- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nikon DSLR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Tegnap én is vettem egy Churchill-t. Eszméletlen az a tank, délután vettem, de a délelőttöt elbaxtam a tesztszerón, mert olyan kedvem volt. Mentem vele pár kört, a T-54-gyel is, meg még kihúztam egy KV-13-at is. A T-54 nagyon adja, de általában csak másik medekkel merek menni (ez így van normál szerón a T-44-gyel is), mert nem minden pályának ismerem a medes helyeit. A KV-13 igazából fogalmam sincs mire jó, 85-ös legénységgel kihúztam, no second skill, de így sem volt valami gyors, a D5T-85BM eléggé gyenge Tier 7-be, még a D10T is kevés lenne ide, a Panther hosszú lövegéhez képest. Churchill-el tegnap volt egy 5 kill-es csatám, persze az ügyes csapat elvesztette. Így is csak 21 ezret kerestem, bár epic battle volt, viszont én többet vártam volna a Csörcsitől. Egy dolog van, ami nagyon idegesítő tud lenni abban a tankban. Na az az orosz arty. A kis pimasz gyorstüzelőnek egy percébe sem kerül, hogy kilőjjön.
10 rpm-el, meg forgatható toronnyal kurva egyszerű trollkodtatni a népet, ha ki lesz fejlesztve a Hummel, kihúzom az orosz arty vonalat Tier 3-ig.
Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- bambano: Bambanő háza tája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest