Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

Tegnap én is vettem egy Churchill-t. Eszméletlen az a tank, délután vettem, de a délelőttöt elbaxtam a tesztszerón, mert olyan kedvem volt. Mentem vele pár kört, a T-54-gyel is, meg még kihúztam egy KV-13-at is. A T-54 nagyon adja, de általában csak másik medekkel merek menni (ez így van normál szerón a T-44-gyel is), mert nem minden pályának ismerem a medes helyeit. A KV-13 igazából fogalmam sincs mire jó, 85-ös legénységgel kihúztam, no second skill, de így sem volt valami gyors, a D5T-85BM eléggé gyenge Tier 7-be, még a D10T is kevés lenne ide, a Panther hosszú lövegéhez képest. Churchill-el tegnap volt egy 5 kill-es csatám, persze az ügyes csapat elvesztette. Így is csak 21 ezret kerestem, bár epic battle volt, viszont én többet vártam volna a Csörcsitől. Egy dolog van, ami nagyon idegesítő tud lenni abban a tankban. Na az az orosz arty. A kis pimasz gyorstüzelőnek egy percébe sem kerül, hogy kilőjjön. :((( 10 rpm-el, meg forgatható toronnyal kurva egyszerű trollkodtatni a népet, ha ki lesz fejlesztve a Hummel, kihúzom az orosz arty vonalat Tier 3-ig. :U

Aktív témák