-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #4496 üzenetére
A Ferdi forgási sebessége tényleg katasztrófa, ezért ment a vezetőnek 2. skillnek kuplung égető. JT-nél még rosszabb lesz a helyzet.
Az aladárral kapcsolatban megint csak a manőver a kulcsszó, ne lődd szemből azt, akit oldalról is lőhetsz. Pont itt jön ki az, hogy egy nagyra nőtt med tank. Med pozícióból próbálj vele játszani, hátha úgy megkedveled vagy csak simán jobban fog menni a játék.
Az én statom vele nem olyan rossz szerintem, de én szeretek is vele játszani, nyilván rosszabb lenne ha nem kedvelném. Ezzel a géppel legtöbb az átlag XP-m:
(#4494) KaYaK: ha jól tudom, valami szerveren gyűjti az adatokat, a frissítési ideje változó, volt már hogy majdnem 3 hét kellett hozzá, volt hogy pár nap. Nem tudom mitől függ.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest