- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #46499 üzenetére
Sokkal erősebb, az biztos. Nem is szedem le így azt a 4,5 gigát. Majd jövő héten asztalin kipróbálom. Köszi a választ mindenkinek
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
leikomessi #46493 üzenetére
Adataimnál ott a gép.
Na azon is kompromisszumos grafika kell, hogy meglegyen a normál FPS. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
leikomessi #46496 üzenetére
Full HD-t azt netbookon el is felejtheted. Sőt az előző gépemből kiindulva szerintem maga a játék se fog még a legkisebb felbontáson se értelmesen futni.
-
Mcray
senior tag
válasz
Axel007 #46485 üzenetére
Alap állapotban a Tigris H-ról áthozott cuccokkal is jó. Ha ugyanúgy használod mint a Tigris H-t akkor sokkal jobb.
Lehet csak nincs szerencsém, de míg a sima Tigris H-val nem szoktam egyből elhalni arty támadás alatt, addig a Tigris 2-vel már volt olyan köröm, hogy az első ellenséges (arty) lövés(ek?) kinyírt, mert valaki felderített az ellen csapatból. Tanuk szerint egyszerre két GWPanther lövést kaptam be két irányból...BOOM
-
Djuree
félisten
válasz
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Nem nagyon, diavetítés lesz belőle, még az Ivyn is akadozik ha nagyobb felbontáson tolod.
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Netbookon érdemes próbálkozni a játékkal? (1.5 GHz Intel Atom DualCore, 2 GB DDR3, Intel 3150 256 MB videó)
-
Dobi 562
addikt
válasz
Axel007 #46485 üzenetére
Érdemes megnézni a WG saját készítésű bemutató videóját, a Királytigrisről:
World Of Tanks. Guide Park - PzKpfw VIB Tiger II
Bemutatják az előnyeit, hátrányait és adnak pár hasznos tanácsot a használatához.
-
Axel007
tag
válasz
FoBCRaistlin #46484 üzenetére
A Tiger II milyen a saját osztályán belül? Jobb, mint a Tiger (H) a sajátján belül.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Axel007 #46479 üzenetére
Nekem a P jobban tetszett elsőre az adatai alapján. Hiába tudják hol kell lőni, jobban pattog mint a sima tigris.
Illetve nekem a Fredi is kelleni fog, ami a P-ből jön. (igaz jóval drágábban mint a TD ágból.)Én a Tiger P-ből csináltam meg a a simát, visszafelé ez nem megy? Csak mert asszem ilyen 25K kellett csak hozzá.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Axel007 #46482 üzenetére
A TigerP valóban állat tank. Imádom a front hullját és az ágyúját.
Én azért vettem meg a TigerP-t, mert szeretnék egy Ferdit és inkább erről az ágról fejlesztem ki, mert a td vonalon a Hetzernél meguntam. Viszont ha meglesz a Ferdi kicsit cinkes lesz, mert így 2 ágyút is ki kell fejlesztenem majd 1 helyett + a motort sem ártana, mert az olvasottak alapján amíg nincs nagy motor addig tetű lassú szóval nem lesz leányálom.
-
Axel007
tag
válasz
Djuree #46481 üzenetére
Akkor az lesz ahogy gondoltam. Mivel a Tiger (H) nagyon bejött, akkor megcsinálom a másik ágat a Tiger (P)-ig és a Tiger (H)-t meg tovább viszem. Bár kiváncsi vagyok van-e olyan jó a saját osztályán belül a Tiger II, mint a Tiger (H). Igaz így is elég lassan haladok, mivel 7 ágat viszek egyszerre.
-
Djuree
félisten
válasz
Axel007 #46479 üzenetére
szép eredmény
tiger p sztem jobb a tigernél. felfelé sztem a másik vonal jobb, a henschel, de nekem jobban bejön ez a porsche ág, jobban tetszenek a tankok. de a tiger II, meg az e-75 jobban használható, e-100-nál viszont sztem jobb a maus. bár mindkettő elég korlátozott. városban verhetetlenek ahova az arty nem tud belőni, meg nem nagyon tudják megforgatni őket.
nekem megvan a t9-es vk béla, lassú, de sztem jó kis tank, főleg majd ha meglesz a nagyágyú -
Axel007
tag
Üdv mindenkinek!
Srácok mint mindig most is igazatok van az M6-os a 90mm ágyújával überkirály. Íme a mai első csatám vele (szerintetek ez egy átlagos eredmény).
Illetve egy kérdésem lenne: Most elindultam a Tiger (P) vonalon. A Tiger (P) a rendes Tiger-hez viszonyítva milyen, valamint a Tiger (P) vonalán a többi tankok felfelé milyenek.
Köszi a válaszokat.
-
babferi
tag
Mai elso T29es koromben sikerult kifognom egy majoparadet . El Halluf , Encounter , toppon vagyok egy IS es egy TigerP es egy T25/2 tarsasagaban . Delrol indulunk , nincs arty , elindulunk top tankok az A2/3 hoz. Az IS er oda elsonek , jo erosen kikukucskal , megsorozzak , marad 87 HP-ja . Mi beerunk es az ellen hevijeivel szepen elkezdodik a csiki-csuki. Az IS beall mogem es folyamatosan elkezd tolni ki ill. nem tudok tole viszabb huzodni . Megkerem , hogy hagyja abba , ne toljon . Miatta be is szedek egy tobb mint 300 as lovest , raadasul tovabbra is tol . Kilottem a francba a majomjat , persze levont a jatek ezert tolem majd 4k kreditet
. Kar , hogy nem lehet az ilyen arcokat szurni . Egyebkent meg nyertunk es egy eleg korrekt kort sikerult zarnom .
-
Dobi 562
addikt
válasz
zsloti #46475 üzenetére
Mert a replay-t nem a launcher exéjéhez kéne társítani hanem a worldoftanks.exe-hez.
-------------------------------------------------------------------
(#46468) Spenike: a te hsz.-eid 90%-a is OFF. Az OFF topikban különben nyugodtabb a légkör, ott nincsen napi troll vs mindenki showműsor, meg kinyilatkoztató emberek sem járnak oda.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #46343 üzenetére
Én is most tartok a T-34-1-nél és nagyon tetszik. A KV-13-at el is adtam a francba, azzal valahogy nem sikerült boldogulnom. Ez a kis kínai lapostank viszont egy gonosz kis dög. A magasabb 8-as heavyk-re is bátran rá merek menni arctámadózni, a hullt nem igen tudják lőni, olyan kicsi a tank, a torony meg pattint sok mindent. Tegnap 2 löwe lett így felgyújtva, biztos örültek nekem.
Ha a T-34-2 is hasonló stílusú lesz (márpedig stat alapján az lesz), akkor azt még biztos megveszem.
A 9-es az egy olyan T-54 féleségnek tűnik, még nem döntöttem el, hogy a T-54-et farmolom ki vagy a WZ-120-at, a WZ-121 meg nem bolygat. -
Djuree
félisten
nyomtam egy kört a reggeli súlyzózás közben type59-el. hát nem lett rossz, 80k pénz tiszta haszon, így félálomban nem rossz
elég jól sebeztem, asszem 2800-at, kilőttem full hp-ról egy aladárt úgy hogy folyamatosan forgattam meg köröztem körülötte közvetlen közel, meg sem tudott sebezni. úgy szeretem mikor így kijön a profizmusom
lényegében megint én hoztam le a meccset jó helyezkedéssel. mindig igyekszek med tankkal jól kimenni szélre aztán bekerülni őket, most bejött. ez a helyes med taktika. -
bartucc
addikt
M6-nál mennyire fontos a motor fejlesztés? Meglépjem a legjobb motort még a T1 Heavy-nél, így fejlesztett motor lesz már azonnal az M6-on, vagy érdemesebb várni inkább, és majd M6-nál kifejleszteni?
-
Spenike
tag
Skacok
Van ennek a forumnak Moderátora ???
Mer énszinte minden nap olvasom ezt a fórumot de hogy itt 90% ban csak az egymás szidalmazása noobozása lemingezés stb ami "szkilles jelzőket használtok" megy!
Nem értem mért nem lehet írni más értelmes hozzá szólást ami valóban segíti az embereke úgy tudom van off forum is ott akkor mi mehet ???Bocsi tudom ezért majd kapom az áldást de cseppet idegesítő hogy 100-ból 10 hozzá szólás ami valóban értékes a többi az meg nem ide való!
-
[HUN]Dani
őstag
-
bartucc
addikt
Most hétvégére várható bármi extra bónusz? Értem ezalatt a múlt heti Steel Wall-hoz hasonló hétvégi "vadászatot"
+ Térkép méretet hogy tudok növelni?
Leminngek ellen a legjobb módszer: önjáró löveg, aztán nem kell velük menni, az okosabbakat meg tudom fedezni. Egész kezdem megszeretni az M37-et is.
-
KaLeun
senior tag
Egyszer volt egy vita arról, hogy tudnak-e a tankok farolni.
-
jahrn
senior tag
-
KaLeun
senior tag
Valaki kérdezte, hogy mennyibe kerül a képeslap Franciaországba.
Nemzetközi postai díjak: [link]
Ha jól értelmezem, akkor egy képeslap, elsőbbségiként 220 Ft. -
ktg3
őstag
Kis tier 3as francia rönyó TD nagyon mókás. Kb minden második körben van valaki aki elkezd tologatni
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Chris0321 #46454 üzenetére
Mekkora pálya is volt ez, atyaúristen
Meg a Dragon"s Ridge is nagy kedvenc, mindenki utálta, én pont ezért szerettem, mert nem látták át
Többször veszítettem úgy, hogy nem mentem a lemmingekkel, mint úgy, hogy velük tartottam és aztán gyorsan hazamentem. Nem osztottam ki annyi sebzést, ez tény, de megpróbáltam előnyt kovácsolni a szar helyzetből. Sajna, ez a játék velejárójaAmúgy a kérdésem még mindig áll: alter szovjet td vonalról mik a vélemények?
-
-
Fel
addikt
válasz
nyunyu #46448 üzenetére
Nem került vissza sem Komarin, sem Swamp. Ennyi a mapokat érintő változás a 8.4-ben:
Ha minden igaz, akkor a 8.5-ben jönnek, egy vadiúj pályával együtt (Pearl River a neve, ha jól emlékszem)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Chris0321 #46446 üzenetére
Persze vannak nagyon hülye helyzetek. Lakeville-en a roncsok miatt nem lehet átjutni középen vagy a gerincen, egyszer (amitől annyira elegem lett hogy félévre abbahagytam a játékot
) Enszken két vonat KÖZÖTT ment a lemmingtrain, 5 artyval az ellenségnél. Az elsőt, aki egy med volt, kiszedték, mint a picsa, utána a többit már az artyk lemészárolták, mert nem tudtak elmenni a roncs mellett. 7 tank halt meg azon a keskeny részen, komolyan hihetetlen látvány volt.
Top tankként soha nem megyek lemmingekkel, de tényleg kifizetődő szokott lenni sokszor ha van feláldozható élet melletted. (ártsd: ha megyek T32-vel és mellettem van egy T44 pl, szerinted kire fognak lőni? Naná, hogy nem a veszélyesebb tankra, hanem az easy killre.) -
nyunyu
félisten
válasz
Chris0321 #46446 üzenetére
Volt egy pálya, amit keresztülszelt átlósan egy folyó. Középen volt egy félsziget, amire mindkét irányból fel lehetett menni és ahol alig volt fedezék de az ellenség minden irányból tudta lőni.
Ahhoz kepest, hogy visszatettek 8.4-be a Komarint, egyszer sem talalkoztam vele.
-
nyunyu
félisten
válasz
Linkin #46442 üzenetére
105 ellen csak az ezresbe kerulo loszer szol, ne pazaroljuk feleslegesen.
Mas tulajdonsagai nem szignifikansan rosszabbak, mint a hosszu 88-nak, viszont a nagy sebzes meg kell, ugyhogy en a 105-tel hasznalom.Taktika? Kevert palyakon altalaban a nyitottabb iranyba indulok vele, hogy messzirol tudjak loni.
Varosias reszeken meg nem rohanok esz nelkul elore, hanem meghagyom a medeknek, hogy felderitsek ki hol van, aztan az ellen altal szabadon hagyott utcakon at oldalba/hatba tamadom oket.
Persze elotte meggyozodom rola, hogy nem felem nez a tornyuk. -
Chris0321
veterán
válasz
Bad Pritt #46443 üzenetére
Én semmiféleképp nem megyek a lemingekkel, inkább gyorsan gyűrjön le a túlerő a másik oldalon, de legalább párat tudok lőni. A lemingek rendszerint kiválasztják a pálya legkeskenyebb részét ahol át akarnak jutni és persze az első tank megállítja őket. Aztán jön a tülekedés, főleg nagyobb tierben ha komolyabb tankkal(kokkal) találkoznak. Az elől lévők hátra akarnak tolatni fedezékbe egy-két bekapott lövés után, a hátul lévők pedig előlre akarnak furakodni, hogy tudjanak lőni. Ilyenkor szoktak szép roncsmezők kialakulni, az első két három tankot kilövik, persze a pl. egy domb legtetején ahol mellettük nem lehet elmenni, letolni nem lehet őket mert aki felmegy azt az ellenség a roncsok között szépen aprítja de ők nem tudnak rendesen lőni a kilőtt tankok miatt. Volt egy pálya, amit keresztülszelt átlósan egy folyó. Középen volt egy félsziget, amire mindkét irányból fel lehetett menni és ahol alig volt fedezék de az ellenség minden irányból tudta lőni. Rittig, hogy oda mentek a lemingek és pár perc alatt ki is lőtték az összest. Mi páran pedig szintén hamar haltunk a túlerő miatt. Itt volt olyan is, hogy a lemingcsorda beállt foglalni. A zászló a semmi közepén volt, az ellenségnek viszont volt fedezéke ahonnan csak a tank tornya látszott ki. Persze a csata legelején beálltak foglalni amint odaértek mire az ellenség szépen sorban kilőtte mindet. Hiába írtam be, hogy No cap!!!!! csak visszakérdeztek, hogy miért ne, hisz így lehet nyerni. Egyébként szerettem azt a pályát, ha normális csapattársak voltak a fedezékeket kihasználva jót lehetett csatázni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Chris0321 #46441 üzenetére
Én erre fejlesztettem most egy új módszert: ha mennek a lemmingek, megyek velük. Rendszerint áttörünk, kivéve ha az ő lemmingjeikbe futunk, ott ugye döntő csata, aki azt megnyeri, nyeri a csatát. Ha az ellen nagyobb csapata a túloldalon indul meg, amint áttörtünk és 100%, hogy elkezdenek a srácok foglalni, megyek vissza, hogy ha az ellenség elkezd foglalni, tudjak resetelni. Nem biztos, hogy túlélem, rendszerint másodperceken múlik, de nyerek és kapok védőt, ha minden jól megy. Ebbe akkor kerül porszem, ha a mieink nem kezdenek foglalni, hanem elindulnak a szélrózsa minden irányába ellent keresni, akik meg ugye többségében a mi bázisunk körül gyűlnek már és képzelheted, hogy egy AT8 mikor ér át egyik végből a másikba
(ez rendszerint akkor következik be, ha még él pár arty, mert azt mindenki szeretné megcsócsálni).
Így nagyjából mindig ki lehet győzelemre hozni egy lemmingpartit -
Chris0321
veterán
válasz
Bad Pritt #46438 üzenetére
Hát ez az, hogy 20% ha bejön. Persze ilyenkor a lemingek megállnak az első alkalommal amikor pár tankkal találkoznak és mivel sokan vagytok fedezékbe sem tudtok vonulni(már ha van) és az ellenség szépen szétkap titeket. Ha meg elindulsz, hogy majd követni fognak és lenyomjátok azt a pár tankot, akkor szépen végignézik ahogy szétkapnak. Persze közben a másik szárnyon kinyír mindenkit a túlerő plusz biztos marad nyitott szárny is ahol az megy át aki akar és szépen el is foglalhatják a bázist. A legidegesítőbb számomra amikor a lemingek véletlenül áttörnek az egyik szárnyon, a másikon meg az ellenség. Mindenki el kezd foglalni és gyönyörűen kihozzák döntetlenre.
-
nyunyu
félisten
válasz
Linkin #46421 üzenetére
Jgpanthernek mi a titka? Mert én nagyon küzdök vele a motor mèg nem fullos de nem akarok 18k xp-t elcseszni rà nem is a mozgèkonysàg a baj hanem valahogy nem megy vele
Kell ra legalabb a hosszu 88, hogy atvigye a nagyobb tankokat is.
JgPzIV-rol hozott rovid 88 max bohockodni jo, mar a hetes heavyket sem nagyon szokta szembol atloni.Ahhoz tul nagy es nehezen rejtheto celtabla, pancelja se nagyon van, hogy csak ugy kiallj az ellen ele, ehelyett celszeru jol lemaradva 4-500 meterrol osztani az eszt, oda mar nem szoktak tudni visszaloni.
(T25 AT pl. keptelen eltalalni egy 350+ m-re levo celt.)JP2-vel amugy nehezebb lesz kempelni, mert sokkal kisebb szogben tudja forgatni oldalra+fel/le az agyujat, mint a JP.
De ha mar hozzaszoktal a JgPzIV limitacioihoz, akkor nem lesz gond az sem. -
Chris0321
veterán
válasz
Bobyjack #46432 üzenetére
Velem is előfordult már, hogy elkezdődik a csata én megyek amerre kell, aztán mikor ránézek a térképre látom a lemingvonat elején vagyok. Ilyenkor fordulok meg és indulok a védtelen oldalra. Persze olyan is előfordult, hogy megyek, direkt nézem, hogy követnek páran aztán mikor kicsivel később megint megnézem hol tartanak se hírük se hanvuk.
Ezek medek voltak, gondolom gyorsan jó pozícióba akartak kerülni. Aztán mikor látták, hogy sehol senki szépen előrébb osontak. -
r.laci38
tag
Van vki, aki szenvedés nélkül megszerezte Ioszif Sztalin 3 bácsi IX-es szintű lövegjét? Mert én baromira kínlódom. Baromira nem akarom megjegyezni, hogy melyik tankon tudok a jelenlegi köpőcsővel sebezni, aminek az a vége, hogy szétszednek, mint Floki a lábtörlőt. Unalmas. Ráadásul drága is a mulatság. Vagy ilyen a heavy életmód? Mert akkor viszem a piacra.
Más.
Hol tudom beállítani, hogy a damage is látható legyen az xvm statban? -
-
vendingo
veterán
KV1S alap felfüggesztése elbírja a nagyobb tornyot, és a 86mm-es löveget?
-
Csabi04
tag
A Tiger P-re felfér a top agyú az alap lánc talpal?
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Bad Pritt #46428 üzenetére
Az egyik M6-unk is csatlakozott hozzájuk "szerencsére", hogy az ottani haszontalanok tábora újabb taggal növekedjen...
Red Shire-el nekem is volt ma egy jó élményem. A csapatban lévő tier VIII-as szakasz bekempelt az F9-re, az 50 100-unk hamar megpusztult, a többiek meg messziről lődöztek. A végén nekem kellett AC Mle 1948-al feledítenem, én voltam a támadó ék. Jól ki is lőttek:
(#46431) Chris0321
Tudom, mea culpa. Kicsit mással voltam elfoglalva és elég későn eszméltem, rosszul mértem fel a helyzetet. Ettől függetlenül tapasztalatom szerint nem szoktak ilyen merészen előre jönni a túloldalról.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bobyjack #46426 üzenetére
Fél órája Red Shire-ön is volt egy hasonló. 3 tankon kívül mindenki felment a gerincre, még az arty is. Gerincre is lettünk vágva...
Az a baj sokszor, hogy egy dolgot gyakorolnak az emberek és azt csinálják mindig és nem képesek másképp gondolkozni. Alapból nem tudom, hogy gondolja egy KV hogy felmegy oda, vagy a pz3/4, aki mehetne akár scoutnak is -
Iron Funeral
őstag
Hogymi? Tier X, 100mm frontpáncéllal?
Mondjuk... biztos kitalálta a WG hogy a középtornyos design nem bírta volna el a 15cm stukkert ezért kell a hátsó torony, aztán ha arra járnak akkor dobnak rá vagy 80mm páncélt még
Amúgy ja, most hogy mondod, a D-54 is így néz ki, mondjuk én örülnék valami nagyobb kalibernek (vagy inkább sebzésnek ha már itt tartunk), igaz, ha nem tier X lesz akkor lehet jó ettől függetlenül persze.
(#46412) jahrn: Most már csak azt mondd meg, hogy hogyan fér bele a tankba egy egész konyha
Amúgy W40k hangok nincsenek valahol? Mintha valaki használt volna ilyet, de az is lehet hogy csak haluzom
-
Linkin
senior tag
Jgpanthernek mi a titka? Mert én nagyon küzdök vele a motor mèg nem fullos de nem akarok 18k xp-t elcseszni rà nem is a mozgèkonysàg a baj hanem valahogy nem megy vele
-
Bad Pritt
félisten
Na megvan a 100as ágyú SU100ra, mostmár elég durván lehet vadulni vele.
Nem látok túl sok tankot az alter szovjet tankvadász ágról, érdemes lenne arra menni? Van T25AT-m, kedvenc tankom és szerintem nem is megyek rosszul vele, azért kérdezem, hogyha stílusában hasonló, akkor érdemes-e azt az irányt venni -
Fel
addikt
válasz
Iron Funeral #46386 üzenetére
Valami olyasmi.. Ha minden igaz, akkor tier 10 HT lesz.
O907-en szerintem az a T-54 D-54-ese. Nem hiszem, hogy a kínaiakhoz hasonlóan 122-es löveget kapna.
-
zsloti
senior tag
Ezen én is meglepődtem hogy milyen jól megy
T50-2 felderítő medál(nem is a medál hanem a...na mindegy nem is biztos hogy olyan jó)Ám a replay-t valaki nézze meg hogy lejátszható-e mert nekem még mindig nem sikerül a visszajátszás akármit csinálok
Köszi
zs -
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #46406 üzenetére
Mar baromira untam az egyen terepszinu tankokat es a crew hangokat is. Elso korben lecsereltem a crew ikonokat+hangokat (noire) aztan jottek a mindenfele szines-szagos anime skinek
Eredetileg Warhammer 40k skinekre akartam cserelni de sajna nem tul sok oooookz temaju van.
-
Djuree
félisten
nem volt gyenge kör, lehoztam egyedül:
végén 2-en maradtunk minimális élettel, de lehoztam, nagyon durván izgis kör volt. 500-ből 1 ilyen, de ezekért éri meg játszani
-
littlemole
őstag
Sikeresen vannak idióták úgy látom ma is.
T28 proto full hp cant kill a T34 csak 300 hp vel. NEkem kell elmagyarázni neki hogy nem neki nem kell felmennie a dombra és nem a tornyát kellene lőni hanem a testét.
Ja T34 szétlőtte 4 lövésből. -
nyunyu
félisten
-
fradi81
veterán
Próbálta valaki?
-
Caldera1
tag
Sziasztok.
Valaki mondja már meg hogyan tudok normális periszkópot letölteni vagy feltenni.
Hiába vettem 500 ezerért semmit nem csinál, azon kívül, hogy zöldre vált. Ugyananyit látok vele, mintha nem is lenne.
Belőlem egy hangyafasznyi látszik ki, mégis fokozatosan leszednek, én meg csak próbálom eltalálni, mert a periszkóp lófaszt sem ér.Más.
Utolsó életben maradott vagyok, kedvencem: VK3601-el. Hátulról rálövök egy Vk3001-re KUM lövedékkel 100 méterről és alig érek el sebzést. Mintha előre "le lenne játszva" hogy épp vesztes csapatban vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest