Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Tegnap én is vettem egy Churchill-t. Eszméletlen az a tank, délután vettem, de a délelőttöt elbaxtam a tesztszerón, mert olyan kedvem volt. Mentem vele pár kört, a T-54-gyel is, meg még kihúztam egy KV-13-at is. A T-54 nagyon adja, de általában csak másik medekkel merek menni (ez így van normál szerón a T-44-gyel is), mert nem minden pályának ismerem a medes helyeit. A KV-13 igazából fogalmam sincs mire jó, 85-ös legénységgel kihúztam, no second skill, de így sem volt valami gyors, a D5T-85BM eléggé gyenge Tier 7-be, még a D10T is kevés lenne ide, a Panther hosszú lövegéhez képest. Churchill-el tegnap volt egy 5 kill-es csatám, persze az ügyes csapat elvesztette. Így is csak 21 ezret kerestem, bár epic battle volt, viszont én többet vártam volna a Csörcsitől. Egy dolog van, ami nagyon idegesítő tud lenni abban a tankban. Na az az orosz arty. A kis pimasz gyorstüzelőnek egy percébe sem kerül, hogy kilőjjön.
10 rpm-el, meg forgatható toronnyal kurva egyszerű trollkodtatni a népet, ha ki lesz fejlesztve a Hummel, kihúzom az orosz arty vonalat Tier 3-ig.
Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest