetére
Próbálgattam a teszt szerveren a Tiger P-t. Szembetalálkoztam egy másik Tiger P-el de ahányszor meglőttem a tornyát lepattant róla a lövedék. Az o lövései mind áthatoltak(valószínűleg prémium lőszert használt). Lehetséges hogy ennyire pattintson a tornya?
TigerP-nek pont a tornya a weak spot, max akkor pattint, ha telibelovod a lovegpajzsot.
Ala/melle/fole celozva rohogve atutik a kisebb tankok is.200 koruli pen ellen a lovegpajzs sem er sokat.
-
forras2
őstag
Ez a hétvégi "event" csak elmaradt áprilisi tréfa, igaz?
-
törölt tag
90 csata után még van olyan tag aki T3 tankkal mészárolja a csapattársakat...
A harmadik tag legyilkolása után reportolva lett. Közli, azt hitte mi vagyunk az ellenség... -
csaabz
őstag
Az elmúlt napokban végre összejött az összesített 62%-os győzelmi arány.
Az érdekessége az, hogy pont mostanában éreztem úgy, hogy kicsit sok volt a játékból.
Próbáltam jókat menni, inkább damage-re koncentrálni... Mentem sokat tier 6-tal és utólag tier 8-al. Ez utóbbi AMX 50 100 és KV-4. -
Enzolord
addikt
válasz
Érdekes, Virkirnek meg egy másik Fotósoppolt kép van kinn, fordított leosztásban....
(#48825) marked one94 Ne is mondd, ahelyett, hogy játszanátok rendesen...
-
Bingisz
addikt
válasz
Hát ezt így senki nem fogja elhinni
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #48821 üzenetére
Tegnap du meg ma 35 000 xp-t kalapáltam össze hogy meglegyen az ISU, sok ilyen becsusszant mint ez, vagy ez, vagy pedig ez.
2000 fölött nagyon sokszor lövöldöztem, de a 3000 sem volt olyan ritka, mint ahogy látszik, és egyre jobban belejöttem a végén. Lehetne ezzel sokkal jobb is a statom mint amilyen, de már el is adtam, én ezzel nem foglalkozok, így is kevés az időm játszani, azért halmozódnak a kifejlesztett, de meg nem vett tankok is pl.marked one94: köszi
-
Timyyy
őstag
válasz
virkir #48806 üzenetére
Egye kukac, most az egyszer megbocsájtó leszek
legalább egyedül nem volt kedvem tovább nyomni, és rászántam magam a tanulásra, holnap vizsgázok...
Napfénysüti: ugye hogy sokkal jobb mint a troll ágyú... igaz hogy lehet vigyorogni amikor elpöffent egy 800-acskát de igen igen ritka, a D25S-el (vagy mi a szösz a top löveg neve) meg 6,3 másodpercenként lőttem a 350-400-akat elég jó pontossággal, úgyhogy mégiscsak jobban megéri. Na mg úgyis ez kell az ISU-ra is, amíg nincs BL10, és legalább már tier7-ben letudtam, nem 8-ban kell kifejleszteni még ezeket is.
-
Csabi04
tag
Próbálgattam a teszt szerveren a Tiger P-t. Szembetalálkoztam egy másik Tiger P-el de ahányszor meglőttem a tornyát lepattant róla a lövedék. Az o lövései mind áthatoltak(valószínűleg prémium lőszert használt). Lehetséges hogy ennyire pattintson a tornya?
-
vbbb
őstag
válasz
Remus389 #48800 üzenetére
Igen én is arra gondoltam, hogy csak pár darabot lehessen vinni és csak azokon a tankokon amiken volt vetőcső eredetileg is. A füstöt meg csak megtudnák oldani valahogyan, a kilőtt tankok is égnek és az sem fogja vissza a gépet túlzottan. Kikapcsolni, tiltani viszont ne lehessen semmilyen mod-al mert akkor kb felesleges az egész. Oldják meg szépen!
Amúgy lehet van is erről valami fórum, majd utána nézek.
mod:
Nem voltak véletlenül a ködgránátvetőn kívül olyan töltetek amik ugyancsak álcázó füstöt okoztak?
Mert így azért elég sok tank tudná használni... -
Mustaros
aktív tag
válasz
Napfénysüti #48813 üzenetére
ohh , elnézést
, én a su-t kimaxoltam
-
krisss93
aktív tag
Újonc----
Jött, látott, győzött -
Mustaros
aktív tag
válasz
Napfénysüti #48808 üzenetére
Egyébként ki volt ez az eltitkolom a nevem hüledelek?
-
Mustaros
aktív tag
válasz
Napfénysüti #48808 üzenetére
Igen szoktam még wotozni
Én a középső löveget kihagytam.. ha arra a 44000 xps-re gondolsz vagy mennyi (asszem 122mm)
Érdemes egyből a bl10-re menni , bár a másikat alap lánc-cal is fel lehet rakni. -
-
Mustaros
aktív tag
Valaki esetleg tud valamit a titokzatos új tier 10-es csodákról?? ezek
-
virkir
veterán
válasz
Timyyy #48801 üzenetére
Na aztán majd jól eladod félúton mint én. Nálam az egy hatalmas retardmágnesként működött.
Más.
Nem szoktam mostanában lóbálni de előkerült hóhányózsolti aztán mivel tudtam játszani mentünk pár kört ma is. (bocsika attól aki tudja ki de így jött ki a lépés nem direkt hanyagoltam)
Emez az utolsó meg igen jól esett, szerencsére időben kilőtték így én tudtam lopni a killeket -
Timyyy
őstag
Véééégreeeeeeee!!!
Researched:
ISU-152 researched. Undistributed experience spent: 75000. Free Experience spent: 0.Már annyira vártam
így legalább ez a 4. tankom amit pénzhiány miatt nem tudok megvenni (a T25 AT, T25/2, és a VK3002DB mellett...)
Most pedig nekifekszek 28 000 xp-nek, és kifejlesztem a Jagdtiger-t is!
Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest