- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nevyk01
csendes tag
valaki arty tippek? egyzserüen 10/7 lövés mellé megy mert mindig akkor mozdul el amikor már kattintottam ...
-
bullseye
addikt
válasz
Napfénysüti #49197 üzenetére
Most is olvashattad, hogy amikor lejáróban van a prém, akkor direkt extra erősen szopat a WG, hogy kapjál észbe és vegyél újat. Úgyhogy erre vigyázz!
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Napfénysüti #49194 üzenetére
Érzem én, hidd el
(pont amiatt írtam)
Tudom, hogy arra gondoltál, hogy itt a fórumban már többen tudni véltek prém fiók miatti nyerősorozatot és kedvezőbb MM sorsolást is. Amíg ezzel valaki csak önmagát nyugtatja, nincs is gond; da ha cáfolhtatlan tényként hírdeti, az már nincs rendben. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
myckey #49196 üzenetére
Srácok igazatok van! 9 zsinórban vesztes prémes csata után a 10. körben Igor aktiválta végre a prémium "csak nyerek mert fizetek" szolgáltatást! Már rohadtul ideje volt mert nem azért tömöm a WG-t pénzzel hogy 8-as prém tankommal csak szívjak!
Ui: kedves Igor! Remélem 30 napra állítottad a szolgáltatást mert annyit vettem. Ha kevesebb ideig nyerek reklamálok a supportnál!
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #49188 üzenetére
az nem úgy van az!
Igor még nem aktivált téged a rendszerben,el kell telnie pár órának,majd csak utána leszel nyerő ágonlátszik még kevés prémed volt
-
törölt tag
válasz
sajnos nem a prémtől függ hanem melyik ágra sorsol a wargaming szopó vagy nyerő
ha szopón vagy csinálhatsz bármit én 2-3 vesztes csatánként újraindítom a játékot ha ez sem segít akkor néha a routert is
de bármit csinálhatsz szopni fogsz ha nem akarják, hogy nyerj
és nem az a legnagyobb baj hogy lámákhoz sorsol, hanem hogy nem lősz át senkit, ha meg mégis akkor a minimumot adja be sőt szerintem ilyenkor még a látótávod is csökken legalábbis én így érzem -
Antonius1978
addikt
válasz
BloodRay #49187 üzenetére
Ertem, es koszonom. Lehet hogy a rekesz talalat annak volt koszonheto, hogy aki ott lott meg, annak megvan az a kifestos kis progi, de mondjuk en is ugy jottem ki fedezekbol, hogy pont elol a bal szelen tudta az illeto megloni, lehetett veletlen is.Akkor egyelore nem kepzem at, aztan ha meglesz az E50M, akkor majd meglatom.
Termeszetesen lehet jo sebzeseket ezzel is kiosztani, osszeadtam a 3 csata sebzeset, es 7600 jott ki, az atlag 2500 sebzes (a jelen csatakra).
A 190 csatabol mondjuk 150et vagy tobbet a Parduc 2 lovegevel mentem, nem is csoda hogy 0,5 kilott tank csatankent, igy is csoda hogy ennyit elertem...Aha, az elozo kepeken az 5-bol 2 tankot felokleltem en is
Van mar vele 1 kamikazem, es egy Lopakodo medalom is, rohejes, most nem tudom felidezni a palyat, de egyedul befoglaltam a bazist, ugy, hogy egy ellenfel sem latott megEgyetertek, hogyha rosszul helyezkednek el a tarsaid az adott palyan, akkor ha eloremesz, halott vagy...
Ezert nem is szeretem a 8-9-10es csatakat, a 6-os es 7-es szinten erzem jol magam, mert ott nem doglesz bele egybol 2-3 lovesbe.VHW : a megjegyzesedre egy hatalmas rohej volt a valasz reszemrol
GY-DANIEL : nem jossz be egy kis 7es JP gyujtogetesre ?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Mert tényleg nincs ilyen "kivételezés". Se prém fiókkal, se prém tankkal.
Jó, az utóbbi esetében lehet tier könnyítés, mint pl a 8.8JT, de ott T10-ben tényleg nem elég az ágyú. Másrészről pedig T8-T9-ben is keményen meg kell küzdeni, ha jó kredithozamot akar az ember -
Speedlink88
csendes tag
válasz
myckey #49186 üzenetére
Na majd így fogok cselekedni, de így is kerültem a front közeli "élményt".
De majd kitartóbb leszek, csak hát már a mai Wot-zás fúú, 1 tankkal vagy a 10. meccsnél lett win, persze akkor meg az van ha nyerünk alig találok el valakit, mostanában kezdem úgy érezni hogy elszállt a szerencsém a wot-ban
-
gy-daniel
tag
válasz
A wg serveren az MM-ben még nem írtak át a prem listára. Kicsit várj, és mindent nyerni fogsz
-
vhw
addikt
válasz
Az azért van, mert csak most vettél.
Eddig mért nem vettél?! -
Napfénysüti
nagyúr
Ki volt aki azt mondta hogy prémmel jobb csapatba dob az MM vagy jobban megy a játék?
Ma vettem prémet és eddig az összes csatám bukta. Na ennyit erről. -
BloodRay
veterán
válasz
Antonius1978 #49178 üzenetére
E50M nem szokott nálam túl gyakran ammo rack-et kapni. De legalábbis semmiképp nem olyan gyakran mint az E50. Amit a sebességéről írtál az tény, de sajnos ha emelkedőre(kulcsfontosságú helyek általában ilyenek) kellene felmenni akkor már problémás a dolog. Ettől függetlenül persze én is szeretem a tankot és igen jókat lehet vele pl rammelgetni ha sikerül nekilendülni.
E50M-el nekem egyébként 47% csak a győzelmi arányom épp(E50-et 50%-al adtam el múlt héten), de mindig egyedül játszok és általában nem prémiummal. 10-es szinten pedig pár idióta kapásból vesztésre ítélheti a meccset sajnos. Ennek ellenére az átlagsebzés tűrhető vele(nem vagyok játékban, a netbookról meg most nem tudom megnézni), és természetesen bőven több tankot lőttem ki vele mint ahány csatát mentem. -
myckey
veterán
válasz
Speedlink88 #49184 üzenetére
alapjában azzal a géppel jobb megbújni,orvul támadni,sniperkedni
gyengébb ágyú esetén,olyan helyekre menni,ahol nem ütközöl nagy ellenállásba,lehet ez Medium tank pont isaztán lehet HE-vel is lőni,hogy legalább legyen sebzésed.
mondanám még a gold lőszert is,de az pénzügyi gondjaidat nem oldja meg,ellenben XP jobban termelődik a sebzés végett
lényeg hogy minél tovább próbálj életben maradni,és az esetlegesen elkószált gépeket is meg lehet lepni
még valami:
az a tr7 Gun is pontos,szóval könnyedén tudsz vele gyenge pontokat lőni.
töltési ideje is jó,meg a célzási sebesség isbár ez nagyon közhely Német gépről lévén szó
-
Djuree
félisten
válasz
GrooveHero #49182 üzenetére
mind1 mi, csak féláron legyen az a lényeg, megvesszük
-
Speedlink88
csendes tag
Köszönöm
Lenne még egy kérdésem, most tartok még a Tiger-nél és hát elég nyögvenyelősen megy VII ágyúval, sok a lepattanó még némely VII heavy tankról is, a kérdésem az lenne hogy ti ilyenkor sz*r ágyúval mit szoktatok csinálni hogy azért ha nyerünk akkor ne legyen kevés xp-m ? Mert alig van így is sebzésem, vesztességes a credit hozzam is, olyan mintha X tankot tartanék fent, nevetséges az egész,vagy én vagyok béna, de ez így
-
Antonius1978
addikt
válasz
GrooveHero #49180 üzenetére
A kepessegek elvetese van most 20 ezer helyett 10 ezerert koponyankent.
A baj nem a penz, hanem a legeny tudasa, 237% van, es 250 kell, hogy elvetes utan 200 maradjon, erted ?Gondoltam, ha mar irok az E50-rol, megyek vele par kort.
Az elso kor siralmas, Siegfried-en 800 sebzessel kifingtam, utanna Mines-on 2000 sebzessel 2en tartottunk 1 oldalt 3 tank ellen, kifingtam, de nyertunk, aztan a 3ik korom ilyen lettUI : valaki meg tudna mondani akkor, hogy az E50M mennyire serulekeny a loszer rekeszt illetoen ?
Mert ha nem erosen serulekeny, akkor most hagyom a fenebe az E50 legenyseget, inkabb a JP-vel gyujtom a zsozsot.Koszonom. -
törölt tag
válasz
GrooveHero #49180 üzenetére
nem az átképzés hanem a skill resetelés van féláron
-
GrooveHero
addikt
válasz
Antonius1978 #49178 üzenetére
Most féláron van az átképzés, ha jól rémlik
-
Antonius1978
addikt
válasz
BloodRay #49152 üzenetére
Hat az teny, hogy elegge lassa gyorsul, es nem is fordul olyan remekul, viszont ha felveszi a sebesseget, akkor tartja is nagyjabol sik terepen.
Pattanni is tud pattintani, neha szerencses az ember...Ami nem tetszik, az az ammo rack serules, persze lehet olyannal akadtam ossze parszor, akik hasznaljak azt a felfestos reteget, ami mutatja hogy mi hol van.
Az ilyeneket egybol rugnam ki fiok torlessel egyutt...
Most szeretnek a legenysegre egy "biztonsagos elhelyezes dolgot" - de mar elcsesztem, vagy 2x atkepeztem oket, es most megint nem fogom atkepezni oket.Azaz szeretnem, de meg sok tp kell oda, hogy 200% legyen elvetes utan.
Amugy az E50M mennyire szeret ammo racket kapni ?
Ha nagyon, akkor muszaj atkepezzem a toltot biztonsagos elhelyezesre, ha meg nem kap sokat, akkor maradhat igy is.Az E50-el nekem jelenleg 50% a nyeresi aranyom, 2es Kivalo sofor jelvennyel, 191 csata mellett kilottem 111 tankot, atlagsebzest nem tudok, olyan 900-1000 korul volt emlekeim szerint.
Termeszetesen minden a banat alap volt rajta, es hat a Parduc 2 lovegevel nem sok vizet zavarsz az elejen.
Aztan valahogy meglett a legjobb loveg, az mar jobban tetszik.A lanc volt hatra, mert vettem olyan nagyobb teherbiro kiegeszito lancot, de mar untam a vegen, es elcsesztem vagy 20-30 ezer szabad tp-t, de attol sem lett sokkal jobb.
Nem rossz tank, de annyira nem imadom, remelem az E50M jobban fog tetszeni. -
GrooveHero
addikt
válasz
Remus389 #49171 üzenetére
Csak HE-vel kell lőnöd, az AP akkor jó, ha tuti bukó a kör, és már jönnek az ellenség tankjai, na abba még bele lehet ereszteni egy bő 1000-est, oszt úgyis vége. de ha sebezni akarsz, akkor csak HE.
A nagy ágyúval lehet vicces dolgokat csinálni. E-75 full hp-ról rotty. T95 úgyszinteén...stb..stb...De az 1600 hp-s T34(amcsi) is kijött nagy bőszen, oszt kapott egyet, kullogott is vissza 50-60 hp-valBinLaden kolléga sokat tudna mesélni a 203-as B-4-es ágyú áldásos tevékenységéről
-
Speedlink88
csendes tag
Szerintetek ezek közül melyik legyen T32 vagy Tiger II ?
Igazából mind2 tetszett a tesztszerveren, mindegyiket jól használom, csak nem tudok dönteni! -
Remus389
veterán
válasz
GrooveHero #49170 üzenetére
de azzal, na jó megpróbálom he-vel
de úgyis próbáltam, nem sokkal jobb, mindegy akkor ezentúl úgy tolom hátha
viszont a panceltoroben néha poén ha betalal
-
virkir
veterán
válasz
SoulReaver #49161 üzenetére
Ilyenkor pingelj egy sima bix.hu-t. Ha attól is ilyen adatokat kapsz akkor egyértelműen a szolgáltatód a hunyó.
Ha az jó akkor jön még tracerute mert lehet másfelől kapod mint pl én és egy köztes szerver szívat. -
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #49161 üzenetére
Eléggé le lehet terhelve a szerverük,ha ennyire nincs ping.
-
Pete55555
addikt
Matilda (Tier4 angol) legénységre ki mit ajánl ? Azért kérdezem, mert ugye medre, első skill általában a javítás lenne mindenkinek, de a matilda az nem az a kifejezett közepes tank, de nem is heavy
Igazából a camo-n gondolkodtam el, hogy jó ötlet lenne-e, vagy maradjak a javításnál -
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #49150 üzenetére
Én ugyanolyan béna voltam E50-nel, mint a Patton-nel.
Egyiktől se kell félni, annyi a különbség, hogy E50 ellen egyből tárazzák be az arany lőszert, a Patton-t meg a sima is átviszi. Manapság a páncél semmit nem ér. Rammolni viszont jó az E50-nel.
E50M nem rossz, a statom ugyan béna vele, de magát a tankot ettől függetlenül kedvelem. Remek ágyúja van. M48 Patton még csak kifejlesztve van, amint lesz rá kredit, meg fogom venni, annak ellenére is vonz az a tank, hogy az elődjéért nem voltam oda.
-
BloodRay
veterán
válasz
Napfénysüti #49150 üzenetére
Azért szidják sokan szerintem, mert nem igazi med. Túl nagy és lomha annak, emiatt pl a medeknek való stratégiai helyekre nem lehet vele odaérni időben, vagy csak szimplán szétlőnének közben ha oda akarna menni vele az ember. Ettől függetlenül én szerettem azt is és az E50M-et is. Csak épp nehéz utóbbival pl csatát eldönteni és így jó win rátát elérni egyedül. T10-ben sok kretén mellett sebezhetek pl bármennyit szinte E50M-el, lehozni egy meccset egyedül kb esélytelen.
-
BloodRay
veterán
válasz
Napfénysüti #49146 üzenetére
E50/E50M-nek van az egyik legpontosabb ágyúja a játékban.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bullseye #49140 üzenetére
Pershinget szerettem. T-44 is nagyon bejön 8-as szinten. Oké a Patton még nem fullos közel se nyilván úgy sokkal jobb gép lesz de valahogy eddig nagyon nem fogott meg. Tényleg alig merem most elővenni így meg nem tudom mikor lesz fullos.
E-50-nek pontos az ágyúja? Mert szeretek sokszor jó messziről lőni ezért is kedvelem a német gépeket.
Mondjuk ez még odébb van most épp a Pz 3/4-nél járok csak. -
AlexWolf
senior tag
válasz
Angel1981 #49133 üzenetére
Szerintem valamelyik addon kavarhat be. Én úgy vettem észre, hogy a legtöbb problémát a minimapot módosító addonok szokták jelenteni.
Nekem olyan volt, hogy elindítottam a játékot, a WoT indítóvideó után egyből asztalra vágott.
mivel előtte pont új minimapot raktam fel így egyből leszedtem és megjavult. (Regebben is volt problémám a minimap addonokkal, volt olyan is, hogy randomban dobált ki a játék.)szóval ha használsz minimap addont az lesz a ludas.
-
BloodRay
veterán
válasz
Vikthor #49142 üzenetére
Öcsém próbálta(én fogok arra menni majd), ő azt mondta, nagyon agilis, szerinte a T54-énél jobban forog. Az ágyúja nagyon pontos és jó a kitéríthetősége. Papírnak papír, de 10-es szintem az E50M-em sem sok mindent pattin, úgyhogy majdnem mindegy a kettő közötti páncélzatbeli különbség. Sebességre 65 körül van a vége, kellemesen is gyorsul.
Én már nagyon várom. Azt nem tudja valaki biztosra, hogy valóban a Pz 3/4-ből indul erre egy teljesen új ág? -
8.5 public teszten próbálta már vki a Tier 10-es Leopard I medium tankot? Mennyire életképes, sokat pattan róla ha meglövik, mert elég kevésnek tűnik az armorja... Ágyúja milyen?
-
Pete55555
addikt
válasz
forras2 #49134 üzenetére
Hát..végül is felgyorsulhat annyira, de pl kanyarodni lassabban tud. KV-1S-el tudok flankelni, megkerülni másik tankot, VK-val ez azért érdekesebb mutatvány. Nem véletlenül írtam úgy, ahogy, sokszor a VK inkább heavy mint med, a KV meg fordítva, persze kicsit sarkítottam, de többen is alátámasztották ezt utána.
-
bullseye
addikt
válasz
Napfénysüti #49121 üzenetére
Én mindkettővel éppen a T10 felé cammogok. Patton szerintem teljesen papír, míg az E-50 néha nagyon pattintgatós kedvében van, és talán pontosabb is, de Pattonnal mintha többet sebeznék - direkt megnéztem, nem igaz... az összes statom rosszabb Pattonnal, de azzal már megvan az ász, tehát valamiben könnyebb, és úgy maradt meg bennem, mint sok szívás, de pár nagyon élvezetes csata. De amint kifejlesztem a T10-et eladom. Igazából a kérdés az, mi áll közelebb hozzád stílusban egy igaz meg, vagy egy fél-heavy
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Tegnap IS 3 nyomtam egy csatát és az ellennél is volt egy hazánk fia IS 3-al.
Nevére pontosan nem emlékszem melózok telóról vagyok de valami Baret vagy valami hasonló volt a neve!
Én gyilokgep néven voltam ha magadra ismersz írj lécci pm-et!Köszi! -
jimmy74
őstag
válasz
gzbotii #49128 üzenetére
valamikor mind2-vel tele van a tököm de szerintem kezd el mindkettőt!
Szerintem a Vk-val jobban kell figyelni,nehezebb vele!Nem tudom neked mi jön be?Heavy vagy med?Sokszor a Vk a heavy!Nem csak azért mert kv1s elég lenerfelt lett szerintem hanem a vk elég lassan forog -mozog ahhoz képest hogy med!Inkább a kettő közt van:se med se heavy.
Hát a kv1s még mindig elég OP tank,ezzel biztosan élvezetesebb a többség erre szavazna de ez a te játékstilusodtól függ hogy neked mi a jó!
Én pl több mint 16000 csata után nem vagyok hajlandó amx-ekkel rohangálni-scout-olni!
Nem is akarom fejleszteni ezt az ágat!Nem érdekel!Pedig jók!
-
-
Angel1981
veterán
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy csatabetöltésnél 10 / 4 esetből szó nélkül kivág a winbe?
Újratöltésnél minden ok, és pont beérek mire lejár a visszaszámlálás, de akkor is zavaró.
Valami javaslat? (XP-t használok)
Köszi előre is! -
gzbotii
nagyúr
Szerintetek, melyikre jobb raallni es kifejleszteni: KV-1S vagy VK3601H.
Tudom, hogy ket kullon nemzet meg med vs heavy, de most csak egyre lenne energiam es free XP + elit pancelosokrol atvaltani..
Melyikkel nagyobb elvezett/konnyebb jatszani, szerintetek? -
törölt tag
Helóka
A kérdésem a következő: ha egy tankból pl. heavy átültetem a legénységet ugyanazon nemzet nagyobb szintű heavy-jébe, akkor átképzem, de ha vissza szeretném őket tenni az eredeti tankba, újra át kell képeznem őket?
-
Fel
addikt
-
Joe-T
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Az emil címem amin regisztráltam a Wot-ot megválzozott. A kérdésem az lenne, hogy a régi emil címem kicserélését az újra csak a Wot fejlesztőin vagy supportján keresztül tudom megtenni vagy van lehetőség online átírására az új címnek?
A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #49121 üzenetére
e-50 sztem sokkal jobb. pattontól nem félek, e-50-től meg...hát igen
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #49113 üzenetére
Ez jó hír épp nemrég kezdtem a német med ágat. Talán egy fél év és elérhetem az E-50M-et.
Mondjuk eredetileg csak a Panther II-t céloztam meg de lehet vinném tovább az ágat.
Esetleg egy kérdés ahhoz akinek mindkettő van: E-50 és M46 Patton milyen egymáshoz képest? Utóbbi van de nem fullos közel se és alig merem sajnos elővenni.Nem igazán szerettem eddig meg.
-
Pete55555
addikt
válasz
E-50M-et alátámasztom
Piszok jó, és nem egy ismerősömtől hallottam már ugyanezt.
Más:
Jó ez a tesztszerver... IS-3-at, TigerII-t próbálgatom, mindkettő iszonyat jóTiger 2- vel első csatában 5 frag, 3800 dmg, és az IS sem roszabb. Jók lesznek ezek, örülök, hogy ezeken az ágakon indultam el anno.
T26E4-et is próbáltam, az is egy vicc, bár az ellenféltől függ... ha moha az ellen, akkor átmegyek mindenkin, ha nem, akkor érdekesebb a dolog, de nem rosz gép, ha véletlen leakcióznák, lehet beújítanékl egyet -
válasz
na jó, csak odaáig el kell jutni... addig el fogsz használni pár teherautónyi porraloltót
e50m az jó med, sőt talán jelenleg a legjobb... de majd azt is lenerfelik... bár sokak szerint nem nerfelnek tankot.(#49114) DVlad:
nekem a T92 a mumusom, 10/1 onehitel 1920hp-ról...juhúúú, csak 2000-es sor van teszt1-re
-
Patrick76496
őstag
Akkor ne játssz német tankkal. Légy te is a komcsi országok (USSR, PRC) tankjainak rajongója.
De ha nagyon német géppel szeretnék játszani, akkor próbáld ki az E-50M-et. Kegyetlen jó. Szvsz az egyik legjobb 10--es med. Oké, hogy az is nagy, viszont nem igazán gyullad ki. Ha már úgy is kreditért vásárolhatóak a fogyócikkek 8.5CT1-en, gondoltam feltuningolom rendesen. Ment rá BiA, venti és Csokoládé.
Mondanom sem kell, így lett a játék legpontosabb tankja, az a 0,26 rendesen odabax.
Olyannyira durva, hogy autoaim-mel még 400 méterről is megszeretgeti az M48A1-et.
-
mynames
senior tag
Megvettem a T29-et! Freeből feltetem a max csövet.
Ez egy állat, azt hiszem a legjobb 7-es amit eddig használtam! -
Fel
addikt
Biztosan. Neki(k) nem igazán kell csengetni érte. Régebben voltak azok a wg courrier eventek, mikor ki kellett lőni a wg-s játékost, akkor láttam képet/videót, ahol látszott, hogy a tier 2-3 tankon is minden csupa gold
Nem csak a lőszer, hanem a fogyócikkek is.
Nekem az volt fura, hogy OL bevallottan nagy közepes tank fan, aztán a P2-vel van össz-vissz 2 csatája.. (abból csak 1, az előbbi win)
Nade... Itt van a Nagyfőnök, egy igazi teuton fanatik: [link]
-
forras2
őstag
válasz
Steelheart2 #49103 üzenetére
Én nem éreztem rá a Stugra. Már feladtam és nem fogom vissza venni még egyszer.... Nekem nem jött be.
-
Djuree
félisten
válasz
kanyipicske #49102 üzenetére
bármit beállíthat magának ha akar
-
Steelheart2
őstag
válasz
forras2 #49093 üzenetére
Stug nagyon is jo TD.Ne add fel.Jo legénységgel nagyon pontos és gyorsan tölt.Kedvenc TD-m.Meg is tartom.Már a második legénységet képzem benne.Az elsö már a jagdpantherban csücsül és adom nekik a 3.skillt.4000 csatámbol kb 1000 stuggal mentem.A jagdpz4 nem olyan jo.Nem tudod annyira mozgatni viuszinte irányba a löveget.A panther már jobb,csak nem fogsz tudni rejtözködni.Itt már jol jön a 6.érzék.
Aktív témák
Hirdetés
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Alters teszt
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest